/Bucuresti/Notar

Birou Notar Public Dinu Camelia

Bloc B4, Str. Mihaela Ruxandra Marcu 2, București 061344, România

Birou Notar Public Dinu Camelia
Notar
2.1
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3G2+CX București, România
+40 21 745 5198
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cruceanu Gabriel
Cruceanu Gabriel2 ani în urmă
De evitat acest cabinet!!!
Am fost la acest cabinet pentru a intocmi un precontract necesar achizitionarii unui imobil. Am fost tratat foarte prost, am intrebat de 3 ori atat eu cat si vanzatorul telefonic si apoi in cabinet cat ne costa. Ni s-a spus 238 de lei apoi dna notar dupa ce a intocmit documentul a cerut 487 de lei.
Bogdan Simionescu
Bogdan Simionescu2 ani în urmă
La fel ca majoritatea oamenilor care au lasat de curand recenzii am avut o experienta groaznica. Am ajuns aici la intrumarea agentului imobiliar pentru a achizitiona o locuinta. La semnarea promisiunii bilaterale am asteptat 2 ore ca asa-zisa Dna Notar Dinu Camelia era prinsa cu altceva. La semnarea Contractului de vanzare cumparare am mers la ora 11,ora stabilita si agreata inclusiv de aceasta femeie, numai ca ea a ajuns la ora 12:20. Dupa ce ca a intarziat actele au fost refacute de foarte multe ori deoarece au tehnoredactat gresit.
De fiecare data cand am mers acolo personalul parea deranjat de prezenta noastra si de orice intrebare.
Cred ca acest cabinet notarial ar trebui desfiintat, nu este demna de aceasta meserie.
In concluzie parerea mea personala este ca persoana amintita mai sus are probleme comportamentale si psihice foarte grave.

NU RECOMAND!
Roman Adrian
Roman Adrian3 ani în urmă
Am lăsat actele zicand ca am nevoie de rezolvare azi, mi s-a zis sa revin după 5 ca să semnez. Mi-am făcut programul în funcție de asta și la 16:45 am fost sunat de secretara ca doamna notar nu se simte bine și sa revin în alta zi. Am refuzat. Mi s-a cerut sa las la notariat de tot o copie legalizata ceea ce mi se pare absurd, după ce am explicat au acceptat doar copie xerox. Interiorul arata neîngrijit. O experienta neplăcută.
Horia Neagu
Horia Neagu4 ani în urmă
O experienta caricatural de neplacuta. Doamna notar a invatat reguli de lucru cu clientul din cartea "Mein Kampf". Profesionalismul lipseste cu desavarsire, comportamentul fiind mai degraba de precupeata din piata. Lacunele pe partea de profesionalism sunt compensate, insa, din plin, prin nesimtire sfidatoare. Nu stiu daca doamna notar a fost vreodata gardian la inchisoare, dar cu siguranta aceasta ar fi o optiune de cariera mai potrivita.

Aveam nevoie de o procura, am sunat inainte de vizita, mi-a cerut sa vin "dupa ora 4", asigurandu-ma ca va fi la birou pana la ora 19:00. M-am prezentat la ora 17:00, insa mi-a spus, pe un ton insolent, ca "nu se poate astazi" si m-a chemat in urmatoarea zi de lucru, tot "dupa ora 4".

I-am amintit de discutia telefonica si a acceptat sa se ocupe de procura mea, cu o atitudine ce astepta, parca, sa ii fiu recunoscator ca imi acorda onoarea de a-si face treaba pentru care o platesc.

Cand a aflat, insa, ca procura trebuie facuta pentru mai multe persoane, a cuprins-o ameteala. Realizand ca trebuie sa tasteze la calculator 6 nume, nu unul, doamna notar mi-a aruncat dosarul inapoi si mi-a spus ca "nu se poate astazi", revenind la placa "maine, dupa ora 4". Am rugat-o sa imi explice care este problema, mi-a recunoscut ca munca de a tasta 6 nume la calculator reprezenta o provocare titanica pentru cheful de munca liliputan al doamnei. Daca era 1 nume, mai stateam de vorba; dar 6? Imposibil!

Asadar, mi-am luat dosarul, i-am urat o zi buna, in termeni mult mai amicali decat ar fi meritat si am gasit un notar cu putin mai mult chef de munca. Daca acest birou notarial da faliment, va fi un serviciu in folosul comunitatii. De evitat, cu orice pret!
Silviu Huides
Silviu Huides4 ani în urmă
Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare daca vrei sa apelezi la acest notar.
Nu recomand.
Doamna notar e stat in stat, sefa pe plantatie: iti spune ce sa faci, dur si raspicat, iti ia banii, apoi te da afara fara sa clipeasca.
Loredana E.
Loredana E.5 ani în urmă
O experienta ingrozitoare. Am stat 1h.30 pentru 3 procuri. Procurile erau pt. 3 autoturisme deci, practic, copy-paste. De asemenea, se pare ca aici 3 procuri costa exact cat 1 procura si 2 copii legalizate. Asta in conditiile in care, la alt notariat, am dat 20 lei pe o copie legalizata si 60 pe o procura. Am venit aici pt. ca am avut o urgenta, dar locul este de evitat din toate punctele de vedere.
Dragos
Dragos5 ani în urmă
Atentie ca incearca sa va traga in piept, va spun ca va trebuie procuri si copii legalizate pentru diverse ca sa faceti cat mai multe. Se misca extraordinar de lent si atitudinea specifica de superioritate vine la pachet. La telefon mi-au spus un pret, acolo era altul. Exista multe notariate, alegeti altul.
Violeta Soare
Violeta Soare2 ani în urmă
Dacă aș avea o putere as desființa acest cabinet de notariat si acestei dna notar Dinu Camelia i as interzice sa mai practice această meserie. Cea mai neplăcută experiență pe care am avut o si as vrea ca nimeni sa nu mai aibă parte de colaborare cu această individa care te trateaza cu cel mai mare dispreț. MAHALAGIOAICA IN ADEVARATUL SENS!
Locații recomandate