/Bucuresti/Magazin de geamuri

Albero

Bd. Timișoara 92A, București, România

Albero
Magazin de geamuri
4.6
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXGR+P8 București, România
+40 736 127 776
albero.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Olivia Lov
Olivia Lov2 ani în urmă
Am achiziționat de la ei 4 usi foarte faine, model Mexico stejar auriu. Livrarea si montajul au fost executate la termenul stabilit de catre dl. Vali, care a lucrat excelent, desi putea fi loc de eroare, in apartament fiind niște grinzi ce împiedicau montajul foii intregi de ușă. Nu a fost problemă, dl. Vali a scurtat respectivele uși puțin la bază, dar nici nu se observa. A lucrat impecabil, iar usile, cât și feroneria lor, sunt de calitate superioară. Nota 10!
Ana Butac
Ana Butac2 ani în urmă
Recomand cu încredere, consiliere excelenta,montajul excelent (Dl.Valeriu care s-a ocupat de montare a făcut o treaba f.buna ),am achiziționat 4 usi Leonardo Grey.Va mulțumim.
Valentin Valentin
Valentin Valentin2 ani în urmă
Am achizitionat usi de interior in luna iulie de la aceasta firma.Usile foarte frumoase la un pret rezonabil calitate pret.
Domnul de la vanzari foarte amabil a organizat transportul in termenii promisi.
Pentru montaj mi-a fost repartizat un tâmplar pe nume Rares caci celalalt era foarte ocupat.
L-am sunat pentru programare ca sa stiu cand imi pot lua liber de la munca la care dumnelui mi-a spus ca va venii in urmatoarea perioada.Pai si eu ce fac?Stau acasa si astept?A venit intr-un tarziu la montaj iar la finalul montajului am constatat ca o usa era crapata iar dumnealui a montat usa asa fara sa ma anunte spunand ca "o rezolva el"O usa noua???Discutand cu Albero a decis ca imi va schimba usa doar ca trecand saptamanile dumnealui nu mai raspundea la telefon iar eu facand presiuni asupra firmei pana la urma a venit foarte suparat si a schimbat usa.
Va specific ca preturile de montaj ale acestui domn nu sunt aceleasi care vi le comunica domnul de la vanzari.
Va las pe voi sa decideti daca apelati la serviciile acestui tâmplar
Numai bine!!!
Bogdan Tudor
Bogdan Tudor2 ani în urmă
Am cumparat 6 usi cu ceva timp in urma.Usile le-am văzut doar pe site iar domnul Dincă a comandat totul după detaliile date de mine.
Pana sa sosească usile am programat montaj cu domnul Valeriu Ioniță.
Discutând telefonic cu dumnealui mi-a spus că în ziua stabilită la ora 7 va fi la locatie(locația fiind în Târgu Jiu)
În ziua următoare la ora 7:00 domnu tâmplar ma apelat că ajunsese la.locatie. lucru care ma uimit.
Începând sa descarce sculele(nu imi imaginam ca are nevoie de atatea scule)domnul tâmplar Valeriu a venit cu folie de protecție pentru parchet,banc de lucru,sac menajer,matură,făraș, aspirator.
Tin sa precizez ca toate sculele dumnealui sunt profesionale(Makita)iar dansul este echipat corespunzător demn de un profesionist(salopetă,mănuși,bocanci)
Începând lucru m-am liniștit caci am realizat ca usile mele sunt pe mâini bune iar montajul a decurs impecabil iar la final nu s-a sesizat ca aici s-au montat niște usi.
Strangand totul domnul Valeriu a plecat spre alta locatie mai având în Târgu Jiu de livrat și montat alte 3 comenzi.
BRAVO,ALBERO!!!Va felicit ca lucrați cu asemenea oameni.
Va multumesc pentru tot și va urez la cat mai multe comenzi.
Flavius Enache
Flavius Enache2 ani în urmă
Am cumparat de la Albero 4 usi.Domnul de la magazin foarte amabil ma sfatuit si mi-a dat destule detalii.
Am solicitat montaj si mi sa propus 2 variante cu 2 colaboratori.Unul cu un tamplar foarte ocupat(am inteles ca a montat usile in showroom)iar varianta a doua cu un "tamplar"pe nume Rareș.
In prima zi a venit la locatie la ora 10 si a lasat totul balta la ora 14...in fine dupa spusele lui a terminat a doua zi
Dupa nici macar o luna toate pervazurile se misca de se desprind iar usile au distanta mare intre garnitura si usa
Incercand sa sun la nenea "tamplarul"surpriza...imi blocase numarul.
Ce-i de facut??
Usile sunt ok dar montajul lasa de dorit.

