/Bucuresti/Magazin de saltele

Dormeo

AFI Palace, Bulevardul General Vasile Milea 4, București 061341, România

Dormeo
Magazin de saltele
3.9
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H3+M9 București, România
+40 731 042 132
dormeo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Liliana Ipate
Liliana Ipate4 ani în urmă
Nesimtiti. Comanda online cu confirmare telefonica. L-au pacalit pe tatal meu ca nu ii mai iau transport in schimbul unui produs si a unui abonament, deci cost suplimentar. Cand a sunat sa anuleze, surpriza, nu se poate..trebuie sa sune persoana pe al carui nume era comanda, desi cu el au facut confirmarea. Am sunat si alta supriza, doamna stia pentru ce am sunat, desi nu am spus nici un nume, numar de comanda si...evident nu se poate anula, a fost data deja la curier, plus ca mai dura alte 14 zile pana venea doar salteaua daca doream anularea...Putea sa spuna direct tatalui meu asta, nu sa mai sun si eu, sa stau 30 de minute sa raspunda cineva, ca sa aflu ca a fost plasata comanda si nu se poate face nimic fara sa am de asteptat alte 14 zile. Si aparent a trebuit sa sun la un alt call center: Studio Moderna Romania....
Denisa Evelina Sturza
Denisa Evelina Sturza4 ani în urmă
Persoanele care raspund la numerele de contact sunt de o lipsă de respect și profesionalism incredibile. Sa nu mai spun ca la numărul de contact al magazinului nu se deranjează nimeni sa răspundă! Experiență foarte neplacuta. Cu siguranta nu voi reveni, indiferent de calitatea produselor.
Jimmy Ferradino
Jimmy Ferradino2 ani în urmă
Curățenie zero, customer service zero, oameni acolo doar sa stea pe loc....mare păcat pentru brandului
Gabriela gheorghe
Gabriela gheorghe2 ani în urmă
Am gasit pe fb o reclama cu reduceri de la Dormeo si am sunat ca sa comand si eu ca tot omul. Mi-au raspuns oameni foarte amabili, doar problema era ca anuntul era foarte vechi, facut cu un an în urma. Asa ca daca nu sunam si m-as fi dus la pomul laudat, luam o mare teapa. Cei de la fb sunt vinovati fiindca ruleaza reclame aiuristice, anunturi care nu sunt de actualitate.
Teodora Felie
Teodora Felie2 ani în urmă
Foarte mica perioada de retur pt produsele cumparate din magazin (2 zile) spre deosebire de cele de pe site. (14 zile) iar preturile reale sunt cele de la oferta, in rest fiind majorate artificial.
Madalina Enescu
Madalina Enescu2 ani în urmă
Acești oameni oferă o bătaie de joc de serviciu clienți. Ii suni, îți răspunde o persoană fizica si îți servește un mesaj care te face sa crezi ca ar putea fi ceva robotic, înregistrat (așa de ciudat, inuman si dubios suna), îți spun ca revin ei către tine, după care uita sa te mai contacteze. Nu mai spun ca pentru o comanda de saltea te pun sa aștepți 10 zile calendaristice si când acestea au trecut te tratează exact cum am menționat mai sus. Sunt dezgustata de serviciile pe care una din cele mai renumite companii le oferă! Sunteți o rușine Dormeo!
Radu Bogdan Cristian
Radu Bogdan Cristian2 ani în urmă
Vai de capul lor de DISPERATI , am luat o perna de la ei si de atunci sunt bombardat cu telefoane cu "oferte speciale pentru mine" si sms-uri cu "ai castigat posibilitatea de a luat tigaie si tava la reducere"
Anastasia Toma
Anastasia Toma2 ani în urmă
Felicitari!! Am gasit exact ce cautam, produsele de pe net la promotie.
O dna. care merita toate aprecierile, mai rar asa amabilitate.
Locații recomandate