/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobila-Comanda-Bucuresti.ro

Șoseaua Viilor 56, București 050152, România

Mobila-Comanda-Bucuresti.ro
Magazin de mobila
4.1
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C36Q+8J București, România
+40 727 127 729
mobila-comanda-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Haqali forcejobs
Haqali forcejobs2 ani în urmă
Am facut si eu o comanda maricica , pe langa ajutorul la alegerea nuantelor , compartimentare si detalii de care cineva neexperimentat nu isi da seama , am avut marea placere sa fie si foarte prompti. nu ca nu au intarziat , ci pur si simplu au terminat mobila inainte de termenul stabilit. Eu ii recomand !
Ionuț Toma
Ionuț Toma2 ani în urmă
Am contractat această firmă (Mar Mob Design) pentru un dressing și pentru mobila de bucătărie.

Atuuri: materiale de calitate, echipă comunicativă, promptitudine în remedierea problemelor apărute.

Probleme: neatenția la detalii a colegului care a făcut măsurătorile m-a pus în situația de a schimba TV-ul proaspăt cumpărat pentru că era cu 2 cm mai mare decât spațiul lăsat în dressing - deși discutasem aspectul acesta cu cel care a făcut măsurătorile. De asemenea, la mobila de bucătărie, aceeași neatenție la măsurători, a obligat echipa de montaj să facă improvizații de moment și la prelungirea timpului de finalizare a lucrării cu aproximativ o lună.

Recomandări pentru firmă: mai multă atenție la detalii atât la echipa care face măsurătorile cât și la echipa de montaj.

Recomandări pentru viitorii clienți: cereți atașarea unei schițe a lucrării la contract pentru a nu mai exista discuții.
Florin Gradinariu
Florin Gradinariu2 ani în urmă
Cel mai bun preț de pe piață, din câte am reușit să analizez, termen de livrare respectat, au reglementat foarte repede problemele apărute după montaj. Proiectul a fost îndeplinit în proporții de 95%, blatul de la bucătărie trebuia să continue cumva deasupra caloriferului, când le-am spus, mi-au zis că îmi luaseră măsurătorile la calorifer pentru un viitor proiect. Pentru echipa care a montat mobila nota 10.
Per total sunt mulțumit, micile vrăjeli românești m-au deranjat cel mai mult , dacă ar renunța la ele ar avea numai de câștigat.
Costin-Lucian Ivan
Costin-Lucian Ivan2 ani în urmă
Evitati-i pe cat posibil. Comenzile dureaza intre 2 si 3 luni cel putin (se calculeaza doar zile lucratoare). Am comandat o mobila de bucatarie, au venit niste omuleti, mi-au distrus pervazul (fiindca au scapat blatul pe el), una dintre usi a venit ciobita pe exterior si am zis sa le mai dau o sansa comandand si un dressing + 1 pantofar. Oamenii de la Mar Mob mi-au promis ca atunci cand vor ajunge dressing-ul si pantofarul imi vor inlocui si acea usa ciobita...am asteptat inca 3 luni si usa respectiva a ajuns ciobita de data aceasta pe interior. Singurul lucru bun a fost ca oamenii au lucrat curat, dar sunt foarte scumpi si te rogi de ei practic sa vina sa ia masuratori.
Carmen Florentina Constantin
Carmen Florentina Constantin2 ani în urmă
Comanda noastră a avut nevoie de câteva retușuri dupa livrare, s-au rezolvat cu ajutorul lui Nicu care a raspuns pozitiv, promt, amabil și respectuos (îl recomand pe partea de comunicare și a stabilirii detaliilor). Pentru montaj îl recomand pe Cosmin (atent la detalii, priceput și cu bun simt).

Materialul este de calitate, la final aspect plăcut.

Recomandări: atenție sporită la solicitările clientului, atenție la măsurători (aici se pierde încredere, timp și bani pe carca voastră).

Pentru evitarea eventualelor nelămuriri scrie-ti negru pe alb de ambele părți (eu am avut și a fost bine așa).
Zafiu ovidiu valeriu
Zafiu ovidiu valeriu2 ani în urmă
Aceasta firma de confectionat si montat mobila, mi-a fost recomandata cu caldura de un prieten, dupa ce am fost in vizita la el si am fost impresionat de ce-am vazut. Am luat si eu legatura cu dumnealor si am comandat o bucatarie si un dresing. Am facut o alegere f. buna. Cand au terminat baietii treaba, nu-mi venea sa cred ca atat bucatarie, cat si dtesingul, sunt ale mele si de acum inainte, ma pot bucura zilnic de ele. RECOMAND !
Oprea Rusan Adrian
Oprea Rusan Adrian2 ani în urmă
S-a lucrat calitativ si desi au mai apărut mici probleme care din pctul meu de vedere sunt inevitablie, s-au rezolvat pe parcurs.
Competitivi ca si raport calitate pret pe piata.
Recomand.
Cristian Contas
Cristian Contas2 ani în urmă
raport calitate-pret foarte bun. termen de executie mic, doar 4 saptamani. la montaj, daca sunt necesare modificari, atentie sa clarificati inainte.
Locații recomandate