/Bucuresti/Magazin de geamuri

METALOCHIMICE MAGAZIN ONLINE SRL

Bd. Timișoara 50, București 061333, România

METALOCHIMICE MAGAZIN ONLINE SRL
Magazin de geamuri
4.1
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GC+M7 București, România
+40 31 433 7185
metalochimice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Endre Kelemen
Endre Kelemen2 ani în urmă
"Parerea ta este importanta pentru noi de aceea te rugam sa scrii un review la fiecare produs in parte cumparat de pe metalochimice.ro." asa suna mail-ul primit dupa ce am comandat 1 topor, dar nici dupa 2 incercari de a-mi spune parerea nu a aparut review-ul pe site, deoarece era unul negativ ,practic coada toporului s-a rupt dupa 1 ora de utilizare.
M R
M R2 ani în urmă
Ce comanzi vs ce primesti. Pozele de pe site prelucrate in photoshop. Atitudinea personalului aroganta, nu recomand! O experienta oribila. Mai aveti de lucrat la relatia cu , clientii. Nu meritati nici macar o steluta, va bateti joc de clienti.
Simona visoiu
Simona visoiu2 ani în urmă
O experiență plăcută am avut cu comanda online făcută pe acest site. Deși a existat o încurcătură între produsele comandate și cele primite în colet , aceasta a fost rezolvată chiar foarte rapid și cu multă bunăvoință.
Florin Tugui
Florin Tugui2 ani în urmă
Un magazin foarte bun pentru gospodari.
Gama bogată de produse,preturi prietenoase, operativitate în livrare(la magazin) .Recomand.
Statii Autobuz
Statii Autobuz2 ani în urmă
Mai lucrati la relatia cu clientii. Atitudine ZERO, profesionalism ZERO, abilitati de relationare si comunicare ZERO, nesimtire MAXIMA. Nu mai cumparam nimic de la voi niciodata. Asa zisul vostru conducator cu alura de "patron de birt" nu stie ca recomandarea e cea mai buna reclama. Tineti-va clientii aproape si tratati-i cu amabilitate. O sa nimeriti unul intr-o buna zi pe care il stie o tara intreaga. Restul e cancan.
Vasilescu Corneliu
Vasilescu Corneliu2 ani în urmă
Am comandat un sifon de pardoseală (e ok ) și un neon led, și surpriza nu e bun, am făcut proba pe trei socluri cu același tuburi led și nu se aprinde.
Azi am sunat să comand altu și să îl dau pe ăsta înapoi când vine curierul și domnu m-a invitat cu tubul led la sediul lor, frumos
Dacă aveam timp mă duceam direct sa cumpăr din magazin și nu făceam comanda, mulțumesc orcum...
Asta e neonul led
Tub Neon LED 18W, T8, lumina rece, 120 cm
Pret: 19.97 lei 13.89 lei
Cod produs: MET1813
Se poate rectifica recenzia după ce un coleg va trece prin zona cu un alt tub LED....
Marian L
Marian L2 ani în urmă
Cautam doua produse pe care le-am gasit la ei.
Le-am ridicat direct de la depozit cu comanda prealabila.
Preturile bune
Le recomand sa umble putin la imbunatatirea atitudinii fata de client.
Cristiana Trifu
Cristiana Trifu2 ani în urmă
Am comandat un set de plase pentru insecte cu ridicare din magazin, ajungând acolo constat că produsele comandate de mine nu există pe stoc (puteau să notifice asta pe site, ca să nu mai dau comanda). În fine, am luat alte plase gândindu-mă că poate vor funcționa.

”Plasa se poate prinde de aproape orice suprafata *** datorita benzii dublu adezive ***, dar poate fi fixata si cu piunezele cu care vine insotita. *** Datorita prinderi cu magneti pe mijloc *** este usor accesibila atat oamenilor dar si animalelor de companie (caini, pisici, etc). Este perfecta pentru orice fel de usi: simple, glisante si chiar si pentru cele de la rulota”

Ajung acasă, deschid pachetul și văd că nu există nicio bandă dublu-adezivă. Sun la magazin și mi se zice că pe site nu scrie că este inclusă banda dublu-adezivă, ci că trebuie să o cumpăr separat. Am pus mai sus citat de pe pagina produsului - pare că ar fi trebuit să existe sau pe același principiu, nici magneții nu ar fi trebuit să fie, ci să îi cumpăr separat.

În concluzie, relația cu clienții se poate îmbunătăți, de asemenea, informațiile de pe site. Din păcate, nu recomand.
Locații recomandate