/Bucuresti/Magazin de geamuri

National Office Ideas - Jaluzele Rulouri Storuri

Bulevardul Mărășești 2B, București, România

National Office Ideas - Jaluzele Rulouri Storuri
Magazin de geamuri
4.1
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39W+CG București, România
+40 730 558 019
jaluzele-rulouri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Me Flash Flash
Me Flash Flash2 ani în urmă
Storuri romane si rolete textile actionate electric cu telecomanda de foarte buna calitate.
Personalul foarte dragut, cu multa rabdare mi-au explicat care sunt diferentele si ce este mai potrivit pentru interiorul locatiei mele. Dupa ce am vazut si modele prezentate, precum si modul de actionare, au venit in locatie cu mostrare si au luat masuratori. Am fost foarte incantat sa constat ca au venit cu idei noi referitor la modul de fixare si amplasare deoarece una din camere este atipica.
Multumesc pentru profesionalism si calitate!
Recomand!
Alexandru Tote
Alexandru Tote2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, care m-au cucerit de la primul contact avut. Toate ferestrele din casa au fost amenajate cu rolete Day&Night, masurate si montate de echipa lor. O comunicare foarte buna avuta cu persoanele de contact, promptitudine si deschidere catre client.
BURDUJEL ELENA
BURDUJEL ELENA2 ani în urmă
Super multumita. Raportul calitate pret,excelent.Personalul foarte amabil. Roletele sunt exact ce am comandat . Recomand cu drag. Multumesc !
Mihaela Ion
Mihaela Ion2 ani în urmă
Am colaborat cu ei, totul a fost ok. Preturi de bun simt, calitate si foarte punctuali. Recomand!
Nicoleta Tote
Nicoleta Tote2 ani în urmă
Roletele day&night sunt solutia ideala pt acvariul meu.
Emilia Mihailescu
Emilia Mihailescu2 ani în urmă
EDIT: Daca Dl. Director doreste sa stie cum nu-si fac treaba angajatii il rog sa ma contacteze. Dna pe care o lasati sa se ocupe pe langa faptul ca nu isi face treaba dar va induce in eroare ... NU RECOMAND, am incercat sa fac o programare pentru masuratori sa fac jaluzele cu ei. Dna care raspunde la telefon Nioleta ma tot amana ca ma suna colegii, colegii care trebuiau sa vina sa faca masuratorile nu au mai ajuns in decurs de 2 saptamani. Am cerut sa vb cu Directorul insa dna. Nicoleta mi-a inchis telefonul. Dle Director daca vedeti aceasta postare poate vreti sa si aflati cum se pierd clientii datorita angajatilor "necalificati".
Alina Stanescu
Alina Stanescu4 ani în urmă
Am decorat ferestrele din intreaga casa cu National Office Ideas. Totul a fost conform asteptarilor noastre: au venit si au masurat toate ferestrele, ne-au facut recomandari de modele si de materiale, s-au incadrat in timpul estimat pentru finalizarea comenzii, iar la final le-au montat pe toate impecabil: perdele si draperii, storuri romane, jaluzele plisate.
Cornel biziru
Cornel biziru2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, jaluzelele orizontale foarte potrivite pentru o bucatarie moderna, multumim National Office Ideas
Locații recomandate