/Cluj/Magazin de biciclete

Byke Service

Strada Henri Barbusse 94, Cluj-Napoca 400616, România

Byke Service
Magazin de biciclete
4.3
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJM6+WJ Cluj-Napoca, România
+40 730 591 119
bykeservice.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 10–14
Mirecuri: 10–14
Joi: 10–14
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Septimia
Alexandra Septimia2 ani în urmă
Absolut penibile serviciile oferite de domnul care este la service. A răspuns intr un mod extrem de sictirit la intrebari normale ale unui client in necunostiinta de cauza ce doreste sa achizitioneze o bicicleta. Rusine cu astfel de personal!!!

0 stele!!
BLANK
BLANK2 ani în urmă
Domna de la casa pot sune ca este oribila. Face tot de mantuaia si doar sa se vada cu banii in mana. Nu recomand sa veniti aici pentru manopere, sunt multe alte magazine, poate mai scumpe, dar nu isi bate nimeni joc de clienti. Mi-a cerut 80 de lei pentru schimbul a 2 anvelope ( doar manopera) motivul fiind ca nu sunt piese din magazinul lor. Apelati la ei DOAR daca nu exista o alta solutie. Groasnic servici am primit.
Paul Vasile
Paul Vasile4 ani în urmă
Am adus un set shimano xt m8000 ca sa il monteze pe bicicleta si s-au miscat repede si destul de profi (in aceeasi zi a fost gata). Singura chestie este ca schimbatoru nu a fost reglat dar nu stiu daca asta era inclus in montaj sau era ceva separat. Am primit si toate piesele vechi inapoi. Momentan sunt multumit de cum au lucrat. Au si spalat bicicleta gratis.

Edit:

Dupa ce am postat recenzia am fost contactat de byke service si mi-au zis ca reglajul este inclus in montaj si m-au rugat sa vin pentru a rezolva a ajusta schimbatoru. Au facut treaba buna, modific review-ul la 5 stele
Marilena Georgescu
Marilena Georgescu4 ani în urmă
Servicii de inalta calitate
Personal amabil
Mi-am dus bicileta la ei (neutilizata de mult timp), mi-au facut o revizie completa la un pret avantajos si intr-un timp scurt
Am revenit cu o alta problema si mi-au rezolvat-o pe loc fara nici o cheltuiala in plus
Recomand❤
Florin Ovidiu Matei
Florin Ovidiu Matei7 ani în urmă
Serviciu excelent din partea personalului. Bicicleta SH a venit foarte bine ambalata si cu revizia completa. Totul functioneaza excelent si bicicleta arata foarte bine. P.S. Bicicleta vine cu carte de service (nu glumesc)
Nota 10 din partea mea
Vlad Dinu
Vlad Dinu2 ani în urmă
Am fost la acest service in octombrie 2019 pentru a-mi inlocui uleiul mineral din franele hidraulice (fata + spate). Manopera a costat 100 lei si a tinut pana in aprilie 2020 (practic 2-3 luni deoarece nu am mers pe bicicleta in perioada rece si nu m-am dat "din deal in vale" cu ea). Dupa acest timp franele sunt in aceeasi stare ca inainte de service cu toate ca am montat placute noi.

Am impresia ca doar s-a ADAUGAT ulei si nu s-a inlocuit, uleiul mineral nou tine cativa ani, nu un trimestru, sunt neseriosi si mincinosi, nu voi mai aplela niciodata aici.

Cel mai prost service la care am apelat, nu recomand nimanui!
Abaluta Marius
Abaluta Marius2 ani în urmă
sa va spun si eu experienta mea cu acest servis de biciclete-trotinete..dupa ce am sunat pentru o programare in vederea schimbarii a doua camere pentru ca avea pana pe ambele roti de la trotineta, am asteptat o saptamana sa fiu sunat..am lasat trotineta, care este aproape noua, mi s-au schimbat camerele, am achitat cei 84 de lei..si, cand m-am urcat pe trotineta, a inceput sa trepideze din toate 'incheieturile' plus ca la roata din spate, ventilul imi atingea cadrul..i-am sunat, mi-au spus sa merg inapoi, sa vada care este problema..m-au asigurat ca ei nu au umblat la altceva, in afara schimbarii camerelor, dar, EVIDENT!!! functionarea trotinetei era afectata grav..nu a fost incheiata o fisa de constatare in momentul in care le-am predat trotineta, motiv pentru care in prezent imi pare foarte rau..dar consider ca ar fi trebuit sa foe obligatia lor sa se asigure ca nu le-am predat o trotineta cu alte probleme..
am plecat de la ei, si m-am indreptat spre alt servis..sa vad de unde a aparut acea trepidatie la plecarea de pe loc..am ajuns astfel la cei de la Rasport, unde, ca niste profesionisti, au preluat trotineta, au facut poze, filmari si o fisa de service..
la o zi distanta, am primit vestea, ca, la roata din fata, este RUPT un cablu, lipit cu super-glue..si sistemul de inchidere fortat..am semnalat celor de la Bike Service in momentul in care am luat trotineta de la ei, ca la roata din fata se vede ca un capac nu este pus cum era inainte, dar nu m-am putut gandi ca daca au gresit ceva, au atata tupeu sa nu recunoasca..
in fine..i-am sunat, m-am dus inapoi, le-am explicat ce constatari mi-au facut cei de la Rasport, faptul ca din senin a aparut un cablu rupt si lipit cu super glue..motiv pentru care trotineta nu mai functioneaza cum trebuie..se intampla in Romania..evident nu au recunoscut ca ar fi gresit cu ceva..dar trotineta era aproape noua..maxim 100 de km parcursi..
in fine..stiu ce am de facut in continuare..Plangere la Politie pentru distrugere, Plangere la Protectia consumatorului si Actiune in judecata pe cale civila..pentru ca o simpla schimbare a doua camere, pe care am achitat 84 de lei..urmeaza sa ma coste in 1.200 de lei..pentru schimbarea motorului..piese si manopera..in conditiile in care trotineta m-a costat 1.800 de lei..
revin asupra recenziei mele intrucat, dupa interventia ONPC ului (protectia consumatorului) si a celor de la Politie (care nu prea au avut ce sa faca), reprezentantii byke service m-au contactat sa ma intrebe daca sunt de acord ca acestia sa imi repare la un alt service trotineta..ulterior am aflat ca nici cei de la Rasport nu sunt chiar atat de cunoscatori, (nu era chiar un fir rupt, nici reparatia nu costa atat, nici motorul nu trebuia inlocuit) insa, cert este ca aceasta defectiune a aparut cat trotineta mea s-a aflat initial la Bykeservice..nici in ultima instanta nu au vrut sa accepte sau sa recunoasca aceasta interventie, dar eu in continuare afirm asta cu tarie si cu frica de Dumnezeu..sa fie sanatosi, le-am acordat 4 stele pentru ca, pana la urma au reparat ceea ce au stricat..nu le-a convenit sa fie 'deranjati' de autoritati, dar au invatat o lectie, sa-si ia masuri de precautie cand primesc ceva in service..pacat ca nu au si recunoscut greseala, ca le-as fi dat 5 stele..dar..inca traim in Romania, si, din pacate, de multe ori trebuie sa iti faci dreptate cu forta..altfel te alegi cu paguba..
Catalin Șuteu
Catalin Șuteu2 ani în urmă
Am apelat pentru o revizie completa la o cursiera, foarte prompți și profesioniști, revizia a fost gata în mai puțin de 24 de ore. Prețuri acceptabile, chiar sub media altor service-uri de biciclete as spune. O sa mai apelez la ei!
Locații recomandate