/Cluj/Magazin de biciclete

Bella Bike

Strada Teodor Mihali 50, Cluj-Napoca 400000, România

Bella Bike
Magazin de biciclete
4.1
262 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJGC+78 Cluj-Napoca, România
+40 374 491 524
bellabike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Costan
Marius Costan2 ani în urmă
Am cumpărat o bicicletă Scott și mai multe accesorii. Întotdeauna amabili, magazin foarte curat și elegant. Recomand cu încredere oricui vrea sa își cumpere.
Cj 18
Cj 182 ani în urmă
Eu zic ca ar trebui updatat siteul, sa fie toate produsele sus. Eu mereu cand ajung fizic in magazin dupa o cheie sau ceva, vad ca am 2-3 optiuni, iar pe site nici nu apar sau apare doar 1 articol. Solutiile de curatat iarasi, puse pe site toate, o gramada se afla doar in magazinul fizic. MI-ar fi util inclusiv mie care stau in marasti aproape.
Alex Darius Sirbu
Alex Darius Sirbu2 ani în urmă
Sincer am cumpărat o bicicleta de o săptămână de la dânșii și leam cerut un sigur lucru să-mi monteze pe bicicleta suportul de apa am iești de acasă și la 30 de km de casa mia căzut suportul și apa in concluzie nu is capabil sa strângă doua șuruburi dacă asi putea asi da -5 stele pemtru experienta prosta am sunat la numărul afișat de vro 5 ori si nu răspund la telefon nici nu re sună. NU RECOMAD DELOC LA NIMENI!!
Raluca Valman
Raluca Valman3 ani în urmă
Am achizitionat o bicicleta de pe site-ul lor si mi-a fost livrata prin curierat in Bucuresti. Seara am plasat comanda si in dimineata urmatoare, cum s-a deschis magazinul, m-au sunat sa imi spuna ca o pun la curier. Bicicleta a fost livrata complet asamblata si foarte bine impachetata pt transport.A ajuns in perfecta stare la destinatie. Foarte multumita de serviciile lor de impachetare pt delivery!
P aul
P aul3 ani în urmă
Proprietarul are cea mai scarboasa atitudine fata de clienti pe care am intalnit-o vreodata. Am vizitat de 2 ori magazinul si am avut o experienta negativa cu acest individ de fiecare data. E un rasist caruia daca i te adresezi in maghiara are o cu totul alta atitudine.
Alex Programatorul
Alex Programatorul4 ani în urmă
Un magazin bine dotat cu de toate pentru bicilete de tip,MTB si cursiere si de toate genurile de biciclete.Eu sunt foarte multumit de produsele lor si de angajatii magazinului.,te ajuta in toate privintele in legatura cu biciclete.Merita pe deplin 5 stele.O echipa cu suflet bun,te ajuta in orice moment cand aveti o problema cu bicicleta.Bravo Bella Bike sunteti cei mai buni.
Bogdan Cristea
Bogdan Cristea2 ani în urmă
De obicei nu scriu recenzii negative despre o firma, dar Bella Bike nu merita nici macar o stea!
In acest magazin am intalnit cea mai "impotriva" (urata) atitudine a personalului fata de clienti dintre toate magazinele pe care le-am frecventat. Mi-am cumparat in urma cu 2 ani o bicicleta de la ei, dupa ce efectiv m-am rugat de vanzator sa-mi arate si sa-mi vanda bicicleta dorita, aceasta dupa ce m-au lasat sa astept in magazin aproape 30 de minute fara sa fiu bagat in seama (informatii suplimentare sau pareri despre bicicletele expuse nici nu poate fi vorba)
In urma cu cateva zile am incercat sa obtin niste informatii despre o noua bicicleta si aceasi atitudine. "Uitati-va pe site" a fost raspunsul la orice intrebare a mea. (din nou am asteptat peste 10 minute sa fiu bagat in seama de cineva in contextul in care eram singurul client din magazin).
Si vorbim despre biciclete in intervalul 4000 - 5000 de lei (Tocmai am terminat o discutie cu un vanzator care m-a convins sa cumpar o bicicleta de 6500 de lei- ce mult conteaza atitudinea;)).
Claudiu Rusu
Claudiu Rusu2 ani în urmă
Slab...stocuri inexistente...pregatirea personalului foarte slaba!
Locații recomandate