/Cluj/Magazin de biciclete

Decathlon

Strada Avram Iancu 492-500, Cluj-Napoca 407280, România

Decathlon
Magazin de biciclete
4.6
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG3M+6C Cluj-Napoca, România
+40 364 100 140
decathlon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Alexandra M
Alexandra M2 ani în urmă
Produse diverse, ordonate bine pe categorii, astfel sunt ușor de găsit.
Magazinul fizic este foarte spațios și aerist.
Se găsesc și produse calitative la prețuri accesibile.
Se găsește casă self check out.
Apreciez că sunt angajate și persoane cu dificultăți.
Horiace
Horiace2 ani în urmă
Același magazin cunoscut, în cădere libera față de ce a fost acum 5-7 ani. Nu mai sunt decât produse proprii, iar asistenții care înainte erau pe raioane ca să te ajute sau să te îndrume ce să cumperi, acum lipsesc cu desăvârșire.
Florin mihai muresan
Florin mihai muresan2 ani în urmă
in decurs de 2 saptamini am incercat sa achizitionez incaltaminte pt trekking marimea 42 ....dupa 4 tentative nereusite (la raft erau daor marimea 39 si 45 SI 47).Pare ca la CLUJ TOATA LUMEA ESTE YETI OMUL ZAPEZILOR
Bolcas Robert
Bolcas Robert2 ani în urmă
Foarte bun magazinul! Gasesti mereu ceea ce cauti in materie de articole sportive(Pentru acasa, pentru sala, pescuit, vanatoare, sporturi de contact). Personalul amabil, preturile corecte.
Maria Av
Maria Av2 ani în urmă
Magazinul este foarte bine aprovizionat cu articole sportive pentru majoritatea activitatilor si varstele. Accesul se face si separat de mall, personalul mereu binedispus, de la portar pana la casieri. Desi magazinul este super aglomerat, articolele sunt mereu aranjate si sortate, usor de gasit la rafturi
Lorena Filip
Lorena Filip2 ani în urmă
Produsele sunt foarte variante si la preturi mici in comparatie cu alte magazine care vand produse sport. Am optat mereu pentru acest magazin cand a venit vorba de echipament de inot, pentru drumetii sau iesiri cu cortul. Este evident ca produsele sunt pentru amatori, nefiind expuse branduri de top, dar consider ca se muleaza perfect pe categoria generala de iubitori de munte/natura/sporturi, care practica aceste activitati ocazional.
BST Logistic
BST Logistic2 ani în urmă
Ce sa mai spun.... cumperi ceva si cand desfaci colotetul acasa lipsesc piese. Ii suni si surprize... haideti inapoi la magazin. Toata lumea are timp si bani sa faca 60 km pt incompetenta Decathlon!
Ionut Hanca
Ionut Hanca2 ani în urmă
Varietate mare de produse și prețuri diverse. Personalul e prietenos și faptul că poți proba unele echipamente/produse înainte de a le achiziționa e un mare plus.
Locații recomandate