/Bucuresti/Magazin de geamuri

S.c. viatrix star 2004 s.r.l.

Bulevardul Ghencea 21, București 061694, România

S.c. viatrix star 2004 s.r.l.
Magazin de geamuri
3.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C394+2M București, România
+40 725 110 011
tamplarie.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps S.c. viatrix star 2004 s.r.l.
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Poenaru
Cristian Poenaru1 an în urmă
Sunt total nemulțumit de calitatea geamurilor și a echipei de montaj! Au schimbat trei geamuri zgâriate sau murdare la interior!....Asta nu e calitate!....asta e lipsă de profesionalism!....Atenție la etichetele pe care le lipesc peste zgârieturi! Vor face tot posibilul să dea vina pe clienți pentru zgârieturile produse din vina lor! Deși am argumentat că zgârieturile sunt pe interiorul geamurilor administratorul firmei pur și simplu nu vrea să recunoască dovezile materiale! Administratorul minte în legătură cu recepția geamurilor! Nu vor sa întocmească procese verbale de recepție,ca nu cumva să spui din ce cauză faci reclamația...trebuie să faci reclamație scrisă de fiecare dată....Sunt sub orice critică! Atenție cui dați banii, oameni buni! Vă vor râde în nas! Sunt dezgustat de maniera în care am fost tratat! După ce încasează banii nu mai reprezentați nimic pentru această firmă! Mă voi adresa și Protecției Consumatorilor! Îmi pare rău pentru că am avut încredere în acești oameni!
Sper din tot sufletul sa dați faliment! Sunteți o rușine pentru acest domeniul de activitate!
Oana Poenaru
Oana Poenaru1 an în urmă
Dezamăgire, Firma dă vina pe clienți arunci când livrează geamuri zgâriate...sau murdare ..la.interior....VEZI IMAGINILE!
OAMENII BUNI! ATENTIE CU CUI DATI BANII!
Atenție la recepția geamurilor......
Au metode de înșelare....declară fals că la recepție se întocmește proces verbal....FALS!
SPER SĂ DAȚI FALIMENT!
George Balog
George Balog2 ani în urmă
Exceptând o mica discuție cu d-ul Florin, Viatrix este o firma serioasa. O lucrare complicata (demontatul balconului vechi, un coșmar), executata de niste băieți fantastici într-un timp foarte scurt (sâmbăta). In concluzie, voi mai lucra cu ei și recomand aceasta firma. Mulțumesc domnului Păun Nicolae!
Cristian Mardale-Ilie
Cristian Mardale-Ilie3 ani în urmă
Sper sa dea faliment!Clientul e pe ultima treapta.Pt o informatie am asteptat 2 saptamani.Fugiti de aceasta firma...
Patri B
Patri B4 ani în urmă
Incredibil de neseriosi! Am contractat un luminator in 2015 ( o lucrare extrem de scumpa, cit o masina ) si dupa ani de zile in care a plouat prin el si pe linga el , in ziua de azi ( martie 2019 ) la o ploaie mai sanatoasa inca imi ploua in casa. O lucrare extrem de proasta, facuta de amatori. Feriti-va de ei, altfel veti avea mari probleme!!!
Alin Maracine
Alin Maracine4 ani în urmă
Multumit. Termopane de calitate oferite la un pret decent in comparatie cu majoritatea ofertelor de pe piata. Comunicare foarte buna cu clientul privind alegerea profilelor/sticlei in functie de nevoi.Un minus la echipa de montaj (unul singur stia ce este de facut si au uitat plasele de insecte), totul s-a rezolvat insa rapid si au fost montate corespunzator.
Laura Stoica
Laura Stoica2 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile oferite, termopane salamander la un preț foarte mic. Sunt foarte serioși și profesioniști.
Recomand!!
Bogdan Marciu
Bogdan Marciu2 ani în urmă
Eu am folosit numai produsele lor, usi, ferestre, de cand au deschis si nu m-au dezamagit.
Locații recomandate