/Bucuresti/Magazin de geamuri

Arcom Gealan

Strada Preciziei 30, București 062354, România

Arcom Gealan
Magazin de geamuri
2
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXJJ+3F București, România
+40 21 316 7677
arcom-gealan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Grecu
Adrian Grecu2 ani în urmă
Radu Draghicescu
Radu Draghicescu2 ani în urmă
Tamplarie montata la reabilitarea termica a blocului. Nu au fost puse suruburi de montaj, iar feroneria nu a fost reglata. Au trecut circa 3 luni de zile si la insistentele mele au venit sa puna suruburile de montaj la ferestrele de pe casa scarii. Am ramas surprins ca nu am auzit zgomotul specific de rotopercutor pentru forarea gaurilor in beton. Am auzit strict zgomtul de autofiletanta. Vrand sa ma conving ce suruburi au montat, am desurubat unul. Eram aproape sigur ca asta au facut - au pus suruburi de "fatada", la misto, suruburi de 60-65mm maxim care abia daca trec de grosimea tocului, nici vorba sa intre in beton. In imagine surubul cu pricina. Am reclamat la primaria de sector. Sa vedem ce se alege. In rest tamplaria arata rau, canatele mobile nu raman la pozitie intermediara la deschiderea obisnuita ci se deschid pana dau de perete. Prapad, daca puteti feriti-va!
Cojocaru Valerica
Cojocaru Valerica2 ani în urmă
Având blocul în reabilitare și soarele bate toată ziua în geamuri ,am zis sa fac o investitie cu sticlă tripan 4 sezoane,372 euro bucătărie și dormitor, montatorii sunt sub orice critica,cu lipsuri apărători balamale ,baghete aerisiri geamuri pervazuri interior vechi tâmplăria zgiriata, parcă le tine în grajduri,și se lucrează la fel ca pentru grajduri,colac peste pupăză la bucătărie scrisul cu markerul este între sticle de nu se poate șterge, atașez foto.nu recomand această firma,fugiții de ea cit puteți. Nu merita nici o stea.daca aveți blocul în reabilitare și vreți să faceți o investiție bună cu bani nu cu primăria, la termopane bune, contractați o altă firmă de termopane.
NTzZz
NTzZz3 ani în urmă
SPIA Romania
SPIA Romania7 ani în urmă
Victor Costin
Victor Costin2 ani în urmă
lipituri cu fierul de calcat,taiate bavuri cu toporul,masurari din ochi,asta este nivelul,
Anca Grigore
Anca Grigore2 ani în urmă
Pe data de 13.11.20, s-au prezentat la instalarea minunatelor geamuri. Sunt generoasa, oferind 1 stea, acestei firme. De mai bine de 1 luna asteptam finalizarea lucrarii. Din cauza lipsei de pricepere, nenea, ce a facut masuratorile, a gafat-o total... Geamul la bucatarie mic... Iar laterala balconului, lipseste cu desăvârșire... Inca asteptam sa ne-o instaleze... Total dezamagita de colabora cu acești indivizi.. Nu recomand.👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Ana-Victoria Rosiianu
Ana-Victoria Rosiianu2 ani în urmă
Mincinoși și incompetenți. Merg la intimidare. Măsurători greșite. Execuție execrabilă.
Locații recomandate