/Bucuresti/Magazin de mobila

CASA 2002 IMPEX (CENTRU MOBILA ELITE)

Bulevardul Ghencea nr 134, București 061699, România

CASA 2002 IMPEX (CENTRU MOBILA ELITE)
Magazin de mobila
4.3
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28Q+5X București, România
+40 728 875 651
casa2002.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Tecsa Claudia
Tecsa Claudia2 ani în urmă
Este o placere sa ma reîntorc la ei, ori de câte ori am de achiziționat ceva.
Personal amabil, bine informati si dau sfaturi bune.
Cristina Banica
Cristina Banica5 ani în urmă
Soferii dumneavoastra sunt extrem de nepoliticosi. Am avut ghinionul sa intalnesc in trafic o masina mare pe care scria CASA 2002 din care am auzit soferul care urla si injura ca la usa cortului.
Ioana Radu
Ioana Radu6 ani în urmă
Am luat mai demult un dresing si chiar a fost ok, mai ales la banii pe care i-am dat pe el.
Valentin Marin
Valentin Marin8 ani în urmă
Foarte prost.. In magazin expusă o mobilă de calitate facută cu un material si la livrare primești altul spre exemplu eu am primit mobila care trebuia să aibe uși din sticlă iar ce am primit a fost lemn acoperit cu mdf care seamană cu sticla 😌
Mihaela Stoica
Mihaela Stoica2 ani în urmă
Nu recomand sa cumparati mobilier de la acesta firma. Am achizitionat in luna decembrie 2020 mobilier de bucatarie. Din pacate calitatea lasa de dorit. In magazin era expus ceva, acasa a ajuns altceva. Materialele si accesoriile sunt de proasta calitate la preturi nejustificat de mari. Plata mobilierului se face inainte de livrare, asa ca daca sunt probleme nu stiu cum poti recupera banii. De asemenea m-am lovit de neseriozitatea si lipsa de profesionalism a oamenilor de acolo. Am fost sunata de nenumarate ori sa fac plata dar in ziua cand a venit mobilerul am fost sunata cu o ora inainte sa fiu acasa. Oare este corect asa? Au trecut doua luni de cand am platit mobilierul si inca nu este gata montajul. Acum cateva zile a cazut usa de la corpul de hota. Deci concluzia este ca au multe minusuri nu stelute. Am pus o steluta ca altfel nu poti face postarea.
Andrei Portan
Andrei Portan2 ani în urmă
1 steluta deoarece am cumparat 2 bucati de mobilier de la ei la care am achitat transport si montaj, iar in momentul in care au ajuns cu mobila am fost sunat sa mi se zica sa mai achit 100 de lei pt a fi urcate cu liftul la etajul 3 deoarece transportul achitat de mine era doar pana in fata blocului desi nu asa am discutat in momentul in care am fost sa aleg mobila. Mobilierul, o canapea si un birou sunt decente la calitate, ramane de vazut cat dureaza in timp. De precizat ca la canapea una dintre culori nu este ce-a aleasa de noi, dar decat sa apelem din nou la ei pentru a remedia situatia am ales sa ramanem cu ea. Completa lipsa de seriozitate, informatii care nu sunt comunicate decat in ziua in care vine mobila in conditiile in care cand am achitat totul in magazin ne-a fost spus ca nu mai trebuie sa platim altceva. Nu recomand, as da mai putin de o steluta daca as putea.
Nicolae Ady Sava
Nicolae Ady Sava2 ani în urmă
Preturi bune,un pic dezorganizat,dar,se poate merge cu familia într un moment de relaxare.
Mobila Arriba
Mobila Arriba2 ani în urmă
Profesionalism!
Locații recomandate