/Bucuresti/Notar

Sârbu Floarea notariat

Aleea Poiana Mare 2, București 061527, România

Sârbu Floarea notariat
Notar
3.2
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3G3+RM București, România
+40 21 413 9157
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iosif Bolandu
Iosif Bolandu2 ani în urmă
Am avut niste acte de facut la acest birou, iar actele au fost întocmite rapid și eficient, nu am așteptat nici măcar un minut în plus față de programari. Dna notar Negoita mi-a explicat foarte bine si m-a ajutat mult in problema respectiva, o recomand cu drag!
Elisa mary
Elisa mary2 ani în urmă
Nu raspunde la telefon. Nici interfonul nu il are pe nicaieri afisat. Useless
Cristian Gard
Cristian Gard2 ani în urmă
Am avut de făcut niște acte și au fost foarte drăguți. Recomand.
Mihai Lucian Ilie
Mihai Lucian Ilie4 ani în urmă
Am bătut drumul degeaba! Mai intai sun la telefon sa le explic ca am nevoie de o radiere de ipoteca si imi spun sa vin cu actele. Ma prezint cu actele si imi zic ca nu au timp sa facă pentru ca nu au timp sa se duca la banca (CEC sucursala Victoria din centru). La telefon nu puteau sa imi spuna ca nu au timp.
Stere Pelican
Stere Pelican4 ani în urmă
Au fost ok. M-au ajutat sa fac ceea ce doream. A durat cam mult si trebuie musai cu programare dar a fost ok. La prețuri sunt cam la fel ca toată lumea. Doamna notar a ascultat problemele si m-a îndrumat ce trebuie facut si s-a rezolvat pana la urma. Recomand dar musai cu programare inainte.
Good Robin
Good Robin2 ani în urmă
Cel mai bun notar, profesionist remarcabil, cunoaste foarte bine legislatia si procedurile notariale, preturile mai mici, atent la acte si redactare, am fost programat pentru ora 13:00 dar am venit mai tarziu cu sotia, are spatiu separat pentru semnarea actelor ce ofera confidentialitate, surprins placut cum am fost tratat, personal foarte amabil, recomand tuturor ve-ti fi multumiti👍👍👍
Carmen-Ana Ban
Carmen-Ana Ban2 ani în urmă
Am ajuns la 12.44 vineri și au program pana la 13. Dar usa deja închisă. A ieșit la geam o doamna ca să ii dau actele sa facă copii și săptămâna viitoare, măcar de ar fi zis luni înțelegeam dar nu a zis nicio zi. Ca ei lucreaza doar pe baza de programare. Cred ca e singurul notar care a o procura simpla are nevoie de programare
De asta au 2.8 aici e clar
Andrei PÂRVAN
Andrei PÂRVAN2 ani în urmă
Am avut nevoie azi de un specimen de semnatura pentru ONRC la vreme de pandemie. Contact telefonic, documente trimise prin e-mail pentru studiu si prezentare la notar in mai putin de 60 de minute. Totul fluid si rapid.
Locații recomandate