/Timis/Maseur

Scoala si Cabinet de Masaj Terapeutic Thai Regal - Elena Nastaca

Strada Titu Maiorescu 11, Timișoara 300103, România

Scoala si Cabinet de Masaj Terapeutic Thai Regal - Elena Nastaca
Maseur
4.9
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q743+F8 Timișoara, România
+40 761 683 836
terapia-thai.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Lia
Elena Lia2 ani în urmă
Masajul Thai a fost făcut ca in Thailanda. M-am simțit răsfățată, cu ceai, cu kimono curat si maseuri profesioniști. Am revenit si cu pretenii. Mulțumesc 🙏 recomand.
P.S. poate da dependență 😌✌️
Delia Spaima
Delia Spaima2 ani în urmă
Este o adevarata terapie pentru minte, trup si suflet! Recomand cu drag! ❤
Mirela F
Mirela F2 ani în urmă
Atmosferă plăcută, un masaj de nota 10! Personalul foarte plăcut și amabil!
Claudia Dumitrascu
Claudia Dumitrascu3 ani în urmă
Nu este doar masaj, este TERAPIE. Foarte placut impresionata, atmosfera placuta si relaxanta. Personal bine pregatit, discret si educat.Recomand!
Cristina Cristina
Cristina Cristina4 ani în urmă
ELENA numele fiind asociat razelor soarelui. Motivul pentru care există această asociere este faptul că numele ELENA derivă de la numele Helen, care semnifică, în primul rând, lumină, dar și frumusețe.În mitologia greacă, cuvântul „helene” semnifică torță, foc, flacără, iar „selene” înseamnă lună. Iată, este ilustrată din nou această legătură cu o sursă de lumină, chiar dacă este vorba de una artificială, dar și cu cea naturală, provenită de la lună și nu numai de la soare, cum a fost menționat anterior.O persoană ce reușește să ne lumineze ziua sau să ne alunge norii negri de pe cer
Da asa este ELENA NASTACA , lumina !! Mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos-o in drum !
Mergeti sa o intalniti, va garantez 100% ca nu veti regreta nici macar o secunda
Masaj la domiciliu
Masaj la domiciliu5 ani în urmă
Am fot surprins placut ca de la inceput s-a pus accentul pe punctualitate, disciplina, respect pentru colegi si metoda de predare foarte eficienta. Pentru cine vrea sa invete tainele masajului Thai, recomand cu incredere aceasta scoala. Inainte sa ajung la Elena m-am informat unde mai sunt si alte scoli in care se preda acest stil de masaj. Dupa o analiza amanuntita am ajuns la concluzia ca scoala pe care o conduce Elena este cea mai buna optiune pentru mine si nu m-am inselat deloc. Sper ca fiecare persoana care aude de masajul Thai sa treaca pe la cabinetul ei, sau de ce nu sa devina student pentru 5 zile si cu siguranta o sa isi gaseasca o noua dragoste ca si activitate. Elena iti doresc sa faci cat mai multe persoane fericite prin ceea ce oferi tu!
Andrei Dranca
Andrei Dranca2 ani în urmă
Profesionalism, înțelegere și abordare specifică a fiecărui cursant. Elena se asigură că fiecare cursant va înțelege și va aplica corect tehnicile de masaj.
Recomand!
Claudia Onuta
Claudia Onuta2 ani în urmă
Cine își dorește un Îndrumător poate să l găsească, cine își caută un Profesionist vă va sta la dispoziție necondiționat, iar Omul Elena (împreună cu echipa🙂) armonizează ceea ce își propune fiecare curs.
Cea mai bună recenzie, e din experiența mea. În ianuarie 2020 am început Thai Regal nivel I , am trecut prin aproape toate cursurile, iar în octombrie 2020 am terminat Thai Regal nivel III împreună cu soțul meu ( țin sa menționez că soțul meu nu avea nici 1h de practică de masaj).
"Nimic nu este imposibil" - și aș adăuga că - nu veți regreta.
Cu recunoștință, familia Onuță, Iași ❣️
Locații recomandate