/Bucuresti/Notar

Filipescu Elena Gabriela

Str. Rosia Montana, 3,BL.M20,SC.1,ETAJ 1,AP.7,INTERFON 107, București 060951, România

Filipescu Elena Gabriela
Notar
2.4
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PG+9M București, România
+40 21 771 2262
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 10–17
Mirecuri: 9–16
Joi: 10–17
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paula Cristea
Paula Cristea2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile cabinetului d-nei notar Gabriela Filipescu.Totul a fost la superlativ din toate punctele de vedere.Recomand cu incredere.Taxe foarte rezonabile.
Malina Bros
Malina Bros4 ani în urmă
Am intrat și dna de acolo m-a pus sa aștept timp de 15 minute, ca mai apoi sa îmi zică ca îmi trebuie programare... Putea sa ma întrebe de la început de ce am nevoie ca îmi spună direct.. Dar era prea "ocupata" doamna..
Robert M
Robert M4 ani în urmă
Costurile comunicate la telefon reprezinta doar partea perceputa de stat, fara comisioanele lor. Chitanta data nu reflecta suma platita.
Dan Susma
Dan Susma5 ani în urmă
Excelenta relatie cu clientii. Contact telefonic. D-na Serbanescu foarte amabila si cunoscatoare a domeniului in care am avut citeva intrebari.
Voi reveni cu alte impresii dupa ce voi interactiona personal. Pina acum: 5 stele!
Cristian Spiescu
Cristian Spiescu6 ani în urmă
Nu recomand. Functionarii au fost amabili si competenti. Insa au cerut validarea din partea doamnei notar. Moment la care am auzit tipete din biroul dumneaei din care am retinut "pot sa fac dar nu vreau." Apoi functionarul mi-a explicat ca doamna notar nu se poate ocupa de dosar. Am obtinut ceva explicatii dar si indemnul ferm de a merge in alta parte.

Mentionez ca am vorbit in prealabil la telefon, si mi s-a spus cu ce documente sa vin, si mi s-a confirmat ca este o lucrare de care biroul se poate ocupa.

In trecut am mai folosit acest notar. Nu imi amintesc lucruri nici de rau nici de bine. Insa mi-am rezolvat treburile atunci.
Carmen Maftei
Carmen Maftei7 ani în urmă
Nu as putea da nici macar o stea pentru servicii dar nu se poate. Am avut nevoie de un serviciu care costa in jur de 200 de RON si necesita deplasarea cucoanei la banca. Raspunsul a fost categoric NU. Deci NU, categoric nu as recomanda-o. Si asta e valabil si pentru alti notari.
Georgiana Andronache
Georgiana Andronache2 ani în urmă
Am fost la d-na notar, am vrut să facem programare și ne-a închis ușa în nas. Cei 7 ani de acasă se pare că nu îi are. Nu recomand sub nici o formă acest notar.
Rhadoo RootBwoy
Rhadoo RootBwoy2 ani în urmă
Nu am putut afla o estimare a pretului descrisa clar pentru toate serviciile de care aveam nevoie.
Locații recomandate