/Bucuresti/Magazin de mobila

SC M&Beny Company SRL

Șoseaua Colentina 329, București, România

SC M&Beny Company SRL
Magazin de mobila
4.1
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5C2+J6 București, România
+40 21 241 1353
usi-bune.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Harapu
Daniel Harapu2 ani în urmă
Irina Cotelea
Irina Cotelea3 ani în urmă
Am fost mulțumită de calitatea și serviciile oferite, o sa ma apelez cu siguranță. Am comandat 10 uși + scara. A durat ceva execuția dar, rezultatul a fost cel așteptat.
Liliana Mavrodin
Liliana Mavrodin4 ani în urmă
Astăzi mi-a fost montată o usa de exterior. Sunt extrem de mulțumită de calitatea execuției ușii si montajului. O echipă de profesioniști. Ma bucur ca exista si firme care își respectă clienții. Felicitări! Recomand cu tot sufletul!
George Iatan
George Iatan4 ani în urmă
Niște jepați. Dacă vreți să vă faceți nervi și să riscați ca ușile comandate să nu se potrivească ca dimensiuni (asta din cauza unuia pe nume Viorel, meșterul care vine la măsurători) comandați. Nu vă bateți capul cu ăștia. Sfat de la unul pățit.
Alexandra Olteanu
Alexandra Olteanu5 ani în urmă
Atentie !!!! Tepari !!! Cea mai proasta experienta pe care am putut sa o am cu o firma.
Am comandat la dansii la magazinul din Colentina 5 usi furniruite in data de 18.06.2018. A venit un domn Viorel care a masurat de 3 ori golurile la usi caci asa am inteles ca se practica. Dar...
Una dintre usi desi domnul de firma a masurat a venit cu 12 cm mai mica decat golul usii adica ca sa poti intra trebuia sa intrii intr-o parte. in loc de 60 cm cat ar fi trebuit sa aiba usa de la baie a mea era de 48 cm. Super.. Nu mai puteam baga nimic in baie. asa ca au luat-o sa o refaca. Mi-au adus-o mai tarziu dar cand sa o monteze n se mai potrivea tocul... era mai ingust decat golul usii.
au trecut aproape 5 luni de zile si eu stau fara usa la baie...
in fiecare zi imi spun ca verifica si ma suna si uita sa mai sune....
Astazi 11.09.2018 domnii mai au sa imi aduca 2 usi si o imbracaminte toc.si imi solicita sa ma duc la ei sa vad usile sa achit utima transa de bani si apoi vor veni cu ele. Mentionez ca cele care mi-au fost aduse sunt achitate integral. ce mai trebuie sa achit sunt doar usile care trebuiesc aduse. Oare mai pot avea incredere sa le achit in avans ....
De la ei nu am primit chitanta sau factura niciodata ci doar bon de comanda pe care le-am si atasat mai jos.....
Cristian Manole
Cristian Manole7 ani în urmă
Mihail Stănculescu
Mihail Stănculescu2 ani în urmă
Produse in calitatea carora se reflecta o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, executate din lemn sau furniruite. Am comandat 7 usi si scara imbracata in lemn. Calitatea e pe primul plan si montajul perfect. Masuratorile sunt luate foarte bine de catre echipa ce face si montajul. Timpul de executie se respecta, max 45 zile lucratoare deci max 9 saptamani.
Alin Alin
Alin Alin2 ani în urmă
Locații recomandate