/Bucuresti/Magazin de geamuri

Tip Top

Bulevardul Ion Mihalache 104, București 011201, România

Tip Top
Magazin de geamuri
4
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36F+P9 București, România
+40 734 441 743
tiptop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Ionut Gogea
Ionut Gogea2 ani în urmă
Mancare foarte buna.
TY UPO
TY UPO2 ani în urmă
Nu au marunt la casa, si nu vor sa ia plata cu card la strada. De parca am fi in evul mediu. Nu merita business pana cand nu rectifica situatia.
Adriana Matei
Adriana Matei2 ani în urmă
Mancare bună, ar putea fi mai proaspătă uneori.
Personal amabil de fiecare data
Manoli Elena
Manoli Elena4 ani în urmă
Personalul foarte neplacut, extrem de deranjat de ideea de a avea mai multi clienți care doresc sa serveasca o prajitura in locatie. Am fost cu colegele la aniversarea uneia dintre ele, iar doamnele numai cat nu ne-au dat afara inainte de a termina toata lumea de servit prajitura motivand ca sunt persoane care asteapta sa stea la masa. Evident dupa ce am plecat am observat ca in realitate nu astepta nimeni. Nu mai calcam pe acolo!
Enrico Robertino
Enrico Robertino5 ani în urmă
Ora 6:50 , o tipă scoate produsele calde din cuptor si alta da cu mătura pe jos si produsele sunt puse la raft , pentru că la ora 07:00 se deschide! Nici in pușcărie nu cred ca se face curățenia dimineața și seara se dă cu mătura pe jos si din pu..a să spele pe jos 😂😂😂😂😂😂😂 cine nu ma crede să meargă la ora 6:50 să vadă cum fac fetele treaba 😏😏😏 vomiti instant
Irina Ciocan
Irina Ciocan6 ani în urmă
Au mancare gatita buna si niste fursecuri fenomenale. De asemenea produsele de patiserie sunt bune si la preturi destul de mici. Mai au si prajituri si torturi. Au inghetata ambalata doar (nu au si la cupa).
Gheorghe Dociu
Gheorghe Dociu6 ani în urmă
Locație amplasată bine, ofertă bogată, atât de cofetărie (prăjituri și torturi) cât și de patiserie și mâncare gătită, vânzare atât în magazin cât și vânzare rapidă afară la geam, personal serviabil și atent la doleanțele clienților, plata putând fi efectuată atât cash cât și cu cardul bancar. Singura mică problemă care nu ține însă de magazin, este faptul că dacă te deplasezi cu mașina nu prea găsești loc de parcare.
Lavinia Tufeanu
Lavinia Tufeanu2 ani în urmă
Toate doamnele sunt drăguțe și amabile de fiecare data, cu fiecare client
Locații recomandate