/Bucuresti/Magazin de saltele

Askona

Bulevardul Ghencea 126, București 061699, România

Askona
Magazin de saltele
4.6
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28W+6Q București, România
+40 770 296 527
askona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Zinaida Potlog
Zinaida Potlog2 ani în urmă
Cea mai buna achizitie...Calitate la cel mai inalt nivel!
Moise ionut cristian
Moise ionut cristian2 ani în urmă
Patul achiziționat din acest magazin este de o calitate superioare iar montajul a fost realizat cât se poate de profesionist.
Stefan Voinea
Stefan Voinea2 ani în urmă
Achizitionat pat la sfarsitul lunii martie acesta a fost gata la sfarsitul lunii aprilie. Eu am cerut livrarea la inceputul lunii mai, preferinta personala. Plata s-a facut cu avans in magazin si lichidare achitata prin banca dupa ce patul a fost gata. Mentionez si recomand sa achitati transportul si montajul. Livrarea a fost punctuala insa nu lipsita de peripetii salteaua nefiind cea potrivita. Mi-au lasat salteaua si au venit a 2-a zis cu salteaua corecta si au facut switchul. Dupa 3 saptamani, mi-au cedat pistoanele somierei, nu se mai sustinea. Am facut sesizare, am avut cateva discutii back and forth pana la urma au venit, au schimbat pistoanele fara cost si s-a dovedit ca motivul pentru care au cedat a fost o perna de decor pufoasa aflata in lada patului, puful a intrat intr-unul din pistoane acesta stricandu-se complet, motiv pentru care nu a mai putut sustine greutatea. Desi nu a fost un defect de fabrica nu am avut nimic de achitat. Asadar greseli s-au intamplat de ambele parti, consider ca avand posibilitatea de dialog, serviciul per total este de 5*, la fel si review-ul.
Achizitionat pat + saltea Serta Bennet-Dorsey
Marian belcin
Marian belcin2 ani în urmă
Am achiziționat în urma cu ceva timp o saltea duble support hard de care sunt foarte multumita, pana sa aflu de produsele Askona am încercat mai multe saltele de la mai mulți producători, dar niciuna nu a fost ca cea de la dvs.
O sa va recomand cu toată încrederea!!
Popescu Radu
Popescu Radu2 ani în urmă
Buna ziua! Am cumparat salteaua Majesty, saltea din gama de lux si sunt pe deplin multumit de produsul primit raportat la banii pe care i-am platit pe acesta. Recomand 👌
Radu Cîrstea
Radu Cîrstea2 ani în urmă
Baieti, imi sunteti simpatici, dar pe timpul si pe banii mei nu se joaca nimeni.
Pentru un pat de 5000+ lei, la care mi-ati gresit comanda, si la care eu nu am avut cum sa stiu, atasati instructiuni in rusa si cereti bani la montaj.
Dupa ce ati sesizat ca ati gresit comanda, mi ati montat patul, v-am cerut ca montajul sa fie complementar pentru timpul pierdut din cauza greselii voastre si ati refuzat.
Pentru acei 100 lei de montaj, timpul meu pierdut pe greseala voastra, business wise, va rasplatesc cu aceasta stea.
Alex Ginga
Alex Ginga2 ani în urmă
Recent am fost în magazinul askona din Brașov, pot sa zic ca am primit toată informația în detalii am ramas mulțumit și am comandat un pat.,așteptăm cu nerăbdare.Cu siguranță ne vom întoarce din nou!!!recomand cu cea mai mare încredere!
Ala
Ala2 ani în urmă
Am cumparat in aprilie 2019 un pat Arno si 2 saltele Sleep8 Bennet.Sunt foarte multumita de calitatea produselor, dupa 2 ani de utilizare produsele arata impecabil.
Locații recomandate