/Bucuresti/Magazin de saltele

Complex Tamilia

Bulevardul Ghencea nr. 79, București, România

Complex Tamilia
Magazin de saltele
3.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C27P+JF București, România
+40 21 413 2643
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Daniel N
Daniel N2 ani în urmă
Mobila pentru toate gusturile ,se face si la comandă , cam scumpă totusi.. se plateste separat transport si montaj nu este nimic inclus ,o saltea costa mai mult decat un pat tapițat ((
Andra Herțig
Andra Herțig2 ani în urmă
Comanda plasata in centrul Tamilia la Still Mob a unui dressing/dulap, cu termen de livrare 13-16. dec din 9.nov și nici astăzi nu a ajuns. Bineînțeles, dacă nu sunam și nu insistam sa aflu ce se întâmplă, nici nu aveau bunul simt sa anunțe vreo întârziere. Nu ii recomand!
SIMONA MIHAELA ROCA
SIMONA MIHAELA ROCA2 ani în urmă
Nu se face control la întrare pentru certificat Covid și ce este și mai rău, multa lume nu poarta masca, inclusiv mulți dintre angajați. Fiind spațiu închis, nu recomand vizitarea acestui complex!
Cycles Cross
Cycles Cross2 ani în urmă
Şifoner modificat din mare mai mic un pic cu acelas pret cum este in poza asta adica cum vine asta dece acelas pret este lumea fraiera de da bani pe rumegusu asta presat de mobila,
Valentin Varga
Valentin Varga4 ani în urmă
O locație în care poti gasi ce cauti iar dacă nu iti place nimic ti se poate face pe comanda in functie de complexitatea lucrării. Eu am venit doar sa ma orientez, urmând a da comanda după ce ma voi hotara. Recomand un drum pana aici chiar dacă nu cumpărați.
Adrian Costin
Adrian Costin2 ani în urmă
Mobilă multă, prețuri variate, calitatea produselor la fel,dar atenție Mare la cei care aduc și transportă mobila comandată : transport+montaj+manipulare aproximativ cât valoarea unui șifonier. Nu ai să primești niciun bon fiscal pt astfel de servicii. Trebuie negociat ca la târg aceste servicii.
Elisabeta Preda
Elisabeta Preda2 ani în urmă
Mobila fff frumoasa dar și preturile pe măsură... Bogat sortiment de mobilier.. Pentru toate gusturile și Toats vârstele. Bravo..
Mihai C
Mihai C2 ani în urmă
Lipsa locuri de parcare. Nu știu cum obtin autorizație ISU. În rest...marfa pentru toate gusturile.
Locații recomandate