/Bucuresti/Magazin de geamuri

Servicio.ro

Bulevardul Burebista 3, București, România

Servicio.ro
Magazin de geamuri
4.2
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FJ+8J București, România
+40 721 848 877
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: 14–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ducu Biz
Ducu Biz5 ani în urmă
am reparat la ei un iPhone X - nota 10 pentru lucrare si seriozitate !!! Recomand
Cristian Vizuroiu
Cristian Vizuroiu5 ani în urmă
Am fost la acest service să îmi schimbe bateria la mobil, și ei mi-au pus o baterie folosită, la fel ca cea pe care o aveam.
Lucian Popescu
Lucian Popescu6 ani în urmă
Am dus un telefon la care se dezlipise ușor ecranul într-un colț. Știind că nu se găsesc kituri pentru lipit ecranul originale, am venit eu cu niște kituri cumpărate de la replacebase.co.uk.

Au folosit 2 kituri (probabil pe unul l-au păstrat) și nu l-au reasamblat corect, se observa că în una din părți era mai înaltă decât celalalte.
Le-am mai dat un kit și l-au asamblat mai bine.

După ceva vreme, am făcut niște fotografii cu aparatul, și spre groaza mea am observat că imaginea este foarte soft, și are un halo, un glow, oriunde e contrast mai mare (am adăugat niște fotografii în care se vede).

Ori l-au asamblat mizerabil și au pus mâinile cu grăsime pe cameră și/sau pe înteriorul geamului camerei, ori au înlocuit camera cu una defectă sau foarte slabă. Oricum, nu mai apelez niciodată la ei.
Dragos Nicolae Stanescu
Dragos Nicolae Stanescu6 ani în urmă
Am dus un Sony Xperia Z3 compact pentru a schimba un ecran spart. Au pus un ecran care, sincer, nu stiu de la ce era. Avea diagonala cu mult mai mica (vizibil cu ochiul liber), avea o pata alba, deci fusese uzat si nu puteam sa trimit nici macar un mesaj, adica touch-ul era imposibil de folosit. Le-am cerut sa imi puna ecranul vechi la loc si sa imi restituie banii. Au restituit suma platita pentru "reparatie", dar au pus ecranul la loc in bataie de joc. Pentru ca nu se mai deschidea deloc telefonul am mers cu el la un alt service unde cei de acolo au descoperit ca se umblase cu "picioarele" in telefon. Au rupt o antena, au rupt fisa de on-of (de asta nu se mai deschidea) si au incercat sa o lipeasca la loc folosind placa de baza a telefonului drept suport (nici macar nu au scos fisa din telefon pentru a incerca sa o lipeasca pe masa de lucru). Adica in bataie de joc. I-am sunat si le-am spus ce au facut si m-au chemat sa mi-l repare. Ce sa mai repare? Telefonul este distrus. Si daca s-ar repara este posibil ca placa de baza sa fie distrusa si sa nu mai functioneze corect. Practic si-au batut joc de un telefon perfect functional, abia iesit din garantie, pentru care schimbatul unui ecran ar fi trebuit sa fie o bagatela. Sfatul meu este sa ii ocoliti. Mentionez ca nu am primit nicio chitanta sau factura pentru "servicioile" prestate, adica sunt si evazionisti. Am sa sesizez autoritatile in acest sens.
Adrian Petrescu
Adrian Petrescu6 ani în urmă
Servicii de calitate ,programarile un dezastru,vino la ora 10 ,ca e gata la 12.Ar fi simplu cu un telefon sa nu faci drumul degeaba,dar nu se intampla.
Dgd Dgd
Dgd Dgd6 ani în urmă
Am avut la reparat un ipad air 2 pentru touchscreen , reparație executată impecabil
Bravo băieți
Stelian N
Stelian N6 ani în urmă
Calitatea tot mai slaba. Reparatii cu neatentie si banuiesc chiar cu piese refolosite, explicatii la orice si dat din umeri.
Iulian Brabete
Iulian Brabete2 ani în urmă
Locatie foarte aproape de centrul capitalei.Gasiti cu usurinta loc de parcare pe bulevard ,asta in cazul in care veniti cu auto propriu.
Locații recomandate