/Bucuresti/Magazin de saltele

MobShop.ro

Strada Nerva Traian 5, București 031042, România

MobShop.ro
Magazin de saltele
4.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4F9+8P București, România
+40 21 444 0644
mobshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Meki MIC
Meki MIC2 ani în urmă
Mobilierul comandat pentru camera principala este de o deosebita calitate, balamalele nu scartaie si usile vin la acelasi nivel, avand in vedere principala problema pe care o regasesti la majoritatea mobilierelor
Ana Maria Ecobici
Ana Maria Ecobici4 ani în urmă
Pentru o bucatarie a fost necesar ca echipa de montaj (seviciul de montaj ok) sa vina de 3 ori la interval de 2 saptamani si nici acum nu este gata.
Persoana de contact,pe nume Silviu,cu care s-a realizat proiectul, a fost foarte amabil si proactiv initial, insa dupa prima plata catre firma nu a mai raspuns nici la telefon, mesaje, nici pe email cu saptamanile.
Erori de fabricatie, corp in culoare diferita de ce s-a stabilit in proiect, amortizoare lipsa la sertare si componente platite lipsa (masca pentru tevi) .
Masuratorile luate de pe teren nu ajungeau in fabrica conform spuselor lor.
Lipsa de profesionalism si consideratie fata de client.
Adela
Adela4 ani în urmă
Serviciile oferite sunt de slaba calitate prin lipsa de implicare in relatia cu clientul, intarzieri de pana la 4 luni in livrarea a 2 corpuri de mobila de bucatarie si neconcordante ale mobilierului cu proiectul initial.
Ilie Muscalu
Ilie Muscalu5 ani în urmă
Un magazin cu o gama destul de diversificata de produse.
Robert P.
Robert P.6 ani în urmă
Niște ESCROCI. Vind produse cu garantie de 5 ani, dar cind se defecteaza te trimit la producator, care nu mai exista de mult pe piata. Banii vi i-am dat voua, nu producatorului. Pentru a evita sa fie trasi la raspundere de OPC si-au schimbat firma. Nu insa si naravul. Daca aveti chef de nervi si produse de 2 lei, cumparati de la ei. Daca, in schimb, aveti creier, evitati-i.

L. E. Pentru mai multe detalii despre subiect, precum și despre mentalitatea acestui magazin de rahat, urmăriți recenzia de pe Facebook și comentariile recenziei. Este amuzant, frustrant și edificator în același timp.

L.E.2: Intre timp au dezactivat recenziile pe pagina de FB, asa ca incerc sa atasez aici thread-ul discutiilor de acolo.
Mia Haiduc
Mia Haiduc6 ani în urmă
Mi-a placut Mobshop pentru ca aveti foarte multe produse, dar se poate face mobila si pe comanda. Cred ca este foarte greu sa fie cineva nemultumit sau sa nu isi gasesca ceea ce vrea. Eu cautam mobila de bucatarie personalizata. Am dat comanda la voi si pot sa spun ca sunt extrem de multumita de rezultat. Este super frumoasa si practica.
Venatic
Venatic6 ani în urmă
Saltelele sunt foarte comode și foarte bune pentru copii
Adrian Grigore
Adrian Grigore9 ani în urmă
mari probleme am avut cu ei. certuri la telefon. reclamatii. evitati pe cat posibil
Locații recomandate