/Bucuresti/Magazin de geamuri

HobbyMarket

Intersectie Str. Moșoaia cu Str. Turnu Magurele (Str. Mosoaia 48-50, et. 1 sup reper: metrou, București 042145, România

HobbyMarket
Magazin de geamuri
4.8
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94HJ+V7 București, România
+40 31 816 5493
hobbymarket.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Ioan
Catalin Ioan2 ani în urmă
Găsești aproape mereu ce ai nevoie când vine vorba de printare 3d
Constantin Alexandru
Constantin Alexandru2 ani în urmă
E chiar un magazin pentru hobby. Intri în magazin pentru un anumit lucru care îți e necesar , și la final ieși cu mai multe .
Dimitrie Cioraneanu
Dimitrie Cioraneanu2 ani în urmă
Greu de gasit, dar in rest magazinul este in regula. Vand produse pe care le gasiti in china in principal, la pret mai mic, dar de aici macar le luati ziua urmatoare in loc de luna urmatoare :).
GEORGE CRISTIAN BOTEANU
GEORGE CRISTIAN BOTEANU4 ani în urmă
Experiente urate cu ei, refuza sa-si achite datoriile fata de alte firme. De asemenea, nu ofera garantie produselor ascunzandu-se dupa tot felul de tertipuri. Jalnic!!! (Reply: In locul vostru taceam chitic...Eu am primit termostatul FOLOSIT de catre Hobby Market, confirmat de catre "tehnicianul" firmei: "Cum sa nu mearga, ca termostatul asta a mers la noi...", iar cand a ajuns la mine nu am avut CE sa montez sau sa testez, era in felul in care l-am returnat.) Asa ca bazandu-va pe prejudecatile voastre, eu am ramas fara produs si fara bani, asta este singura concluzie. Ca sfat pentru cei care mai dau de voi, nu cumparati online, testati bine produsele inainte, ca oricum nu veti avea garantia cuvenita. Sau mai bine nu mai cumparati deloc de la ei, luati online direct de la producator, ex.ITead dot cc sau de pe Aliexpress. Bafta in continuare!)
Add-on: DUPA 6 luni, aceeasi situatie, nici nu se sinchisesc!
Vlad Bighiu
Vlad Bighiu5 ani în urmă
Super produse, mi-au fost de mare folos in mai multe proiecte. Personal prompt și serviabil. Locație puțin dificil de găsit dacă nu cunoști zona, dar ți se raspunde la telefon și ești îndrumat corespunzator. Recomand cu încredere!
Sorin Bianu (V8Pixel)
Sorin Bianu (V8Pixel)2 ani în urmă
Puțin spus 5 stele, niste profesioniști, amabilitate și respect pentru clienți. Preturi bune, uneori chiar mai bune că competiția. Recomand cu încredere. Eu știu de acum unde îmi fac cumpărăturile. Ca sugestie, mi-ar placea sa vad o gama mai diversificata de componente electronice și automatizări.
Muie dristor
Muie dristor2 ani în urmă
Am cumparat 1000cm de banda nichel 2p a sosit 1018cm prin recomandarea unui client de al vostru care face baterii.Eu vroiam sa cumpar de pe aliexpress dar era si mai scump si dura pana sosea coletul.Am cumparat de la voi si am facut testul cu apa sarata si apa normala sa vad daca chiar este 100% pur si surpriza chiar este calitate.Va multumesc pentru calitatea pe care o oferiti.Atentie daca cumparati nichel trebuie sa fie in proportie de 100% altfel va rugineste in timp.
ƏɒϣβѤԻ ʞЯ1ϨtΣə
ƏɒϣβѤԻ ʞЯ1ϨtΣə2 ani în urmă
Am cumparat recent de la ei . Foarte multumit ! Produse de calitate si cu preturi mai mici decat media pietei . Recomand !
Locații recomandate