/Bucuresti/Magazin de saltele

VimaSleep

Strada Peneș Curcanul 20, București 031515, România

VimaSleep
Magazin de saltele
4.6
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C46G+XP București, România
+40 724 200 089
vimasleep.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Ghitiu
Eduard Ghitiu2 ani în urmă
Dupa ce am așteptat 3 săptămâni pentru o comanda, somiera a venit rupta, telefonic nu s-a mai putut lua legătura iar pe mail ne amână de pe o zi pe alta.
Ramona daniela catu
Ramona daniela catu2 ani în urmă
Produse de calitate si frumoase,vă recomand cu drag tuturor.
Cornel Prisecaru
Cornel Prisecaru4 ani în urmă
Una din cele mai proaste experiente avute cumparand de pe internet!!
Am comandat un pat pe 7 noiembrie cu termen de livrare inainte de sarbatori. De atunci pana la inceputul lui Februarie, m-au amanat de 7 ori (nu este o figura de stil, ma refer la cifra dintre 6 si 8). Niciodata nu m-au sunat sa-mi zica ca intarzie. De fiecare data am sunat eu cand am vazut ca iar dorm pe saltea; ca sa nu mentionez ca raspund extrem de greu. Concluzia este ca dupa a 7-a oara cand m-au amanat, s-au dat batuti si au zis ca nu mai gasesc anumite piese din pat. Am cerut banii si am comandat in alta parte. Daca erau onesti si nu doar incompetenti, puteam sa fac asta mai devreme!
Marian Balutoiu
Marian Balutoiu4 ani în urmă
Am primit patul fix la o luna dupa ce am facut comanda. Foarte dezamăgiți de serviciile Vimasleep. ... Lucreaza cu intermediari si nu comunica eficient intre ei dar nici cu cumparatorul. A trebuit sa sun eu sa intreb de ce nu ajunge produsul. Cele 10 zile de pe site s-au transformat in 15 zile lucrătoare din momentul comenzii apoi dupa lungi insistente si nervi s- au transformat in 30 zile.Mentionez ca ni s-a cerut sa achitam produsul cu mult timp inainte de ajunge. Vimasleep are un singur nr. Telefon si raspunde o singura persoana (care raspunde dupa bunul plac). In plus, patul este lucrat intr-o fabrica la Timișoara, iar comanda se face la sediul Vimasleep din București. A fost o saptamana in tot acest timp, in care doamna de la telefon nu a stiut sa ne dea informatii in legatura cu starea in care se afla patul. Intr-un final au trimis si patul prin Urgent Cargus. Din 4 colete au ajuns doar 3. Unul s a intepenit pe la Sibiu. Pana la urma au ajuns toate. Suntem mulțumiți de calitatea patului, insa dezamagiti de aceasta firma care dupa parerea mea este neserioasă. Pacat ca serviciile firmei nu se ridica la calitatea produsului.
Alin Prosteanu
Alin Prosteanu4 ani în urmă
Foarte NESERIOSI !!! Am comandat un pat in data 16.10. De atunci incoace nu am mai primit niciun semn de la VIMA SLEEP. A trebuit sa fac eu follow up, unei domnisoare care raspunde la nr. de pe site, iar de 2 saptamani imi da numai informatii eronate, referitor la livrarea produsului. NU recomand !!!
King Kong
King Kong2 ani în urmă
Tin sa mentionez faptul ca sunteti niste oameni foarte rautaciosi. Si eu am comandat un pat de la aceasta firma, a ajuns cu trei zile intarziere, insa nu mi s-a parut un capat de tara. Cu siguranta cei multumiti nu prea lasa reaview-uri. Prin modul cum v-ati exprimat nemultumirea fata de acele zile de intarziere, asta arata nivelul vostru. Se vede ca nu intelegeti ce inseamna sa lucrezi cu oamenii ! Ps.Eu ma declar multumit, cu tot cu intarziere. Recomand cu incredere. :)
Gherghiceanu Iosif
Gherghiceanu Iosif2 ani în urmă
Foarte multumit de aceste produse, cu toate ca am mai citit pe aici niste rautati, intr-adevar a intarzit cateva zile livrarea, dar nu cred ca este chiar atat de grav incat sa las o recenzie atat de rautacioasa si sa dau o stea.
In fine, fiecare este liber sa spuna ce vrea. Chiar am fost sunat sa las o recenzie in legatura cu asta ca au vazut ca sunt si oameni nemultumiti, cei multumiti cu siguranta nu las. Asta am facut si eu. Probabil daca eram nemultumit lasam mai repede.
Am produsul de anul trecut, nu scartie nu face nimic, arata super bine.
Alexandru Burcin
Alexandru Burcin2 ani în urmă
Foarte multumit de pat. Il am deja de 2 ani si arata impecabil, la momentul respectiv nu am intampinat probleme cu timpul de livrare. Raport pret-calitate foarte bun.
Locații recomandate