/Bucuresti/Magazin de saltele

Euromobila GHENCEA "Danielli Design"

Bulevardul Ghencea 154, București 077025, România

Euromobila GHENCEA "Danielli Design"
Magazin de saltele
4.4
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28Q+37 București, România
+40 724 303 029
euromobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Cristian Vasilache
Cristian Vasilache2 ani în urmă
De toate,dar modele noi...nu prea!
Antonia Paulescu
Antonia Paulescu2 ani în urmă
Experiența din showroom este una calma și prietenoasă, doamna cu care am interacționat a fost tare drăguță ( menționez că la 1-2 zile după ce am plasat comanda, am modificat materialul pentru canapea și nu a fost absolut nicio probelema). Termenul de livrare a fost respectat. Băieții care au adus și au montat canapeaua au fost și ei amabili și drăguți. Toate lucrurile s-au petrecut cum trebuie. Canapeaua este exact ce căutam, arata foarte bine, este comoda, materialul este foarte ok, nimic de reproșat. Și, ca bonus, au destul de des reduceri de 10-15% la anumite produse. Daca prindeți reducere, preturile sunt foarte ok, chair mai mici decât ce se găsește în rest pe piata, iar calitatea este una foarte buna. Nu am întâmpinat nicio problemă legată de achiziționare canapelei de la ei.
Recomand cu drag!🤗
Procopiu Narcisa
Procopiu Narcisa2 ani în urmă
Nu respecta data de livrare, daca nu esti disponibil pt livrare cand vor ei se plateste transportul si montajul. Vor toti banii inainte si dupa nu mai rasp la tel . Au scuze cum ca s a stricat masina , ca a uitat colegii sa anunte eventualele intarzieri. NU RECOMAND ! Cand ai deja produsul acasaa nici nu te mai poti bucura de el dupa ce treci prin toate episoadele de luat de prost !
Elena Constantin
Elena Constantin2 ani în urmă
Personal bine intenționat - nici nu încerca să îți vândă excesiv, dar la dispoziția clientului
Mobila de calitate și servicii asemănătoare
Radu Banu
Radu Banu2 ani în urmă
Ok, dar nu a impresionat cumva
Florina Cursaru
Florina Cursaru2 ani în urmă
Foarte mulțumită de canapeaua achiziționată, materialele sunt de calitate, durabile, stofa excelentă, exact ce mi-am dorit după multe căutări. Serviciile la fel, livrarea a fost atunci când mi s-a promis și montajul rapid cu echipa. Nota 10.
Georgian Alin
Georgian Alin2 ani în urmă
CITITI CU ATENTIE CEI CE VRETI SA CUMPARATI DE AICI !!!
Aviz tuturor celor care se gandesc sa devina clientii acestui magazin, am sa va povestesc ceva. Fiind in cautare de o canapea pentru acasa, am dat de acest magazin. Am dat comanda de o canapea care era deja fabricata (m-a bucurat faptul ca nu a trebuit sa astept o luna si ceva). La cateva zile dupa ce mi-a ajuns acasa, am observat, impreuna cu parintii, ca de la canapea provine un miros puternic de mucegai. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa contactez magazinul de unde am cumparat-o, iar domniile lor, din magazin nu au facut nimic altceva decat sa ma puna sa trimit un e-mail pe id-ul de reclamatii, ca pe urma sa primesc raspuns ca va veni cineva sa verifice cele reclamate de mine (un fel de expertiza, presupun). La sfarsitul expertizei, domnul constatator, a afirmat si confirmat ca exista un miros intepator ce provine de la canapea, ceea ce m-a si pus sa semnez in procesul scris, intocmit de dumnealui. La cateva zile bune, am primit mail de la domnii de la Euromobila cum ca cele constatate de mine, impreuna cu reclamatia nu se confirma de catre agentul lor constatator. Indignat de cele citite, am indraznit sa sun iar la Euromobila Ghencea pentru a cere o explicatie, unde mi s-a spus clar si raspicat ca daca am o problema sa revin cu un mail (mail la care raspund din An in Pasti), am cerut sa vorbesc cu un sef de magazin, dar acesta era indisponibil, desi era in cursul saptamanii. Pana la urma, un vanzator de acolo mi-a spus clar ca ei nu au politica de retur si ca este fix problema mea ce se intampla cu canapeaua cumparata de la ei. Mi-a inchis brusc telefonul in nas ca nu are ce sa vorbeasca cu mine. In fine, am dat e-mail, unde a trecut deja o saptamana si nu am primit niciun raspuns.

Per total, ganditi-va bine dinainte sa cumparati ceva. Sunt draguti si zambesc clientilor pana achita. Pe urma, nu prea aveti solutii de rezolvare, nu aveti cu cine sa vorbiti in caz de ceva etc.
Sandra Camara
Sandra Camara2 ani în urmă
Produse de calitate, design plăcut. Personal foarte amabil. Recomand!
Locații recomandate