/Bucuresti/Magazin de geamuri

Rotoli.ro

Intrarea Andrei Bârseanu 4, București 031091, România

Rotoli.ro
Magazin de geamuri
4.2
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FG+P7 București, România
+40 761 533 512
rotoli.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian mircea
Adrian mircea2 ani în urmă
Am avut o comandă cu un geam mai mare mi s-a spus. A trebuit sa rezolv eu manevratul geamului de la parter pana in apartament , asta am înțeles. Nu am înțeles de ce in timpul instalării ii atrageam atenția celui care efectua lucrarea ca nu da gaura drept, ceea ce va duce ulterior la tensionarea ansamblului cand se vir strange șuruburile, nu am fost luat in serios , sibasta s-a întâmplat. La final , geamul era stramb , usa nu se inchidea perfect, un spatiu de 5 mm chiar.
Însă comunicarea ulterioară cu Rotoli a fost foarte bună, a doua zi a venit altcineva pentru constatare , si următoarea zi a fost remediata problema.
Maria Dobre
Maria Dobre2 ani în urmă
Am montat cu firma Rotoli ferestrele casei si uși. Am fost mulțumit de profesionalismul lor și de calitatea materialelor. Firma de încredere, recomand.
AWA ALEX
AWA ALEX2 ani în urmă
Excelenta asistenta telefonica în sensul competentei recomandărilor, orientate pe nevoile clientului. Promptitudine în ofertare și execuție, calitate și rapiditate la montajul tamplariei PVC. Multumesc Alexandra! Multumesc colegilor de la montaj! Mult succes!
Aurelia R
Aurelia R2 ani în urmă
Recomand. Comparativ cu alte firme care livreaza si monteaza geamuri termopane, echipa a lucrat foarte bine. Un detaliu mic dar care face diferenta, este faptul ca au curatat toate etichetele si foliile de protectie de pe partea exterioara a ramelor si geamurilor, lucru pe care alte echipe cu care am interactionat, nu l-a facut. M-a ajutat foarte mult acest lucru, de obicei pe exteriorul balconului, nu ajungi asa usor dupa montare, pentru a curata, iar foliile de protectie inscriptionate sau etichetele, raman vizibile.
Alexandru Toader
Alexandru Toader2 ani în urmă
Buna ziua, am apelat la serviciile lor pentru schimbarea unei ferestre. S-a venit s-a masurat destul de rapid. La masurarea ferestrei am fost intrebat daca vreau si glaf exterior sau interior, am spus ca vreau un glaf exterior. "okay am notat" a spus mesterul. Am asteptat 2 saptamani asa cum este termenul. Au venit baietii sa instaleze fereastra foarte punctuali si s-au miscat repede insa au instalat o fereastra la care nu se poate scoate plasa de tantari pentru spalare sau schimbare in caz ca se rupe. Glaful nu a fost montat pentru ca nu au comunicat cei care au masurat ca am cerut si glaful exterior. Si asa am ramas cu o fereastra la care nu se poate scoate plasa de tantari si fara glaful exterior. Multumesc rotoli.
Andrei Radu
Andrei Radu2 ani în urmă
Nu recomand: lipsa de organizare, responsabilitate si bun simt.

La magazin au zis ca montajul va fi in 10 - 12 zile, apoi ca se intarzie din cauza ca a gresit nu stiu ce coleg ceva, apoi, in fine, dupa vreo 18 zile au facut montajul.

„Profesionistii” care au montat erau doi baieti, nu ca m-as fi asteptat la niste domni intelectuali doar ca au facut scandal cand i-am rugat sa isi puna masca ca sa ii las sa intre: ca lasa geamurile pe hol si pleaca, ca nu pot lucra cu masca șamd. Niciunul din angajatii firmei nu auzise de masca/pandemie. Montajul a fost asa si asa, motiv pentru care au primit 2 stele.

La montaj s-a dovedit ca gresisera doua plase asa ca le-am trecut pe procesul verbal si a ramas sa ma sune sa vina saptamana urmatoare. Eu le-am dat restul de bani, cat mai ramasese de plata. Dupa vreo 3 saptamani ii sun sa vad ce se mai aude. Că da, i s-a zis colegului care se ocupa, i se va mai spune o data,.... Dupa inca un telefon si in momentul in care eram pregatit sa ii amenint cu OPCul, domnisoara de la Rotoli imi zice: „Gata, maine la 12 vine colegul”.

A doua zi dimineata, ma suna sa ma intrebe ce dimensiuni au plasele, se pare ca nu figuram in vreo evidenta si ca nu mai aveau procesul verbal. Le spun. Astept la 12 sa vina... Pe la 15 sun pe domnisoara care suna pe colegul care ma suna si se scuza ca „nu a vazut ca a scris colega ora 12 cu creionul”. A ajuns la 16.

In fine, nu recomand, doar daca aveti chef/dispozitie sa dati telefoane sa trageti de ei sau sa va certati cu expertii. Care or sa zica „nu stiu, colegul se ocupa/colegul a gresit, nu e treaba mea”
Radu Vasile
Radu Vasile2 ani în urmă
O firma de termopane profesionista cum nu prea mai gasesti in zilele noastre. Seriosi, prompti si rezolva orice problema.Au montat geamurile foarte bine si au reparat usile perfect. Acum curentul si frigul care intra de afara, a disparut total. Multumesc frumos baieti.
Cristina Dinu
Cristina Dinu2 ani în urmă
Profesionalism, buna comunicare, ofertarea si serviciile sunt de buna calitate, multumesc frumos dna Alexandra pentru ajutorul acordat, cu siguranta v oi mai reveni :)
Locații recomandate