/Bucuresti/Magazin de saltele

Bebe Nou Online Store SRL

Strada Panait Cerna 2, București 030167, România

Bebe Nou Online Store SRL
Magazin de saltele
4.9
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C8+RC București, România
+40 720 831 688
bebenou.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina dinu
Cristina dinu2 ani în urmă
Am avut o experienta fff buna! Un Client Service orientat spre nevoia clientului, m-a ajutat sa ma decid si sa-mi clarific de ce aveam nevoie de fapt.
Katsumi Alive
Katsumi Alive2 ani în urmă
Totul ok. Livrat promt, patutul e de calitate
Lovrenco Paic
Lovrenco Paic5 ani în urmă
recomand cu toata increderea. O echipa profi indeplinind dorinta fetitei mele de a avea pat cu LadyBug si rezultatul extraordinar nu a intarziat sa apara. promptitudine, profesionalism, simt artistic . Multumim echipa Bebenou!!! nu voi ezita sa mai apelez si alta data. Revin si cu poze cand il montam....AM REVENIT CU POZELE ....REALITATEA ESTE ASEMENEA GRAFICII CREATE DE DOMNUL OLIMPIU...PE ACEASTA CALE TINEM SA II MULTUMIM SI SA L FELICITAM PENTRU AMABILITATEA DE A NE PERSONALIZA PATUL LA DORINTA FIICEI NOASTRE...VA DORIM TOATE CELE BUNE SI SA-I BUCURATI CU MAIESTRIA DVS SI PE CEILALTI COPIII ASA CUM A-TI FACUT-O CU MARIA!!!! INCA O DATA, MULTUMIM!
Dragos Cuc
Dragos Cuc5 ani în urmă
Recomand!!! Am avut de rezolvat o situatie cu totul atipica, nu am mai intalnit asemenea implicare si orientare spre client! Asta in masura in care din punct de vedere legal, mi s-ar fi putut imputa situatia. Nu am avut contact cu restul echipei, dar imi inchipui ca sunt pe masura managerului. Multumesc dl Ionut Cosac, multumesc Bebe Nou!
Andreea Pena
Andreea Pena9 ani în urmă
Produse de calitate si servicii exceptionale ! Apreciez rapiditatea cu care mi s-a raspuns la orice intrebare si in livrarea produselor. Se vede cand o afacere este facuta cu suflet si pentru oameni, nu pur si simplu pentru profit. Este in mod cert prima optiune cand achizitionez produse pentru copii. Recomand cu incredere!
Andra Andra
Andra Andra2 ani în urmă
Am cumparat un pat Spider-Man, am fost extrem de incantata 😊
Recomand cu incredere!
Produsele sunt de calitate si foarte frumos finisate. Ireprosabil !!
Foarte profesionali si reactivi (in special Dl. Ionut Cosac caruia ii multumesc foarte mult pentru promptitudine, seriozitate si amabilitate)
Livrare rapida si fara probleme => deadline respectat
Excelenta alegere !!!!
Alexandru Marius
Alexandru Marius2 ani în urmă
Am cumparat un Espressor Formula Pro Advanced de la BebeNou, livrat prompt, nu stiam cu formulele cum se seteaza ca nu am gasit in carte (mi-au zis dupa aceea ca scria in descriere da’ cine s-a uitat la toata descrireea aia lunga) si am dat poza pe whatsapp la nr de pe site cu ce lapte foloseam si mi-au confirmat ei, mi-au zis si cum se verifica formula sa stiu pe viitor si mi-au dat poza de pe site-ul producatorului cu setarile de la Topfer.
E smecherie aparatul, merita. Vazusem la nasi, ei ni l-au recomandat.
Ristea Raluca
Ristea Raluca2 ani în urmă
In urma cu 2 ani am cumparat de la ei un patut si saltea cu ioni de argint, si am fost foarte incantata de calitatea produselor, cu toate ca pretul este unul scazut comparativ cu cel al altor magazine. In plus, ne-a ajutat foarte mult in alegerea facuta si recomandarile primite din partea celor de la vanzari. Foarte comunicativi si implicati in a gasi produsele de care clientul are nevoie.
Locații recomandate