/Bucuresti/Notar

Niculescu Alice Nicoleta

bl. H1, sc. 5, et. 2, ap. 138, Piața Alba Iulia 1, București 031103, România

Niculescu Alice Nicoleta
Notar
2.7
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GH+JJ București, România
+40 21 326 5347
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Chetreanu
Marius Chetreanu3 ani în urmă
Eu am fost foarte multumit de profesionalism si de disponibilitatea doamnei notar de a-mi oferi suportul. Am facut cateva tranzactii imobiliare prin acest birou notarial si a fost foarte ok.
Delia soare
Delia soare4 ani în urmă
Am sunat sa fac o programare pentru autentificarea unei declaratii si mi s-a raspuns sec ca nu ma pot ajuta. Ca sa stiti sa nu apelati la ei daca vreti sa autentificati un act ...poate pe alte servicii notariale or fi geniali.
Veronica Velciu
Veronica Velciu4 ani în urmă
Nu raspund mail-urilor, clientii sunt tratați fără respect la telefon
Andrei Parvu
Andrei Parvu2 ani în urmă
CEI MAI PRAF! gresesc actele grupa mare! Credit intarziat cateva luni cu ei pentru ca gresesc la rand lucruri care ar trebui sa fie repetitive. Pe langa banii pe care ii dai lor ca sa iti ofere servicii incomplete mai platesti si cateva luni chirie in plus pt ca nu iti poti primi apartamentul. Scuza lor ... "nu suntem IT-isti nu stim sa printam si sa dam pe mail" chiar daca greselile sunt ale lor, dar la 5 rupem usa. Va pierde clienti chiar si dezvoltatorul imobiliar din cauza ca ei sunt cei cu care colaboreaza. Imi va fi greu sa recomand cuiva sa cumpere de la Gran Via pentru ca va trebui sa treaca prin asta.
Andreea Radu-Bejenaru
Andreea Radu-Bejenaru2 ani în urmă
Nici macar o stea nu merita. Imi pare rau ca nu am avut timp pana acum sa ii fac o recenzie. Am mers la acest birou pentru a semna promisiunea de vanzare-cumparare a unui apartament, intrucat dezvoltatorul impune semnarea documentelor la acest notar. Am avut programare la ora 14, insa ne-au preluat abia dupa inchiderea programului, in jur de 17:30. Asta in conditiile in care eram insarcinata in luna a opta. Au bagat inaintea noastra pe absolut toti viitorii proprietari care venisera dupa noi, ne-au ignorat complet. Pe noi ne-au preluat ultimii. Erau multe angajate acolo care se perindau dintr-o camera in alta si care se mai trezeau din cand in cand sa ne intrebe daca am completat nu stiu ce formular, de parca era de datoria noastra sa cerem acele hartii, nu a doamnei de la receptie care s-a uitat piezis la noi cand am intrat si a plecat in alta incapere. Recomand sa evitati acest birou, respectul si atentia fata de clienti lipsesc cu desavarsire, basca ii mai si platiti ca sa va ignore.
Daniel stroescu
Daniel stroescu2 ani în urmă
Am fost la ei pentru întocmirea unui contract de vânzare a unui teren. Nici macar nu te baga in seama. Învățați cu onorarii mari, nu-si strica ei timpul cu tine.
Nu recomand nici pentru dușmani.
Alina Voicu
Alina Voicu2 ani în urmă
Am semnat acte și tot personalul și Dna notar au fost foarte amabili , prompți și timpul de asteptare a fost redus. Dacă aveți probleme notariale puteți apela cu încredere.
Andra Popescu
Andra Popescu2 ani în urmă
Profesionalism. Promptitudine. Eficienta.
Am rezolvat in timp util toate actele necesare.
O sa revin cu siguranta.
Locații recomandate