/Timis/Maseur

Salon Noa - Remodelare Corporala, Tratamente Corporale Timisoara. Epilare Definitiva Timisoara. Mezoterapie Corporala, Vacuum, Cavitatie, Vibromasaj Timisoara. Tratamente Faciale, Microdermabraziune Timisoara

Strada Ciprian Porumbescu 104A, Timișoara 300425, România

Salon Noa - Remodelare Corporala, Tratamente Corporale Timisoara. Epilare Definitiva Timisoara. Mezoterapie Corporala, Vacuum, Cavitatie, Vibromasaj Timisoara. Tratamente Faciale, Microdermabraziune Timisoara
Maseur
4.8
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6Q6+2J Timișoara, România
+40 770 907 963
salonnoa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrea Georgiana
Andrea Georgiana2 ani în urmă
Frecventez acest salon de 10 luni si nu vreau sa plec de aici vreodata. Am inceput cu serviciul de manichiura, la Loredana si pot sa afirm ca este cea mai priceputa dintre toate la care am mai fost. E meticuloasa, perfectionista, are multe cursuri de pregatire in spate si e dornica sa invete si sa se perfectioneze cat mai mult. Eu nu as mai lasa pe nimeni altcineva sa imi faca manichiura.
Cel de-al doilea serviciu la care am apelat a fost cel de epilare prin laser. Pana acum sunt extrem de multumita, este a 3 sedinta pentru mine si rezultatele sunt vizibile. Initial nu am crezut ca epilarea cu laser poate avea asemenea efecte, insa chiar dupa prima sedinta, acestea au fost vizibile. Aparatura este noua si Anca este foarte priceputa la ceea ce face. O recomand cu drag!
Ma bucur ca exista asemenea persoane pasionate de munca lor, unde satisfactia clientului multumit e mai presus decat banul.
Ioan Mitiu
Ioan Mitiu2 ani în urmă
Aparatul laser utilizat profesionist.
Masajul foarte slab însă.
Mariana Tudorache
Mariana Tudorache2 ani în urmă
Serviciile pentru manichiura sunt excelente, sunt clienta fidela de mai bine de 2 ani si nici nu ma gandesc sa fac vreo schimbare. In plus, de cand am decis sa apelez si la epilarea definitiva, sunt si mai recunoscatoare faptului ca am descoperit Salon Noa. Rezultatele epilarii definitive s-au vazut de la prima sedinta si e o procedura pe care as recomanda-o oricui, mai ales persoanelor care eu probleme cu foliculita. Nu e vorba doar despre calitatea serviciilor, ci si despre calitatea oamenilor care ofera serviciile.
Pusha Dragoiu
Pusha Dragoiu2 ani în urmă
Un salon bine dotat cu echipamente profesionale de remodelare corporala. Servicii de calitate, profesionale atât pe partea de estetica corporala, cât si cosmetică.
Super mulțumită de serviciile de epilare definitiva.
Cu rezultate mari si vizibile chiar de la prima ședință si pe partea de slăbire în cm si diminuarea celulitei.
Dar totul depinde de tine când dorești sa slăbești! Salonul Noa un ajutor de nădejde la capitolul estetică :)
Giovanna Ioana
Giovanna Ioana4 ani în urmă
Am fost foarte plăcut impresionată de absolut tot, de serviciile oferite, de personal si de locatie 💜 Am sa revin cu siguranță ‼
Natalia Circiu
Natalia Circiu4 ani în urmă
Un salon cu o atmosfera foarte plăcută. Echipa foarte prietenoasa și amabila. Aparate performante și rezultate foarte bune după . Bravo Anca pentru energia depusă , foarte mulțumită , recomand cu încredere !!!
Madalina Madd
Madalina Madd5 ani în urmă
In sfarsit un salon unde ma simt ca acasa si nu simt ca orele trec foarte greu
Produsele sunt de calitate,mediul este foarte placut,fetele sunt de nota 10 la fel si patroana.
Am mers sa imi fac manichiura si sa ma pensez si pot spune ca Adela face treaba buna,se misca foarte repede
Nu simt ca la alte saloane ca lumea e de treaba doar ca sa atraga clientii si sa faca o impresie buna
Recomand cu drag acest salon!
Maria Marin
Maria Marin2 ani în urmă
Un salon de remodelare corporala,personal calificat excelent,aparatura la fel.Locatie superba,interiorul amenajat cu refinement.M-am rasfatat,doua saptamani,preturi accesible.Recomand tuturor femeilor.
Locații recomandate