/Bucuresti/Magazin de geamuri

Tamplarie PVC Bucuresti - Alusof

Șoseaua Pantelimon 10-12, București 021631, România

Tamplarie PVC Bucuresti - Alusof
Magazin de geamuri
4.9
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WM+R7 București, România
+40 784 227 558
alusof.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Danilov
Paul Danilov2 ani în urmă
Pe scurt: comunicare excelenta, suport tehnic minunat, raport preț calitate peste toate ofertele pe care le-am primit (vreo 5-6 la număr) și cea mai surpriza au fost singurii care nu au zis ca nu se poate. Revin cu drag la voi!
Cristian T
Cristian T2 ani în urmă
O firma de profesionisti cu care poti avea o experienta total digitalizata (in sensul ca nu a trebuit sa ma prezint la showroom). In primul rand il recomand pe dl. Daniel Marin care dupa definitivarea ofertei (pe mail si telefon) mai ofera si un discount pentru plata in avans. Apoi totul decurge exact cum ar trebui - baietii de la masuratori si cei de la montaj au fost foarte buni profesionisti. In mod sigur voi recomanda Alusof si prietenilor. Voi reveni la ei si pentru alte lucrari.
P.S.: Termopanele au ajuns cu 2 saptamani mai devreme.👍
Marius Blajut
Marius Blajut2 ani în urmă
Mi-am schimbat toate ferestrele la o casa mai veche. Cei de la Alusof au fost profesioniști și prietenoși, de la d-ul Marin Daniel cu care am ținut legătura, mi-a luat în calcul toate detaliile și modificările, și mi-a făcut cea mai buna oferta, până la băieții care au făcut montajul cu precizie. Recomand cu căldură!
Sorin ilie
Sorin ilie2 ani în urmă
Oameni seriosi, am fost placut surprins de amabilitatea si profesionalismul dlui Marin Daniel. Totul a decurs conform asteptarilor, de la ofertare pana la montaj.
Alexandru Grosu
Alexandru Grosu2 ani în urmă
Nota 10 pentru Alusof. I-am ales tocmai pentru recenziile de pe Google si nu am gresit. Multumiri speciale dlui Marin Daniel pentru consultanta oferita. Deasemenea echipei de montaj - profesionisti care au lucrat repede, curat si montajul a iesit ca la carte pentru formele atipice de tamplarie.
Alexandru Guzi
Alexandru Guzi2 ani în urmă
Pot spune cu mana pe inima ca, toata colaborarea avuta cu Daniel, Alusof si echipa lui a fost de nota 10! Rezultatul obtinut este cel pe care il vedeti si in imagini. Referitor la pret pot spune ca dupa toate ofertele analizate (6 la numar) a fost cea mai buna calitate - pret, ceea ce m-a si convins sa lucrez cu ei! Inca un client multumit! Sper sa fie tot mai multi si pe viitor! Spor la treaba Alusof.
Tiberiu-Iulian BOBOC
Tiberiu-Iulian BOBOC2 ani în urmă
O echipa de oameni așa cum ar trebui sa existe în toate firmele care lucrează cu clienți, de la consiliere și până la montare totul a decurs foarte bine. Termene respectate, montare cu grijă în două etape: 1. calibrare profile și spumă doar unde nu forțează profilele (colturi și teuri) și 2. prindere in șuruburi și completare spumă. Despre calitate-preț nu pot sa zic decât faptul că, din cate firme am ales, după ce le-am întors pe toate fețele Alusof mi s-a părut cea mai bună alegere. Sper ca părerea mea să rămână neschimbata macar vreo 10 ani.
Sorana papaianopol
Sorana papaianopol2 ani în urmă
La Alusof am avut surpriza placuta sa gasim oameni foarte seriosi care au facut o treaba excelenta. Sunt foarte atenti la detalii, lucreaza curat si au solutii pentru orice problema.
Locații recomandate