/Timis/Maseur

Zen Expert Masaj - Salon & Mobile Massage Timisoara

Bulevardul Constantin Diaconovici Loga 29, Timișoara 300022, România

Zen Expert Masaj - Salon & Mobile Massage Timisoara
Maseur
4.9
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q62M+Q4 Timișoara, România
+40 762 187 186
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Cosmina Cojocaru
Cosmina Cojocaru2 ani în urmă
Un salon exceptional! Oameni de incredere si profesionisti. Comunicarea a fost foarte buna, mi-au raspuns imediat la apel si am reusit sa fac rezervarea repede. Locatia este super bine plasata, fix in centrul orasului, o gasesti super repede, iar salonul iti ofera si indicatii si poze pe Whatsapp sa faca tot procesul si mai usor. Iar interiorul este o oaza de relaxare, liniste, calm si cum intrii simti energia aia Zen de care nu vrei sa te desparti usor. Masajul a fost de pe alta lume, am plecat parca nou nascuta! :D
Recomand tuturor celor care vor sa aibe parte de o experienta relaxanta din partea unor adevarati profesionisti de incredere!
Alina Sitar
Alina Sitar2 ani în urmă
Experiența mea cu cei de la Zen Expert Masaj este una inedită.
Am apelat la ei prima dată , când eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Am fost la masaj toată sarcina. Memorabil pentru mine a fost masajul la 4 mâini oferit de Alexandra și Florin, masaj efectuat chiar înainte cu o zi să nasc. Atât eu cât și bebele , am fost foarte încântați.
Fetele sunt minunate, și se pliază pe nevoile tale.
Recomand cu căldură, pentru că de fiecare dată când apelez la ei, sunt foarte prompți, și masajul este pe măsura așteptărilor mele.
Alina Oncea
Alina Oncea2 ani în urmă
Nu cunosc calitatea serviciilor, mi-a fost recomandat salonul acum ceva timp si am zis sa incerc zilele trecute, dar locatia lasa mult de dorit, o cladire invechita cu o poarta veche si ruginita, cu greu vezi numarul de la strada, nici un alt semn ca acolo ar functiona un salon de masaj, intri in curte si dai sa intri in cladire, o usa de lemn darapanata semideschisa si un interfon iar la nr 15 era trecut numele unui domn, absolut nimic despre vreun salon de masaj , deoarece nu aveam dispozitia necesara de a bate pe la usi straine si sa dau de cine stie ce ciudati am facut cale intoarsa. Nu inteleg de ce ar fi asa de "underground locatia" dar primele lucruri care imi vin in cap cand dau de asa ceva, ori se lucreaza la negru ori serviciile de masaj sunt de genul cu "happy end", ori ambele, oricum am preferat sa nu risc si m-am dus in alta parte.
Octavian Tamas
Octavian Tamas2 ani în urmă
Toate serviciile sunt conform așteptărilor, adică excelente. Locația e centrala într-un bloc cu apartamente locuite care nu provoacă deranj și permite accesul foarte rapid din tot orașul. Personalul super prietenos și foarte profesional. Recomand cu mare încredere.
Ellektra Anya
Ellektra Anya2 ani în urmă
Subscriu legat de locatie, am sunat la salon pentru un Voucher ce urma sa il fac cadou unei prietene am convenit sa merg la salon sa il ridic dar m-am invartit vreo 20 de minute prin zona si nu l-am gasit iar la telefonul respectiv nu mai raspundea nimeni. Pe google maps apare ca fiind prima cladire pe stanga colt cu Gheorghe Andrasiu, pe facebook apare ca fiind penultima cladire pe dreapta iar Loga 29 pe cladiri la fata locului apare ca fiind penultima pe partea stanga si nici o reclama sau banner cu salonul.
I Iena
I Iena2 ani în urmă
Am fost incantata atat eu cat si partenereul meu de dovada de profesionalism si indemanare demonstarata la cele doua sesiuni de masaj la care am participat. De ambele dati am avut parte de o experienta minunata si de ghidare pe tot parcursul ședinței de masaj. Recomand cu incredere salonul de masaj Zen Expert.
Gabriela Gheorghe
Gabriela Gheorghe2 ani în urmă
Cel mai bun masaj terapeutic Si de relaxare pe care l-am avut, Florin și colegii lui s - au interesat de ce probleme avem și unde avem nevoie sa se insiste cu masajul terapeutic. Cu adevărat o experienta.
LuciH78
LuciH782 ani în urmă
Excelent. Recomand cu caldura. Un masaj terapeutic foarte bine facut, intr-un ambient relaxant.
As face descrierea in doua cuvinte: pasiune si profesionalism.
Locații recomandate