/Bucuresti/Magazin de geamuri

UltraPVC Reparatii termopane

Strada Locotenent Nicolae Pascu 61-63, București 077085, România

UltraPVC Reparatii termopane
Magazin de geamuri
4.3
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C45X+XH București, România
+40 31 005 0228
reparatii-termopane.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Borcos
Cristian Borcos2 ani în urmă
Foarte profesionist tehnicianul care a efectuat lucrarea. Cu minim de deranj si “mizerie”. Firma foarte promptă in raspunsuri.
Recomand cu caldura
Arianna Somebody
Arianna Somebody2 ani în urmă
N-am de oferit nicio stea pentru aceasta companie, insa ma obliga Google-ul sa dau una.
Din pacate nu isi respecta programarile, nu revin cu informatii/ telefone/ mail-uri. Este pura pierdere de timp si energie sa apelezi la ei.
Poate ca au fost odata seriosi, astazi n-au nicio treaba cu piata serviciilor.
Nu va recomand.

Later up-date:
Acest up-date este pentru proprietarul care mi-a raspuns la recenzie.
Draga Domnule Owner, cred ca nu v-a functionat sistemul cand am facut programarea, deoarece nu mi-a remis niciun mesaj/avertisment legat de vreo perioada de concedii (dumneavoastra stiti de buna seama asta). Oricum, este ciudata perioada de concedii in luna IUNIE, dar este o decizie interna. Mai mult de atat, in acesta perioada de concedii despre care vorbiti, "sistemul" mi-a trimis pe e-mai contractul, "sistemul" mi-a dat sms pe telefon sa imi aminteasca de programare si...btw persoana care mi-a raspuns la telefon a uitat sa-mi spuna ca este in concediu si ca si echipa este in concediu. M-a anuntat insa ca pot exista intarzieri de 1-2 ore la programare.
Draga domnule, daca faceti business asa cum emiteti raspunsuri, este clar de ce lucrurile nu functioneaza.
Multumesc pentru reducere, insa nu am de gand sa mai apelez vreodata la serviciile "de calitate" pe care le oferiti.
CU TARIE NU RECOMAND ACEASTA FIRMA!
Laura Zamfir
Laura Zamfir2 ani în urmă
Servicii de calitate si comunicare buna. Notificarile si documentele au fost trimise prin email si sms. Am cerut 2 plase. Au fost realizate si montate pe loc, intr-o jumatate de ora.
Bucur Catalina
Bucur Catalina2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de executia plaselor de tantari! O echipa profesionista pe care o voi mai chema de cate ori voi mai avea nevoie!
Sebastian-Andrei Gherman
Sebastian-Andrei Gherman2 ani în urmă
Am rezolvat probleme pe care le credeam nerezolvabile. Nota 10 pentru profesionalism si viteza de executie.
Doru Mihalache
Doru Mihalache2 ani în urmă
Într-adevăr profesioniști ! Am avut de pus două plase antiinsecte pe balamale. Potrivire ireproșabilă, fără alte ajustări. Dar ceea ce m-a surprins a fost gradul de digitalizare al firmei. O interacțiune on-line fără cusur. Mulțumesc !
Violeta Păun
Violeta Păun2 ani în urmă
Dl care a venit a fost punctual, amabil și profesionis. A identificat, mi-a explicat și a găsit soluții pt problemele care existau. Calitatea serviciilor a fost bună. Calitatea produselor sa va vedea în timp, momentan nu ma pot pronunța.
Claudia Baban
Claudia Baban3 ani în urmă
L.E. - cum nu pot raspude direct la comentariul firmei, voi scrie aici. Am menționat ca este tâmplărie de aluminiu tocmai pentru ca știu ca este mai rar întâlnită. Am menționat ca usa este blocata tocmai pentru ca cineva înainte îmi sugera ca trebuie sparta usa, lucru pe care nu îl doream și voiam sa ma asigur ca nu se va sugera aceeași metoda. Știu bine cum funcțiuneaza lucrurile, de aceea am și venit cu toate detaliile și de aceea ma asteptam la o eventuala mica mărire a prețului. Dacă dumneavoastră susțineți ca nu am specificat, înseamnă că nu ați ascultat. În plus, în poza trimisa se vede ca e usa închisă și axul ieșit. Asa ca daca nu ați auzit, în poza tot se vedea. Dacă se dorește, atașez și printscreen cu mailul cu estimarea făcută în care se vorbește de USA DE ALUMINIU. Serviciul l-am acceptat pentru ca așteptase eja destul și nu doream sa mai aștept în plus. După cum am menționat, băieții și-au făcut treaba, au fost de nota 10, nu este vreo problema aici. Zi buna.

In primul rand, echipa și-a făcut treaba și mi-au rezolvat problema, iar pentru asta le mulțumesc!
În schimb, firma de 2 lei. Am cerut o estimare de preț, am trimis poze, am descris în detaliu problema, mi s-a comunicat o suma. Ma asteptam să varieze prețul cu 10-20-50 de lei, dar nu sa se dubleze fata de estimarea făcută în bătaie de joc. Mi s-a comunicat sa ma programez pe site la data la care doresc sa vina echipa. Surpriza, aceea era doar programarea pt estimarea prețului nu și pentru reparație. În urma estimării s-a stabilit data pentru reparație, surpriza! A trebui sa sun eu după ei, nu m-a anunțat nimeni ca nu mai ajung și ca vor veni următoarea zi. Clar nu voi mai colabora cu ei! 🙃
Locații recomandate