/Bucuresti/Magazin de geamuri

Rulouri Exterioare Ieftine

Rulouri Exterioare Ieftine
Magazin de geamuri
5
44 recenzii
8 comentarii
+40 770 280 878
rulouriexterioareieftine.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nathalia Abdulwahhab
Nathalia Abdulwahhab2 ani în urmă
Echipa profii, seriozitate, respect, bun simț. Calitatea produselor foarte buna, termenul de execuție și montaj respectat, colaborarea foarte bună. Cu siguranță o sa mai apelez la serviicile lor. Recomand!
Casandra pinzaru
Casandra pinzaru2 ani în urmă
O echipa de profesionisti. O comunicare extrem de buna, o onorare a comenzii chiar devansata fata de termenul stabilit a unui produs (rulouri exterioare) foarte bun calitativ si cu un montaj de exceptie. Sincer, in contextul in care traim vremuri care m-au facut sa nu am mari expectatii, aceasta echipa m-a impresionat profund! Felicitari!
Ciprian Niculae
Ciprian Niculae2 ani în urmă
Instalare rapida a rulourilor, înainte de termen. Baietii au lucrat curat și cu atenție. Prețul a fost sub celelalte oferte primite.
Geambasu Ionut
Geambasu Ionut2 ani în urmă
Totul a mers ca pe roate, rulourile executate in timpul prevazut si instalarea a durat maxim 1 ora 30 pentru 3 geamuri.
Ana Alexe
Ana Alexe2 ani în urmă
Sunt foarte serioși băieți. Am comandat rulourile și în 2 săptămâni au fost gata montate (asta pentru ca au fost sărbătorile pascale). Montaj fără probleme, fără sa lase mizerie după ei. Și nu a fost nevoie de avans. Am achitat totul la final. Client mulțumit!
Andrei sAP
Andrei sAP4 ani în urmă
Recomand produsele si Serviciile Rulouri Exterioare Ieftine, ma pot declara foarte multumit de serviciile si produsele lor Premium mai ales ca in momentul de fata in Bucuresti vorbesti ceva cu o firma si te amana de la o zii la alta. De cand am luat legatura cu aceasta firma pot spune ca am fost surprins impresionat atat de amabilitatea de la telefon, programarea facuta si respectarea acesteia de catre firma Rulouri Exterioare Ieftine. Recomand cu toata increderea, produse de calitate, curatenie si mult bun simt, felicitari pentru Profesionalismul de care dati dovada.
Sergiu Lungu
Sergiu Lungu2 ani în urmă
O campanie de nota 10 . Seriozitatea care o au este principalul motiv pentru care am apelat la ei . Sunt foarte mulțumit de oferta făcută de ei .
Recomandat cu încredere !
Craciun Marius
Craciun Marius2 ani în urmă
Echipa ZINKO INSTAL a dat dovada de profesionalism inca de la stadiul de ofertare. La montaj s-au prezentat doi tehnicieni care, nu numai ca au fost cu un bun simt desavarsit, dar au dat dovada si de profesionalism in ceea ce priveste montajul rulourilor. Ii recomand cu caldura.
Locații recomandate