/Timis/Maseur

Strand UMT

Strada Avram Imbroane 56, Timișoara 300136, România

Strand UMT
Maseur
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q7C4+5J Timișoara, România
+40 736 010 334
strandumt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Valentin Barbatas
Valentin Barbatas2 ani în urmă
Placut dar păcat ca au un angajat ,cel care sta în zona dintre casa de bilete și întrarea bazinelor care eu cred ca nu are test psihologic , comportament de vagabond fata de clienți indiferent de varsta, cu toti cu care am discutat au aceeași parere s-au avut un incident cu acest individ. Nu cred ca cei din administrativ nu cunosc aceasta situație , daca nu o cunosc va spun eu omul e dus cu capul , ar trebui sa luați masuri . Oamenii vin la tratament sau relaxare nu sa iti strice ziua un asemenea exemplar needucat.
Adrian Ilin
Adrian Ilin2 ani în urmă
Ca incinta și apa termala este cum trebuie. Nu exista orar afișat afara nu se permite în incinta cu un rucsac sau o borseta în care sa-ți poți tine telefonul sau alte lucruri personale întrucât vestiarul nu mi se pare sigur. Personalul de paza sau intretinere arogant vordeste la persoana întâia chiar dacă între noi sunt cel puțin 30 ani.
Toni is traveling
Toni is traveling2 ani în urmă
Complex foarte mare alcătuit din două părți:
Partea 1:
-1 bazin pt copii cu topogane, foarte fain, cu bar
-1 bazin adulți, cu bar
Partea 2:
-2 bazine apă caldă (termala)
-1 bazin apă rece adulți
-2 zone de mâncare

Include și teren de fotbal.
Flavius Je
Flavius Je2 ani în urmă
Totul e diferit fata de acum 2-3 ani, e mult mai curat, personalul mai prietenos, locul pentru copii e chiar frumos, mai mult spatiu etc. Mancarea e ok, locuri la umbra, parcarea e mica, dar se gasesc locuri in general. Pretul biletului 20 de lei in timpul saptamanii si 30 in weekend, gratuit pentru copii, mi se pare rezonabil. Iarna, apa calda, conditii bune. In partea din spate, macaraua lucreaza si sambata, probabil la anu’ va fi gata, incearca sa se extinda, am inteles de la angajati.
Mihai Mari
Mihai Mari2 ani în urmă
Termalum spa este un loc uitat în timp. Parca te intorci in anii 90. Pare locul de întâlnire pentru cei ce făceau embargoul. Mentalitatea unora dintre angajați lasă de dorit.
Moraru Moraru
Moraru Moraru2 ani în urmă
Un ștrand care poate fi vizitat atât vara cât și în lunile de iarna.Ofera apa termala, spa un bar și alte dotări. Îl recomand celor care iubesc apa și serviciile spa!
Mariana-ionela Bilboreanu
Mariana-ionela Bilboreanu2 ani în urmă
Super fain..doar ca de zona de relaxare ar fii fain sa se relaxeze toti cei care plătesc...nu sa fie ocupate de prosoapele clienților...care nu gasesc șezlonguri in zona piscinelor..in rest recomand..🧖🧖‍♀️🏊‍♂️🏊‍♀️🏊
Mircea Dan Avrameacu
Mircea Dan Avrameacu2 ani în urmă
Un loc de relaxare minunat, apa termală pe care o poți savura în aer liber sau interior, bazine cu mai multe feluri de apa, jacuzzi, sauna, salina, masaj, și multe altele, nota 10 la băiatul de la bar, finuț, drăguț, manierat și atent.
Locații recomandate