/Timis/Maseur

Oriental Spa - Iulius Mall

et. 1 Iulius Mall, Strada Aristide Demetriade nr 1, Timișoara 300088, România

Oriental Spa - Iulius Mall
Maseur
4.4
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+CQ Timișoara, România
+40 721 041 627
orientalspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Adriana Marian
Adriana Marian2 ani în urmă
Un loc plăcut, atmosfera relaxanta ca și masajul terapeutic pe care l-am făcut aici.Au fost 50 de minute foarte placute, o sa revin.Fetele sunt de nota 10.
Anamaria Grama
Anamaria Grama2 ani în urmă
Absolutely amazing!!! I chose the therapeutical massage, because my back was hurting for a long time. Lorena is a true profesional, as she managed in only one hour to make me feel a lot better. I recommend this place and will soon be back!

Absolut minunat!!! Am ales masajul terapeutic, pentru ca ma chinuiau deja de ceva vreme durerile de spate. Lorena e o adevarata profesionista si a reusit in doar o ora sa imi remedieze durerea. Recomand din inima! Voi reveni curand!
Manu Foto
Manu Foto2 ani în urmă
Un Spa de foarte bună calitate, masaje profesioniste, am făcut un masaj de cuplu și ne-am simțit foarte bine. Îl recomandăm.
Diana Uzun
Diana Uzun4 ani în urmă
Am revenit dupa aproximativ un an la Oriental SPA Iulius Mall pentru un masaj cu pietre, dar sunt profund dezamagita. In trecut a fost unul din locurile mele preferate deoarece masajul era divin dar se pare ca s-a schimbat personalul si calitatea serviciilor nu mai este aceeasi. Am fost la un masaj cu pietre calde, dar am plecat exact cum am ajuns. Probabil procedura corecta a acestui tip de masaj nu este cunoscuta si nu se aplica corect, dar tot masajul a fost de fapt un fel de mangaiere usoara cu pietrele respective. Ma asteptam la masaj si relaxare nu la un soi de mangaiere usoara cu niste pietre. Total dezamagita! Imi pare rau sa spun acest lucru, dar never again in acest loc.
Ileana spring
Ileana spring5 ani în urmă
Nu recomand la nimeni Oriental Spa-Iulius Mall. Am sunat sa imi fac rezervare deja de sapt trecuta pentru astazi mie si prietenului meu. Pentru el vroiam masajul Sultane de Orient si pt mine Ayuredic Moment. Dupa cateva zile ma suna si imi spun ca nu mai au disponibilitate la masajul Sultane de Orient deoarece ei nu detin sauna ci doar in Dumbravita se poate face acest tip de masaj. In final aleg 2 masaje Ayuredic Moment.. Exact in ziua in care trebuia sa mergem la masaj ma suna si imi spun ca le pare rau dar un coleg nu mai poate ajunge la lucru si ma intreaba daca doresc sa rezerv un alt masaj. Initial am crezut ca poate sa fie cineva care sa inlocuiasca aceea persoana dar mi s a confirmat ca nu se poate. De aceasta data nu am mai rezervat nimic, dar mi a fost de mare folos sa inteleg ca aici nu exista seriozitate si respect pentru clienti.
OANA TURCU
OANA TURCU5 ani în urmă
Clipperton nm are mare dreptate, cred ca este singurul rewiew real restul sunt lasate de catre proprii angajati. Preturile sunt de 89 ron nu 69 cat este trecut pe site. Am cerut deep massage dar doar ma mangaiat si totul a fost superficial, plus ca a durat cu 10 minute mai putin. Nu recomand si nu ma voi intoarce nici pe gratis, 40 de minute pierdute degeaba.
Mam
Mam5 ani în urmă
O experiență super relaxantă. Un masaj profi, care mi-a încărcat bateriile pentru o nouă săptămână. Merită încercat.
Andrada Cosma
Andrada Cosma2 ani în urmă
Masajul Indian este relativ ok. Nu cel la care ma așteptam, dar a îmbunătățit starea de spirit considerabil....pana când.... Am ieșit în nebunia din mall, unde parca nu a mai contat masajul. As acorda și mai puține stele strict pentru acest motiv : locația.
Locații recomandate