/Bucuresti/Magazin de geamuri

McDonald's Unirea

Piața Unirii 1, București 030119, România

McDonald's Unirea
Magazin de geamuri
4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H3+CP București, România
+40 21 303 9913
mcdonalds.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Capritescu
Sorin Capritescu2 ani în urmă
Este un loc curat,îngrijit. Biserica are icoane mari și frumoase. La pangarul mănăstirii găsești între altele diverse articole de îmbrăcăminte din lină 100%.
Deleu Adelina
Deleu Adelina2 ani în urmă
Foarte neplacuta experienta de aici, deloc organizat in perioada aceasta iar sa dati “putere de decizie” unui om total nepregatit, total lipsit de profesionalism care afectiv abuzeaza de job-ul pe care il are🤦🏻‍♀️. El decide cui ii cere certificatul, cui ii ia temperatura.
Daca esti politist, intrii fara probleme.
In schimb, daca esti un baiat ( mai inchis la culoare ce-i drept) si vrea sa isi ia LA PACHET ( in cazul acesta nu iti trebuie certificat ) iti ia si temperatura, iti cere si certificatul, raspunsul lui la intrebarea “de ce?” fiind “ asa vreau eu” 😵‍💫
Nu recomand, mai sunt alte *** McDonald’s uri unde va puteti simti ok ca si CLIENTI.👎🏻
Dedii G
Dedii G2 ani în urmă
serviciu lent, chiar dacă am fost doi.
slow service, even though there were two of us
Elena Pavel
Elena Pavel2 ani în urmă
Dulciurile de la McDonald's Caffe mi se par f reușite. Și cafeaua este gustoasa și aromata. Este un spațiu curat, îngrijit. Este o cafenea unde îmi place sa ma întâlnesc cu prietenele mele. Personalul este politicos, serviabil, răbdător.
Alexandra Claudia Ionita
Alexandra Claudia Ionita2 ani în urmă
Am venit cu soțul meu aseară sa ne întâlnim cu cineva. La intrare nu era nimeni care sa verifice certificatele, asa ca am înaintat. Moment în care ne-am trezit cu strigate în urma noastră de la o mini puștoaică angajata ce stătea la masa picior peste picior, probabil așteptând sa ma duc eu la ea sa ii prezint certificatul. O atitudine total nepotrivita din partea ei vizavi de clienți. Nu mi se pare deloc ok sa tipe la noi, pe lângă ca urla întrebându ne dacă mâncăm "aici sau la pachet", toate privirile erau asupra noastră ca și cum furasem ceva, nicio secunda nu a menționat ca dorește sa ii aratam certificatul, pana nu a venit un coleg de-al ei sa explice pe românește ca domnișoara sus menționată asta dorește. Customer care oribil, nu mai calc la voi. I-am atras atenția ca nu mi se pare ok comportamentul și aproape ca se stramba la mine.
Adrian Constantin
Adrian Constantin2 ani în urmă
Restaurantul preia comanda la asistentul virtual fără sa iti spună ca trebuie sa aștepți o ora ca să poti ridica mâncarea. Locația este în permanentă foarte aglomerată, personal după 20 de minute de așteptare, comanda mea nu era mici măcar inițializata din cauza volumului prea mare de comenzi. Recomand sa anunțați clienții și sa ii întrebi dacă le e foame și vor sa mănânce în 5 minute sau 60 de minute, nimeni nu vrea sa aștepte cu orele când întra într-un restaurant, restaurantul nu e lounge și nici muzeu sa stai ore în șir sa te uiți pe pereți. Customer care foarte slab, angajatele de la întrare sunt niște puștoaice fără experiență, puse pe glume pe nervi și timpul clienților. Nu recomand acest restaurant.
Delia Queen
Delia Queen2 ani în urmă
De fiecare data când ajung aici, lipsește ceva din comanda. Din cauza aglomerației, nu stau sa verific. DAR niciodată nu am primit comanda completa. Și niciodată nu am prImit nimic în plus. Imi doream doar ce plăteam, însă, pare-se ca nu e posibil! Azi a fost sosul pt nugets... cea mai mica lipsa din ultimele comenzi. Însă, lipsa... nu înțeleg, angajații primesc ceva în plus subtiind comenzile? Gust amar, iar data viitoare...NO WAY!
Andra Pineta
Andra Pineta2 ani în urmă
Desi face parte din categoria fast food si poti comanda in avans, timpul de asteptare este destul de mare, in pofida faptului ca sunt doar cativa clienți/ cateva comenzi vizibile pe panou. Probabil ca multi angajati sunt concentrati pe asigurarea rapida a livrarilor pentru tazz, glovo etc, ceea ce consider ca este un minus pentru servirea rapida a clientilor din restaurant/ de la "tejghea"....
Locații recomandate