/Bucuresti/Magazin de mobila

Sediul Central Birouri

Bulevardul Basarabia nr. 256, București 030352, România

Sediul Central Birouri
Magazin de mobila
4.1
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5JJ+82 București, România
+40 21 255 3957
regencycompany.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Leonard Popescu
Leonard Popescu2 ani în urmă
Personal amabil si profesionist
Produse de buna calitate
Jurubita Mariana
Jurubita Mariana5 ani în urmă
Este un magazin foarte bine aprovizionat, cam dosnic pentru un sediu central, in curtea fostului mare gigant Faur cu un drum vai de mama lui, dar parca atunci cand ajungi si gasesti tot ce vrei la preturi mici, uiti de drumul dezastruos. Acum, sa nu fiu chiar rautacioasa: daca intri pe la Poarta 4 este in regula, dar eu am venit dinspre Republica si am rupt masina in doua.
Adrian Dimache
Adrian Dimache5 ani în urmă
Accesorii mobila peste supermarket din punct de vedere calitativ, preturi bunr)e, doar ca trebuie sa va informati foarte bine ce vreti de pe site-ul lor ca oamenii de la vanzari de acolo sunt slab pregatiti, a durat 40 min sa cumpar o chiuveta ( vanzatoarea nu stia unde sa o caute, facturarea nu reusea sa o factureze..etc, etc)
80cry
80cry5 ani în urmă
Foarte mult timp aștepți pana cumperi ceva
Matei Dorian
Matei Dorian5 ani în urmă
O companie cu tot ce vrei pt mobila , totul ok
Support speedepos
Support speedepos2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si neseriozitate. Am facut o comanda in urma cu 4 saptamani, care continea de aseamana, un sistem de sine. Indata ce am primit coletul am returnat sinele prin curier, nefiind la standardele la care ma asteptam. Avand in vedere ca aveam nevoie urgenta de alte sine am plasat o noua comanda. Ambele comenzi, au fost achitate online. Sinele au fost returnate, banii NU! Dupa multiple apeluri telefonice unde initial mi s-a spus ca Nu au primit sinele, apoi ca trebuie sa verifice la depozit, apoi ca nu le-au primit, am trimis via email dovada ca au fost livrate cu tot cu stampila companiei, mi s-a cerut sa retrimit emailul iar apoi Nu mi s-a mai raspuns la telefon. Tin sa precizez ca Nu mi s-a raspuns la nici unu din cele 8 emailuri trimise. Multumesc Regency Company pentru felul in care va tratati clientii! O experienta dezamagitoare total neprofesionala.
Nelu Camara
Nelu Camara2 ani în urmă
o firma de tot rasul.faci comanda de feronerie mobila si dupa o saptamana suni la ei si spun ca azi pleaca coletul dar asta au spus 4 zile la rand si pe deasupra mai si reduc comanda fara sa anunte si cand am intrebat de ce au redus comanda miau anulat comanda
o stea este prea mult la ce servicii au.
Adi avram
Adi avram2 ani în urmă
Nu sunt seriosi, evitati acest magazin/site. Comanda incomleta si pe ei nu ii intereseaza. Taieturile efectuate prost, cantul pus prost. Produsele livrate pline de gainat. Nu, Nu, Nu.
Locații recomandate