/Bucuresti/Notar

APOSTOL NICOLETA, BIROU NOTARIAL

Sos. Mihai Bravu, 110, Bucuresti-Sector 2, Bucuresti, 021332, București 030167, România

APOSTOL NICOLETA, BIROU NOTARIAL
Notar
4.1
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RJ+QM București, România
+40 21 252 9409
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria savu
Maria savu2 ani în urmă
Ma bucur ca au preluat doamna notar Nicoleta si echipa sa eficienta dosarul nostru de succesiune! S-au ocupat exemplar de acesta cu mult profesionalism, altruism si daruire.

Pe doamna notar am inceput sa o indragesc si o percep ca pe familia mea. Doamna notar Nicoleta este un om cu tinuta morala impecabila, are multa integritate profesionala si este o doamna de succes cu adevarat puternica! Personal pot doar sa ma minunez si sa invat de la domnia sa.

Nu inteleg comentariile de mai sus si consider ca nimic din ceea ce s-a scris nu este real. Daca nu ai nimic pozitiv de spus este mai prudent sa taci...
Recomand cu incredere acest notariat care este cel mai bun din Zona Iancului. Va multumesc din suflet pentru tot si va doresc mult succes in continuare!
George Drugescu
George Drugescu2 ani în urmă
Am apelat la doamna Apostol pentru un partaj. De la prima convorbire telefonica am primit indrumari complete: mi-au fost prezentati cu claritate pasii care trebuiau facuti astfel incat lucrurile sa fie rezolvate cat mai repede si cu cat mai putina risipa de timp. De altfel, totul s-a desfasurat online. Nu a fost nevoie sa merg la birou decat o data pentru completarea dosarului cu actele necesare, in afara de prima vizita cand am explicat de ce am nevoie si am depus documentele solicitate pentru initierea procedurii si de ultima cand am semnat. Pretul este competitiv iar suportul doamnei notar in rezolvarea cat mai corect, rapid si mai avantajos a spetei a fost de nota 10. Recomand!
Maria Nedea
Maria Nedea2 ani în urmă
Am citit o serie de opinii exprimate la adresa acestui birou notarial, si oricat as incerca sa identific in colaborarea destul de lunga cu acest birou, macar una din criticile de mai sus nu reusesc. Pe langa profesionalismul de care a dat dovada de fiecare data personalul biroului notarial, alaturi de d-na notar Nicoleta, amabilitatea, rabdarea si modalitatea de-a explica posibilului client pas cu pas ce acte sunt necesare pentru intocmirea documentelor notariale de care persoana are nevoie, sunt la superlativ absolut. Nu ezit sa mentionez faptul ca pentru actele incheiate la acest birou notarial am achitat de fiecare data un pret mai mult decat rezonabil, criticile legate de asa - zisa "tocmeala" consider ca sunt nesincere si neavenite, costurile fiind in conformitate cu grila notarilor. Un om extraordinar, un adevarat profesionalist, un om rabdator si apropiat de fiecare posibil client, precum si un personal foarte bine pregatit si respectuos. RECOMAND CU INCREDERE ACEST BIROU NOTARIAL !
Giulia Niculescu
Giulia Niculescu2 ani în urmă
Am apelat la biroul dnei notar in doua situatii, dupa decesul parintilor, pentru succesiune.
Am fost ajutati cu mult calm si profesionalism sa descurcam toate " itele" problemelor, rezolvand totul in scurt timp si cu achitarea unor taxe decente.
In plus am fost ajutati cu indrumari suplimentare si pentru alte demersuri ulterioare.
Paul Bentea
Paul Bentea2 ani în urmă
Am colaborat cu Dna Nicoleta in multiple ocazii, de la o succesiune la legalizarea unor documente, de fiecare data am
fost tratat ireproșabil.
Dna mi-a explicat fiecare pas, a răspuns tuturor întrebărilor și nelămuririlor mele și a
fost un partener de discuție excelent.
Datorită experienței și profesionalismul de care a dat dovada voi apela și pe viitor cu încredere la serviciile Dnei Nicoleta.
Ioan Sergiu Gâmbuțeanu
Ioan Sergiu Gâmbuțeanu2 ani în urmă
Începând cu amabilitatea care au dat dovadă cei de acolo ,profesionalismul și timpul foarte scurt în care au rezolvat cu actele care mi-au fost necesare la momentul respectiv ,tarifele accesibile ,locația bine situată din toate punctele de vedere (mijloace de transport,vizibilitate stradală dar și accesul în spațiul destinat clienților în situația actuală)fac ca eu personal să recomand cu plăcere să alegeți din multitudinea de birouri notariale actuale pe acesta.
Dacă veți aprecia în mod deosebit față de cele adăugate de mine ceva va fi probabil calitatea întregului proces de întocmire și legalizare a tuturor documentelor ce vă sunt necesare.
RESPECT.
Mariana Cheroiu
Mariana Cheroiu2 ani în urmă
Doamna notar public Nicoleta Apostol m-a ajutat în momente foarte grele pentru familia mea. Am remarcat imediat nu doar profesionalismul desăvârșit al dumneaei, ci și căldura sufletească și omenia cu care m-a ascultat și s-a implicat. Un om de o finețe extraordinară, mi-a explicat pas cu pas tot parcursul procedural. O prețuiesc și o admir pentru felul în care se dedică meseriei și pentru empatia pe care o are față de fiecare dintre clienții dumneaei. Am fi cu toții mai buni dacă i-am urma exemplu! Vă recomand cu toată încrederea acest birou notarial!
Maria Vlad
Maria Vlad2 ani în urmă
Recomand cu toata caldura acest Birou Notarial si pe Doamna Notar Public Nicoleta Apostol, un profesionist desavarsit, cu multa experienta, care are un raspuns competent la orice intrebare si rapiditate maxima in solutionare. Nu in ultimul rand, Doamna Notar un OM de nota 10! Respect total si toate multumirile mele!!!
Locații recomandate