Raspund afirmației administratorului.
Comanda a fost pe firma dezvoltatorului dar nu mai contează.
Ceea ce contează este că ești plătit factura ti meseria cum trebuie.
Va multumesc pentru interes
Daniela Serban
Daniela Serban2 ani în urmă
Experienta mea cu firma Albero a fost una minunata si recomand tuturor sa aiba o astfel de experienta ca a mea.
Am cumparat usi Prado albe de Albero si sunt foarte încântată de tot pachetul.
Din momentul în care am ajuns la sediu , am avut parte de consultanta de excepție din partea personalului. Am venit cu niste măsurători, iar dnul care ne-a consiliat ne-a spus exact cum sa facem daca avem x situație, sau alte variante daca avem y situatie.
Am plătit si a doua zi trebuia sa vina transportul.
La ora stabilita am fost sunați si anuntati cu o jumătate de oră înainte ca va veni transportul.
Dnul care a facut transportul a fost foarte serios si profesionist.

Recomand din toata inima usile Albero, în afara de calitate veți avea si parte de o experiență foarte plăcută.
Cristian Deacu
Cristian Deacu2 ani în urmă
Nota 10 cu plus! Atat pentru magazin cat si pentru cei cu care colaboreaza! In 3 saptamani am avut usile vechi date jos si schimbate cu cele noi. Produsele sunt de calitate, la un pret mai mult decat rezonabil.

Venit dupa o experienta urata cu o firma concurenta, ce vindea produse asemnanatoare la pret dublu, am avut surpriza sa intalnesc niste profesionisti.
Felicitari si d-lui Rares, cel ce s-a ocupat cu montatul usilor, a lucrat la demontarea vechi cu precizie aproape chirurgicala cu minim de sparturi si deranj. Usile noi au fost montate perfect, nu au joc, se inchid usor, e o placere sa le folosesti.

Eu unul, recomand firma cu toata inima, iti dau garantia lucrului bine facut!
Dl Sam
Dl Sam2 ani în urmă
Am cumparat in total de la Albero 8 usi (initial 7 si apoi am mai adugat una).
Am fost foarte placut impresionat de calitatea usilor. Am cautat niste usi care sa izoleze fonic mai mult decat cele din fagure. Usile, la fel cum scrie si pe site, sunt facute din panouri de lemn imbinate. Daca vizitati showroom-ul veti avea ocazia sa vedeti diverse sectiuni de usi care arata cum sunt lucrate. Din ce am inteles, cele cu geam au geam securizat iar montarea geamului in usa se face atat cu silicon cat si cu garnitura de cauciuc. Un alt detaliu de care am fost incantat e imbinarea panourilor care sunt prinse si cu suruburi( voi incerca sa adaug poza ulterior) nu doar lipite.

Anterior interactiunii cu Dl Dinca de la Albero, am vizitat zona Mihai Bravu. Majoritatea usilor de acolo erau pe structura de fagure si cam la acelasi pret sau PAL perforat dar la pret cu cel putin 50% mai mare.

Deci, personal, raportul calitate-pret al acestor usi mi se pare foarte bun.

Interactiunea cu Dl Dinca a fost o placere. Mi s-a parut o persoana intotdeauna dornica sa ajute clientul si care constientizeaza ca cea mai buna forma de publicitate estea cea facuta de clientii multumiti. Inainte de a muta showroom-ul mai la strada, intradevar era putin mai ferit, insa am gasit imediat locatia in urma indicatiilor primite la telefon.

Montajul asigurat de Valeriu este si el impecabil. Mi se pare ca este o persoana tipicara, care isi doreste sa iasa lucrarea perfect si se vede in felul in care a lucrat. Am apreciat foarte mult ca strange dupa ce a terminat si nu lasa in urma lui toate deseurile rezultate in urma montajului.
Locații recomandate