/Bucuresti/Magazin de geamuri

SmokeMania

Parter, Strada Barbu Văcărescu 13, București 020271, România

SmokeMania
Magazin de geamuri
4.6
333 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F433+HV București, România
+40 727 894 590
smokemania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Cristi Geanta
Cristi Geanta2 ani în urmă
Desi era magazinul plin, am fost servit imediat. Lichide de top , produse de top si cele mai bune preturi!
Ioan Alexandru Alexandri
Ioan Alexandru Alexandri2 ani în urmă
Am primit sfaturi, recomandări și multe, multe arome de mirosit și de gustat. Pentru prima oară am țigarea mea electronică proprie din care pufăi cu mare plăcere. Way2go!
Dan
Dan2 ani în urmă
Un magazin serios se cunoaste dupa modul in care rezolva problemele si garantiile clientilor.
Mi-au trimis o baterie defecta, care s-a stricat dupa 2 saptamani, dar n-au catadicsit sa raspunda cererii de retur, desi pe site se lauda ca ofera garantie de 90 de zile.
Asta e, bine totusi ca teapa nu e foarte mare. Sa vedem ce zice si OPC-ul
Madalin Cristescu
Madalin Cristescu2 ani în urmă
Prima si ultima oara cand am calcat acolo. Venisem, la cererea unui prieten sa vedem cu ce se lauda. Dupa 10 minute de stat si uitat in magazin, am fost bagati in seama " Trebuie sa va vad certificatul verde sau un test " ! Pe bune? Suntem de 15 minute aproape in magazin si dupa ce ca abia ma bagi in seama, ai asemenea tupeu?! NICI MACAR BUNA ZIUA ?!
Am certificat verde, cat si amicul meu avea test negativ dar parcand masina in capatul strazii, pentru ca ce sa vezi, nu ai unde parca, am plecat fara telefon, deci NU aveam nimic la mine PENTRU CA, eu oricum nu doream nimic DOAR SA MA UIT !!! Jenant, jalnic si patetic.

PRO : -cateva arome imi facuse cu ochiul si atat.
CONTRA :
- Vanzator, doar cercelul cu gaura cat buricul era de el si nimic altceva.
- Magazin, haos total, cutii cu arome ravasite si diferite produse alandala.
-Atmosfera, neplacuta ca, client si personal sarac,nepregatit.
NU RECOMAND .
Grigo
Grigo2 ani în urmă
Baiatul de acolo a fost super de treaba si mi-a raspuns pana la si cele mai penibile intrebari, eu fiind la inceput cu vapatul. Ca si gama de produse, gasesti tot ce ai nevoie in showroom. Recomand cu incredere.
Robert Eugen
Robert Eugen2 ani în urmă
Am cumpărat mai multe rezistente de genul deodată, i-am întrebat dacă este ok cum arată iar răspunsul a fost ca da, este normal sa fie așa. La fiecare doua zile trebuie sa schimb rezistența pentru ca se arde. Vina mea ca am acceptat sa cumpăr așa ceva.
Andrei Florin Ispas
Andrei Florin Ispas2 ani în urmă
Plus pentru varietate
Minus pentru ca preturile sunt mai mari in magazin decat pe site la unele produse, recomand sa faceti comanda online cu ridicare din showroom, daca aveti timp sa mergeti la locatie, sau comanda online cu livrare (la ce aveam eu nevoie, daca plateam curier sau luam din magazin fara comanda cu ridicare din showroom, dadeam aceeasi bani, pentru ca livrarra gratuita se aplica la comenzi peste 100 lei)

O sa mai cumpar de la ei pentru ca au produse mai calitative decat ce gasesti in alte locuri (pentru ca ai din ce sa alegi)

PS: am avut reducere 10 lei cand mi am facut contul, si primesti puncte la comenzi, care ulterior se aplica ca reducere la viitoarele comenzi, deci inca un plus
Cristian Popp
Cristian Popp2 ani în urmă
Din cauza că existe foarte mare cerere pe acest segment de piață mulți producători au apărut cu tot felul de device-uri electronice,bravo lor! Problema este că în România nu ajung acelea și majoritatea sunt copii ale lor,comandate de pe site-uri chinezești la cele mai mici preturi unde sunt umflate de 2.3 ori de acești distribuitori. Afacere sau super afacere asta e. Politica de la smokmania este că produsul este ok doar că noi nu știm să îl folosim etc pretexte. Personal cumpăr de la ei nu am din alta parte pentru că toate produsele sunt la fel Smokmania este importator.Pana una alta hai sa nu ne mai vaitam că unii din vânzători sunt mai reci la tejghea,și noi uneori avem zile mai proaste.Eu ii felicit au aproape vânzări pe zi de 20000 Ron (estimativ) și vor urca mult pentru că vin generațiile care nu sunt fumători și deveniți vaperi și vine vaperii în toată puterea cuvântului. Bravo smokmania.
Locații recomandate