/Bucuresti/Magazin de saltele

Salterra

Strada Alexandru Constantinescu 43, București 011472, România

Salterra
Magazin de saltele
4.3
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F39C+2C București, România
+40 720 333 022
salterra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sasha Golden
Sasha Golden2 ani în urmă
Foarte mulțumit de produs. O saltea excelentă.
Robert Petrache
Robert Petrache2 ani în urmă
Cand a venit vorba de retur au decis sa nu mai cumpar de la ei….
Papura Voda
Papura Voda2 ani în urmă
Niste mincinoși! Am comandat o saltea sa fie livrata in Cluj dar înainte am insistat pe faptul că am probleme la spate și foarte probabil că o voi returna. M-au asigurat că se poate returna. A ajuns salteaua, din pacate nu m-a ajutat cu durerile de spate și am vrut sa o returnez doar sa mi se spună că ei nu asigură returul și eu trebuie să mă ocup personal de asta. Am sunat la mai multi curieri dar niciunul nu lucrează cu persoane fizice și nu am reușit să o returnez. După câteva luni salteaua s-a lăsat și nu oferă suport sufcient. Nu recomand!
Liviu Cotles
Liviu Cotles4 ani în urmă
O firma foarte neserioasa pe care nu o recomand. Am comandat o somiera a venit cu defecte din fabrica (nu s-a efectuat controlul calitatii). I-am instiintat ca doresc banii inapoi, a urmat un ping pong de "nu va convine o returnati" "nu va dam banii" "va dam banii". Si banii s-au returnat după aproape 2 sapt dar si-au pastrat banii de transport desi a fost vina lor 100%. Aveti grija cu ei.
Goagal g
Goagal g4 ani în urmă
Produsele nu isi merita banii. Am cumparat 2 saltele diferite si amandoua s-au lasat foarte tare in zonele de presiune mai mare dupa nici un an si jumatate. Inainte lor am avut saltele de 400 ron care au tinut 10 ani, fara sa faca asemenea " gropi". Nu sunt deloc multumita de ele. E una din cele mai proaste achizitii pe care le-am facut pana acum
Ovidiu Filip
Ovidiu Filip4 ani în urmă
Servire execrabila vinzatorul doreste sa-ti impuna el ce sa cumperi in principiu ceva mult mai scump, contrar vointei tale,in final nu am fost servit cu marfa dorita de mine,programul nu se respecta ,a deschis la 11 in loc de 10,30 iarculmea tupeului a fost sa imi propuna sa cumpar 2 saltele de 90 pe 200 total diferite,una ferma iar cealalta moale cind de fapt eu am dorit o saltea de 180 pe 200 care era pe site-ul lor si care era si fizic in stoc,dar insucces total,mare atentie la acest magazin
Active efect
Active efect5 ani în urmă
foarte profesionisti! recomand! Mi-au explicat si mi-au oferit sfaturi foarte bune. M-au intrebat in ce data si la ce ora aproximativa sa fie livrate produsele iar soferul a sunat cu 2h inainte sa se scuze ca este posibil sa intarzie 30min datorita aglomeratiei.
Jimmy Ferradino
Jimmy Ferradino2 ani în urmă
Vânzător super profi, cunoscător de produsele la vânzare. Saltele par foarte bune și o sa le încerc
Locații recomandate