/Bucuresti/Magazin de geamuri

Piese Telefoane Mobile

Strada Vasile Lascăr 178, București, România

Piese Telefoane Mobile
Magazin de geamuri
3.9
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X6+XQ București, România
+40 763 555 566
magazingsm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 10–14
Mirecuri: 10–14
Joi: 10–14
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Lucian
Sorin Lucian2 ani în urmă
Au numarul de telefon de model. De ce aveti numar de telefon daca nu raspundeti?! Nota zero!
Gamerii Trazniti
Gamerii Trazniti5 ani în urmă
Ce mai profesionisti din Bucuresti, atat la reparatii cat si la vanzarea de piese pentru telefoane mobile. Servirea este ireprosabila. Am primit de firecare data bonn fiscal si certificate de garantie, ceea ce nu prea vezi un Bucuresti la alte magazine gsm. Produsele sunt foarte calitative, iar garantia este pe bune. Am avut probleme cu un incarcator si mi-au schimbat produsul fara nici o problema. Gasesti cam orice produs la ei, iar daca nu gasesti ceva anume le propus produsul, ei fac tot posibilul si iti aduc in cel mai scu timp. Ca si minus nu au plata cu cardul si de fiecare data cand cumpar trebuie sa ma duc cu bani cash la mine. I-am intrebat de ce nu accepta si plata cu cardul si mi-au spus ca nu vor sa plateasca comision la banca, deoarece la unele produse au adaos mic si nu isi permit sa mai plateasca si comision.
Dobrescu Sandu
Dobrescu Sandu5 ani în urmă
Au și service gsm și chiar am fost mulțumit de serviciile lor.
Am fost de 2x la ei cu un samsung g360f și un iPhone 5s.
La iPhone am înlocuit acumulatorul uzat cu unul nou, iar la samsung am schimbat touchscreenul spart cu altul nou. Nu au plata cu cardul
Mulțumesc
Adi raul
Adi raul5 ani în urmă
am vrut sa cumpar acumulator pt Samsung postat de ei ca ORIGINAL!Am intrebat sunteti siguri ca s originali?DAAAAA!!!Ok atunci vreau sa verific si eu,platesc si dupa ce platesc vreau sa dezlipesc eticheta de pe baterie(care oricum se lipeste aproape perfect dupa chiar si la fake uri)...in cazul in care nu i original imi dati banii inapoi??Aici vine fata de la vanzari cu niste raspunsuri ambigue si contradictorii,dupa ce s a consultat ea cu un pustan care nu stiu ce calitate avea pe acolo..Ca da va facem retur si va dam banii inapoi.Dar nuuu nu aveti voie sa dezlipiti eticheta!!!! si intreb atunci cum sa mi dau seama daca e original sau nu..ca altfel nu se poate???Si mi raspunde ca trebuie sa ne credeti pe cuvant ca suntem seriosi,ca avem produse originale..PE BUNEE???POVESTI DEASTEA AUZI SI DE LA SMENARII DE LA COLTUL BLOCULUI CARE VAND NUMAI CHIFTELE CA FIIND ORIGINALE!!! iNTR UN FINAL VINE PUSTANUL RESPECTIV CU O ALTA IDEE...CA DACA DEZLIPESC ETICHETA SI RETURNEZ BATERIA IMI SCADE 15% DIN VALOARE..pe buneee??/pt ce anume?POATE VREI SA SPUI CA VOI AR TREBUI SA PLATITI NISTE AMENZI SI RECLAMATII LA POLITIA ECONOMICA SI LA OPC FIINDCA COMERCIALIZATI PRODUSE FAKE SI LE ATRIBUITI CALITATEA DE ORIGINALE!!!!!DACA SUNTETI ASA SIGURI CA SUNT ORIGINALE DE CE VA ESTE FRICA CA DEZLIPESC ETICHETA SA VERIFIC LA UN PRODUS PE CARE L AS FI CUMPARAT, IN CONDITIILE IN CARE EU NU AS FI RETURNAT PRODUSUL DACA ERA ORIGINAL??PS INCA O FAZA HAZLIE..LA TELEFON CIND I AM ZIS VANZATOAREI CA VREAU ACUMULATOR ORIGINAL NU CHIFTELE CARE TIN JUMATATE DE ZI EA A SPUS REPEDE CA NUU NU VA TIN DOAR JUMATE DE ZI ..DAR N O SA VA TINA NICI CIT CEL ORIGINAL CU CARE A VENIT TELEFONUL......OE BUNE??DA CE ALA E MAI ORIGINAL DECIT ORIGINALUL?SAU ASTA E ORIGINAL FAKE???MIE MI A SCHIMBAT SAMSUNG ACUMULATORUL IN GARANTIE SI M A TINUT DIN 2013 PANA IN 2018 SI INCA MA TINE DAR PICA LA FRIG CAND PORNESC GPS UL..SI ARE 5 ANI!!!!!!!! DE EVITAT E CLAR CA SINT NESERIOSI SI VAND PRODUSE FAKE!!!!!! PENTRU CEI INTERESATI SA CAUTE PE YOUTOUBE SA VADA DIFERENTELE AFLATE SUB ETICHETE INTRE FAKE SI ORIGINAL..SERIA BATERIEI SI ALTE DATE DESPRE EA,CULOAREA DE PE SPATELE ETICHETEI CARE TREBUIE SA FIE ACEEASI NUANTA SI NU LUCIOASA GEN POLEIALA CUM AU FAKE URILE..SI ULTIMA CHESTIE..FAKE URILE S UNT DE DIMENSIUNI MAI MICI SI CA SA LE ADUCA LA DIMENSIUNE BAGA UN PERETE DE PLASTIC..DIN ACEASTA CAUZA FAKE URILE AU GREUTATE DIFERITA DE CELE ORIGINALE
Elena Carmen
Elena Carmen6 ani în urmă
Sunt cei mai profesionisti din Bucuresti. Iti fac constatare corecta la telefon si au si cele mai mici preturi, insa daca ma luam dupa recenzia probabil scrisa doar asa sa faca rau...rau faceam eu. Firma aceasta pana si la poarta au afisat programul de lucru si pauza, oare cum ar vrea cel de mai devreme sa manance oamenii ce lucreaza aici? In fata clientior? O firma profesioana care se respecta are si pauza de masa si mai ales organitaza. Bravo lor, nota 10 la tot pana cum!
Vlad Andrei
Vlad Andrei6 ani în urmă
Cu siguranta cei mai buni! Am cumparat de 4x de la ei si am reparat si 2 telefoane mobile. Totul a decurs bine. Personal dragut si profi. Felicitari!
Dragan Bogdan
Dragan Bogdan7 ani în urmă
Pana acum am fost mulțumit. Dar am cumpărat un ansamblu de touchscreen cu display de htc 626 și după 4 ore mi sa dezlipit touchul de rama și acum o da de gard ca nu a fost respectata garanția. Dar nu e defect de montaj ci defectul lor de asamblare. Sa văd Cum se rezolva mâine 12-01 -2017 și revin . Deocamdată e mult și o steluță.
Eduard Cristian
Eduard Cristian8 ani în urmă
Cea mai mare Leapșa
Nu mai reparați nici un telefon la ei
Eu am fost sa schimb geamul la un iPhone 6 si după o săptămana mi la dat înapoi cu touchscreen spart
De fapt mi-au pus unul stricat
Cel original nu mi la mai dat
Locații recomandate