/Bucuresti/Notar

MIHALCA ROXANA ELENA, BIROU NOTARIAL

Bulevardul Lacul Tei 29, București 20372, România

MIHALCA ROXANA ELENA, BIROU NOTARIAL
Notar
3.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F456+F3 București, România
+40 744 640 704
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George Nicolae
George Nicolae4 ani în urmă
Recomand. 5 stele cu plus. Doamna Notar este un om deosebit, își face treaba foarte bine, atentă la detalii si la necesitățile clienților. De cand intri in notariat te simti respectat si te fac sa te simti foarte bine, asa cum ar trebui să fie peste tot. Felicitări!
Miha 798
Miha 7984 ani în urmă
Nu se deplaseaza la banca pt rezilierea unui contract ipotecar, imobiliar..., probabil suma incasata a fi fost prea mica
Mihai F
Mihai F5 ani în urmă
M-a impresionat interiorul elegant dar fara nimic ostentativ sau de prost gust , de asemenea amabilitatea personalului si nu in ultimul rand operativitatea cu care doamna notar mi-a rezolvat problema ce m-a adus acolo. Cu siguranta de cite ori voi avea nevoie de astfel de servicii voi apela la acest cabinet notarial . Il recomand fara rezerve tuturor ce au nevoie de astfel de acte si doresc sa-si rezolve problemele notariale repede si civilizat
Razvan Avramescu
Razvan Avramescu5 ani în urmă
Dupa ce astept 20 de minute sa inceapa programul afisat la intrare ca sa raspunda cineva la interfon, primesc raspunsul: Biroul este inchis pana luni, doamna notar nu este.
Frumos era sa fie afisat acest lucru in locul programului.
Claudia Nistor
Claudia Nistor5 ani în urmă
In 10 minute am reușit să rezolv cu o copie legalizata. Serviciile sunt ok dar scumpe. Biroul notarial este amplasat la etajul 1.
Irina Dobrescu
Irina Dobrescu5 ani în urmă
Raport calitate pret exceptional!!!
Cristinel Stanisław (christiaan)
Cristinel Stanisław (christiaan)6 ani în urmă
Poziționat vizibil (usor de gasit). Doamna notar este drăguță dar am senzatia ca asistentele dumneaei sunt mediu competente si neatente. Doamna notar zâmbește și iti acorda atentie. Asistentele dumneaei nu stiu sa zâmbească iar conversațiile sunt pe un ton superior (am avut senzația că am mers la cersit)
Andrei Ivorschi
Andrei Ivorschi2 ani în urmă
Merg de mult timp la biroul Doamnei Mihalca, atat pentru procuri, cat si pentru vanzari/cumparari si pot spune ca am fost impresionat de profesionalismul si amabilitatea Doamnei Notar, cat si a personalului. Recomand cu incredere !
Locații recomandate