/Bucuresti/Magazin de geamuri

Insula de Perdele si Jaluzele

B-dul 1 Decembrie 1918, Centrul Comercial Auchan-Iris in fata caselor de marcat Auchan langa Nasturel siVodafone, 032455, România

Insula de Perdele si Jaluzele
Magazin de geamuri
4.3
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5CH+6G București, România
+40 759 800 400
insuladeperdele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Nico Urseanu
Nico Urseanu2 ani în urmă
Calitatea serviciului a fost excelent. Foarte prompti, comanda a ajuns mai repede decat stabilit, mi-a placut comunicarea cu doamnele din magazin, la fel si cu domnii de la montaj care stiau cu adevarat ce au de facut. O experienta foarte placuta!
Cristina Gabriela Stefan
Cristina Gabriela Stefan2 ani în urmă
Recomand cu încredere 💯
Am comandat perdea și draperie din magazinul de vis a vis de Cinema Alutus Slatina de la Doamna Gina o persoana foarte sociabila care m-a ajutat enorm sa fac alegerea potrivita ❤️
Georgiana Florescu
Georgiana Florescu2 ani în urmă
Colaborarea a fost una foarte buna, atat la intalnirea pentru masuratori, cat si la montaj. Persoanele cu care am lucrat, telefonic si fizic mi-au oferit toate informatiile necesare.
Multumim!
Mihaela Manea
Mihaela Manea2 ani în urmă
Am achizitionat recent perdele, draperii si plase de tantari de la Magazinul din Auchan - Titan.
Colaborarea a fost una foarte buna atat in magazin, unde mi s-a raspuns la toate intrebarile si am primit sfaturi legate de materialele/ culorile alese, cat si la masuratori si montaj. Personalul a fost amabil, punctual si profesionist, pretul stabilit initial a fost si cel final desi au intampinat dificultati la montarea calaretilor si au fost nevoiti sa ii inlocuiasca pe cei comandati initial. Recomand! Personal am lucrat cu dna Adriana in magazin si dl Alexandru la montaj.
SEBASTIAN OPRESCU
SEBASTIAN OPRESCU2 ani în urmă
Este o firma caracterizata de un inalt profesionalism si seriozitate. Jaluzele verticale confectionate sunt foarte rezistente si au un aspect frumos. Mecanismul de actionare, plierea si rasucirea lor functioneaza foarte usor, fara efort si dificultati. Toata echipa pornind de la doamnele Daniela si Nicoleta cu care am ales materialele si am facut contractul si apoi domnul Alexandru care a facut programarile pentru masuratori si montaj si incheind cu domnul Catalin care a realizat montajul este profesionista si isi face treaba foarte bine. Calitatea materialelor este foarte buna
Gabriela State
Gabriela State2 ani în urmă
Am avut deosebita placere sa colaborez cu această firmă; sunt adevărați profesioniști, oferă servicii complete, mai ales domnul Laurentiu ! Îl recomand din toata inima! Apelați cu incredere!
Ioan Marian Fârdea
Ioan Marian Fârdea2 ani în urmă
O firma cu servicii si produse de calitate superioare. Personal amabil, punctual si profesionist. Recomand cu incredere.
Nicolae-Costin Tanase
Nicolae-Costin Tanase2 ani în urmă
Instalare foarte rapida, sunt foarte multumit de produsul final si de serviciul de montare.
Locații recomandate