/Bucuresti/Notar

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Bulevardul Libertății 12, București 050706, România

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție
Notar
3.2
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GR+GR București, România
+40 21 319 3833
mpublic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sebastian Farcas
Sebastian Farcas2 ani în urmă
Aș Dori Să Fac O Plîngere Generală În Potriva Neamului Meu aproape De Șantaj
Constantin Ciocan
Constantin Ciocan2 ani în urmă
Dacă sunteți corecți și nu sunteți SLUGILE Sasului trebuie să vă sesizați din oficiu privind fapta de ,,Fals și Uz de Fals sub forma continuată " privind pe Florin Cîțu.
Wayfaring Stranger
Wayfaring Stranger2 ani în urmă
au inchis filelist.ro

sa va fie rusine, filelist a fost marea problema a tarii ?
Sergiu D
Sergiu D3 ani în urmă
Ce parcare ilegala aveti in fata institutiei. Ma bucur ca cei care trebuie sa aplice legea in aceasta tara comit contraventii in fiecare dimineata cand merg la birou fara a avea nici o problema.

Sau magistratii au dezlegare de la HG 965/2016? Cu asa atitudine fata de lege, inteleg de ce vreti imunitate. =))
Alina Printesa.
Alina Printesa.4 ani în urmă
io una parerea despre aceste
legi in Romania no. coment
incalitate de cetatean roman io cred ca Am dreptul dea a discuta aceasta tema
referendum. la cazul cu fetita sorina lucan domnilor vreau Sava Aduc la cunostinta
ca aici atentie acest film daa ?
ok fata deci a fost rapita dupa cum sevede...
plus deasta nu se la masuri seriuase poi noi cetateni romani duar vedeti si auziti dar nu faceti nimic.
e strigator la cer.
io ca analist politic cer prin ordonata si stima dumneavuastra. sa o dati inapoi pe sorina lucan la familia saramat la care a crescut alaturi de familia saramat deci imaginile io cred ca vorbesc destul de clar.
haideti sa lasam ura si dusmania. domnilor. sa punem mana pe treaba seriuasa...
plus deasta vedeti ca tara nuastra se duce. de rapa pentru ce pentru. nimic. asta ie munca vuastra? asta. faceti vuoi pentru romania.??
nu se puate asa ceva. salarile mici alocatile mici
pensile la fel cu prova. deci chiar asa nu se puate asa ceva domnilor.
Mihai Mihai
Mihai Mihai4 ani în urmă
Este vina justiției pt ce se întâmplă acum în țara, nu ati fost capabili să băgați hoții în pușcărie. Ce ma bucur ca un condamnat la 8 ani de închisoare în prima instanță va transformat în slugoi ai penalilor....sa va fie rusine!din punctul meu de vedere voi ati distrus țara, un condamnat la 8 ani face bugetul țării.....voi cei din justitie favorizati penalii.
Laicauf Dumitru
Laicauf Dumitru7 ani în urmă
D-le Procuror Sef al Parchetului General,ma numesc Laicauf Dumitru, locuiesc in orasul Brezoi, jud. Valcea, str. Clubului, nr.7. Constat cu stupoare, si sunt extrem de nemulțumit si revoltat de faptul ca noi muritorii de rand suntem tratați cu o alta unitate de masura.Afirm acest lucru după ce am citit informația din mass-media potrivit căreia: Parchetul General s-a sesizat din oficiu in urma declaratior deputatului PSD Cătălin Radulescu cu referire la amenintarile cu moartea primite pe Facebook. Trebuie sa va fac cunoscut faptul ca eu ma aflu intr-o situație dramatică deoarece mi-au fost musamalizate 3 (trei) plângeri penale adresate Parchetului de pe langa Judecastoria (1), Politiei Oras Brezoi (1) si respectiv Tribunalului Valcea (1) pentru: distrugere si distrugere din culpa; disconfort accentuat; tulburarea dreptului de folosinta; amenințare cu moartea; instigare fals si uz de fals. De aproape 9 ani trăiesc un calvar din cauza unei S.C care produce cherestea. Locuința mi-a fost grav avariata, fiind zguduita de sute de ori, toți pereții si tavanul s-au crăpat de la impactul cu solul a bustenilor ma
Ion Pana
Ion Pana7 ani în urmă
Parchetul de pe langa judecatoria Rosiori de Vede , nu functioneaza. Afirm acest aspect, deoarece, in luna octombrie- noiembrie 2015, am expediat pe adresa d-lor o ,, PLANGERE PENALA" prin care ma plangeam de faptul ca fostul vice - primar Purcel Ion din com Dobrotesti jud. Teleorman mi-a CONDAMNAT FAMILIA LA MOARTE PRIN INFOMETARE CU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE. Am figurat ca membru asociat in asociatia agricola al carei presedinte era , de unde in anul 2012 si 2013 mi-a virat contravaloarea produselor agricole ce mi se cuvenea de pe suprafata de 4,07 ha. In 2014 PURCEL ION , nu mi-a virat banii respectivi, de unde am tras concluzia ca mi-a condamnat familia la moarte prin infometare cu fonduri europene nerambursabile. Parchetul de pe langa judecatoria Rosiori de Vede nu a formulat nici un raspuns la plangerea inaintata de mine de-si LG. 544 creaza aceasta oblgativitate. Va rog sa interveniti pentru ca Parchetul mentionat sa-si reea activitate in privinta plangeri mele. si chiar sa formuleze un raspuns favorabil de a fi absolvit de aceasta condamnare ILEGALA. Cu STIMA!
Locații recomandate