/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobila Def bucatarie living dressing la comanda Bucuresti

Strada Heliade Între Vii 3-5, București 023381, România

Mobila Def bucatarie living dressing la comanda Bucuresti
Magazin de mobila
4.4
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42Q+WR București, România
+40 722 767 728
mobiladef.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionela Daniela Ionescu
Ionela Daniela Ionescu4 ani în urmă
Acum 6 ani au fost singurii care s-au incumetat sa faca dupa un model al meu un pat de o persoana, inalt de 75cm, cu o mica biblioteca intr-un capat al patului si spatii de depozitare incorporate. Il am si acum si este ca nou.
Gilotopia I (Gil)
Gilotopia I (Gil)4 ani în urmă
Mi-au construit și montat bucătăria acum câțiva ani. Totul a fost făcut la timp și exact cum a fost proiectat. Toate accesoriile folosite sunt originale. Mobila a rezistat cu brio și este ca nouă și astăzi.
Emil Georgescu
Emil Georgescu2 ani în urmă
Am comandat o mobila de bucătărie după un proiect făcut împreună cu firma. Doamna de la recepție foarte amabila deși am făcut multe modificări ale proiectului inițial la cerea noastră. Foarte punctuali la măsurători și la livrare. Echipa de montaj foarte bună, niște profesioniști în condițiile montajului într un spațiu cam mic. Montaj perfect la electrocasnice. Aproape ca nu am avut ce sa le reproșez. Recomand cu cea mai mai mare placere și încredere.
Emil Georgescu
Mery Mery
Mery Mery2 ani în urmă
Am mobilat intreagul apartament de la defArt si sunt foarte multumita de rezultat. Recomand cu caldura!
Orice problema a aparut la montaj a fost realizata cu promptitudine si profesionalism si am colaborat deosebit de bine, m-au impresionat prin amabilitate, servialitate si profesionalism. Vă mulțumesc!
Apelati cu incredere!
Dragos25st
Dragos25st2 ani în urmă
Echipa de montaj execrabila. Foarte obraznici si agresivi in limbaj. Personalul care se ocupa de primirea comenzilor amabil si profesionist.
Mobilier - Calitate/Pret - Medie.
Laura G
Laura G2 ani în urmă
Am vizitat magazinul si am decis sa imi fac bucataria la Def Art. Domnisoara de serviciu mi-a spus ca va fi gata la sfarsitul lunii noiembrie, inceputul lui decembrie. Dupa zile de asteptari, nu a venit nimeni sa faca masuratori. Cand am sunat, aceeasi domnisoara care m-a primit, mi-a spus ca bucataria mea nu poate fi gata decat pe 22 decembrie deoarece au aparut alte comenzi intre timp. Lipsa de profesionalism si de organizare.
Matei Vlad Mihalcea
Matei Vlad Mihalcea2 ani în urmă
Am apelat la MobilaDef pentru o mobila de bucatarie si un dulap cu usi glisante. Sunt foarte multumit de calitatea si montajul mobilierului.
Doru Eftimie
Doru Eftimie2 ani în urmă
Super serioasă firma, am facut un dormitor cu această firmă, ma au ajutat cu toate cerințele, au fost punctuali, profesioniști.recomand cu incredere.
Locații recomandate