/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Cioplea Alexandru Valentin

Calea Crângași 20, București, România

Birou Notarial Cioplea Alexandru Valentin
Notar
3.7
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F23X+FQ București, România
+40 21 223 9872
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Octavian Guzu
Octavian Guzu2 ani în urmă
Amabil și prompt. Am rezolvat rapid cu 2 documente ce trebuiau legalizate.
Stanciulescu Cristina
Stanciulescu Cristina2 ani în urmă
Am avut de legalizat niște copii și am sunat cu o zi înainte sa întreb dacă le pot lăsa dimineața și sa ma întorc la final de program după ele. Domnișoara cu are am interacționat a fost amabila, iar când m-am intros după copii erau gata. A fost totul foarte rapid.
Eduard Badula
Eduard Badula2 ani în urmă
Amabil personalul , profesionist, rapid. Și subliniez amabil
Sevinci Egdell
Sevinci Egdell4 ani în urmă
Foarte profesionali.Am facut programarea prin telefon doua saptamani inainte si nu a fost nicio problema. Am facut o procura speciala in vara acestui an, pentru mama mea, dupa decesul tatalui meu. In acel moment nu stiam legile si nici macar nu ma gandeam ce intorsatura vor lua lucrurile. Modul in care au redactat procura a fost clar, corect, de o inalta calificara profesionala si ma ajuta foarte mult acum. I-am sunat azi si m-au lamurit ce anume inseamna articolul 1108, cu rabdare si intelegere. Va multumesc cu respect, Sev from UK.
Dan Novischi
Dan Novischi4 ani în urmă
Neserios si neprofesional.

Mi-am facut programare la acest birou pentru o consultare notatriala. M-am prezentat in data stabilita, iar notarul a fost de negasit.
Am sunat de 10 ori la interforn in descursul la 30 min si l-am apelat si telefonic. Nici un raspuns. Baitul asta nu s-a schisit nici sa anuleze programarea, nici sa imi dea un mesaj cu scuzele de rigoare! Nu recomand!
Adrian Mihai
Adrian Mihai2 ani în urmă
Durează foarte mult pana te programează , tariful este foarte mare chiar și pentru lucruri mărunte, te grăbesc tot timpul , nu au respest pentru clienți, nu merita sa va pierdeți timpul!
Alex Alex
Alex Alex2 ani în urmă
Am ajuns la acest birou notarial pentru a ma lamuri cu privire la niste taxe notariale si pentru a stabili o programare in vederea cumpararii unui apartament. M-am prezentat la prima doamna, iar dumneaei mi-a comunicat sa astep deoarece domnul notar are putina treaba (acesta fiind in aceeasi incapere, la calculator). Dupa 5 minute de asteptare, ii suna telefonul domnului notar, acesta raspunzand, iar eu ascultand timp de 15 minute cum ii explica interlocutorului ce tip de finisaje si mobilier doreste in casa. 20 de minute irosite. Neprofesionalism total. Nu recomand.
Razvan Rusu
Razvan Rusu2 ani în urmă
Profesional, rapid si un comportament foarte placut cu clienții. Recomand
Locații recomandate