/Bucuresti/Magazin de geamuri

Auto Soft Băneasa - Vulcanizare - Anvelope

Bulevardul Aerogării Nr. 38, București 014053, România

Auto Soft Băneasa - Vulcanizare - Anvelope
Magazin de geamuri
4.9
7 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F3VP+63 București, România
+40 749 199 663
auto-soft.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Perșinaru Andree300 zile în urmă
Florescu Ion300 zile în urmă
Blaga Lidia300 zile în urmă
Oprisa Gabriel321 zile în urmă
Marian322 zile în urmă
Am fost de mai multe ori in aceasta locație.
Service de calitate pentru anvelope!
Sant foarte mulțumit!
Mai revin.
Șeful de service foarte amabil.
Si tot personalul.
Cioară Grecescu Viorel323 zile în urmă
Dan Sutu
Dan Sutu2 ani în urmă
Service specializat in schimbarea roților/cauciucurilor. E un flux mare de mașini care intră pe vreo 3-4 posturi de schimbat roțile.
Se pot ridica de aici și cauciucurile comandate pe Autosoft. Treaba merge ...ca pe roate!! Nu aștepți. Plătești, iei cauciucurile și ai plecat!!
OctavF
OctavF2 ani în urmă
Incapabili sa faca ordine in haosul care se formeaza in fata cu masinile care isi asteapta randul, fiecare inghesuita unde gaseste putin loc. Cand se elibereaza o rampa, in alta parte decat acolo unde esti parcat, devine aproape imposibil sa manevrezi inapoi in strada, in trafic si apoi in dreptul rampei eliberate, mai ales cand alte masini au parcat fix in spate, blocandu-te, iar baiatul lor care ar trebui sa fluidizeze accesul in ordinea programarilor, sta degeaba. Mi s-a intamplat asta, chiar am pierdut locul la rampa pana a plecat masina care ma blocase si in loc de scuze si solutie la problema toti ridicau din umeri. Haosul, dezinteresul si bataia de joc pentru timpul clientului sunt prea mari. Nu recomand. Am mers in alta parte.
Ionut Pasere (Johnny Cash)
Ionut Pasere (Johnny Cash)2 ani în urmă
Am ajuns fara programare. Nu am vrut sa imi fac, deoarece insemna sa imi rigidizez programul.
I'am spus unui angajat ca am de ridicat 4 anvelope noi si ca le montez la ei daca au o fereastra, fiindca nu am programare facuta.
Mi'au spus sa astept si spre surprinderea mea am intrat in 10 min la schimb.
In alte 20 min eram gata de plecare.
Intre celelalte puncte autosoft din Bucuresti, imi par cei mai profi acestia in Baneasa.
Skilltester0001
Skilltester00012 ani în urmă
Deviz incarcat cu servicii pe care nu le-am solicitat si despre care nu am fost informat. Pe scurt hotie pe fata. Am ajuns la service la ora 9:00 si am plecat la 13:30, deci 4,5 ore pentru un simplu schimb de roti(ATENTIE: roti nu cauciucuri unde e nevoie de dejantare). Pentru aceasta operatiune am platit 260RON. Pachetul pentru schimb roata 17” este 132 ron si cuprinde demontat+verificat+plumbi+echilibrat+montat. Deci eu atat aveam de plata pentru schimbul de roti insa surpriza, devizul continea si urmatoarele servicii pe care nu le-am solicitat:
*Umflare cu azot - 20 RON. Sunt curios cum au bagat azot in roti fara sa scoata aerul din ele, repet rotile n-au fost dejantate.
*Degresare roata - 40RON de banii astia speli int+exterior la o spalatorie scumpa :)))
*Curatare butuc cu spray de cupru - 12RON
*Inlaturare urma plumb adeziv - 16 RON
* Centrare HAWEKA - 40 RON Pe langa faptul ca n-am solicitat asa ceva, nici n-am vazut operatiunea facuta si nici pe bon nu e bifata ca fiind facuta.

Pe scurt Autosoft a devenit un service de cartier, scump, unde calitatea serviciilor este indoielnica, bonuri de ordine nu exista, platesti servicii inutile si nesolicitate. ATENTIE MARE LA CE SERVICII VA BAGA PE BON!!!!
Mihai Ghita
Mihai Ghita2 ani în urmă
TL:DR: Servicii ok dpdv tehnic (par sa stie ce fac), dar trebuie sa fii atent, la ciupeli si mici gainarii.

Mai pe larg: am fost azi la ei sa schimb rotile (am deja anvelopele de iarna pe jante separate) de vara cu cele de iarna, iar la ei pe site scrie ca 'pachetul roata' include plumbi si echilibrare. Nu era prima data cand mergeam acolo si anterior am fost multumit de experienta.

Astazi ma dusesem doar sa schimb rapid rotile si le-am spus ca nu am nevoie de echilibrare. M-au convins totusi ca "cei dinainte" au facut treaba proasta si trebuie echilibrate. Am zis OK, ca oricum era deja inclus in pret.

Cand baiatul de acolo a luat rotile la echilibrat a precizat in treacat ca le si spala. Apoi a dat din proprie initiativa cu un spray cu cupru pe butuc (desi aveam deja butucii curatati tot de ei si dati cu spray la schimbarea anterioara, si era inca un strat consistent de cupru pe butuc.

Rezultatul a fost ca pachetul care trebuia sa coste 100 de lei (25 x 4 roti), s-a transformat in 198 de lei, cu chestii supriza gen "centrare haweka", "degresare roata", "inlaturare urma plumbi", "curatare butuc cu spray".

Toate fiind lucruri pe care nu le-am cerut (echilibrarea si plumbii erau deja incluse) iar in cazul "curatarii" nici nu erau necesare (real nu au curatat nimic la butuc pentru ca era deja curat si dat cu spray).

N-am nimic cu cei care vor sa imi vanda servicii extra. As fi apreciat un profesionist care sa imi spuna ce este si de ce trebuie sa fac "centrare haweka" in plus fata de echilibrarea deja inclusa, de ce era necesara degresarea rotilor si curatarea plumbilor (si cum aveau de gand sa schimbe plumbii - serviciu inclus in pachetul initial - daca nu as fi facut aceste operatiuni).

Sa ma convinga ca am nevoie de ele si de asemenea sa imi spuna cat costa aceste operatii, nu sa ia in locul meu decizia sa le execute iar apoi sa dea din umeri.

Probabil insa ca au constatat ca e mai simplu sa bage ei din burta ce vor, in ideea ca nu stai sa te certi cu ei pentru 100 de lei. Au castigat azi 100 de lei in plus de la mine dar au pierdut un client.

Pot sa fie ei cei mai tari profesionisti in roti, e tot degeaba daca ma simt buzunarit cand trec pe acolo.
Farcas Florin
Farcas Florin2 ani în urmă
Geometrie făcută la ei în doru lelii ca să zic așa mai elegant ,lipsă de profesionalism, 280 ron dați aiurea pentru executarea unei Geometrii a roților făcută la mișto doar ca să mi ia banii.
Este a 2 a problema pe care o am din cauză AutoSoft Băneasa!
Prima problema a fost la înlocuirea roților de iarnă cu cele de vară, iar la o zi distanță să constat faptul că am pană la una din roți.
Vă recomand evitarea acestui service !
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Services curat, oameni profesioniști, prețuri accesibile, servire completa, sa tot apelezi la ei!!
Mihaela Ela
Mihaela Ela2 ani în urmă
Operațiune : îndreptat janta, remontat cauciuc. Cost 110 lei,după 24 de ore pană. Montaj incorect al cauciucului pe janta!! Nu recomand!
Locații recomandate