/Cluj/Magazin de biciclete

Sport Guru

Strada Ploiești 39-45, Cluj-Napoca 400157, România

Sport Guru
Magazin de biciclete
4.5
273 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGW+WH Cluj-Napoca, România
+40 374 027 028
sportguru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitrita M.
Dumitrita M.2 ani în urmă
Un magazin scump dar calitativ. Recomand cu drag. Aici gasiti produse Mizuri dar si produse cu care noi suntem familiarizati. Personalul este amabil si serviabili.
Gabriel Bigiu
Gabriel Bigiu2 ani în urmă
Am comandat de la acest magazin, foarte seriosi, imediat am fost contactat pentru confirmarea comenzii si a doua zi am si primit produsul. Recomand!
Alin cristea
Alin cristea2 ani în urmă
Au un angajat mai carunt, inalt, care nu e deloc serviabil. Mi s-a parut ca nu are toate tiglele pe casa. De evitat locatia
Replay: Intr-adevar am fost intrebat daca am Certificat si pentru ca nu am nu pot intra in magazin sa cumpar insa am intrebat daca pot sta in fata magazinului si vanzatorul sa imi aduca sa probez ceasul de mana si sa il platesc. Vanzatorul mi-a raspuns sa raman in magazin, langa usa, ca nu este cazul si ca aduce ceasul si pe urma sa efectuez plata cu cardul. Am intrebat, cand se facea garantia si factura daca as putea proba o pereche de Hoka si vanzatorul mi-a spus ca nu si sa nu ma supar. Am inteles si am multumit. Insa domnul de care pomeneam in review a inceput sa vorbeasca pe un ton foarte ridicat legat de marimea amenzii, in cazul unui control. Eu i-am raspuns ca inteleg si multumesc pentru ajutor. Insa, dansul a continuat folosind acelasi ton. I-am spus ca dansul i-a spus vanzatorului ca e ok sa probez si sa cumpar ceasul. Dansul tot a continuat sa foloseasca acelasi ton. Nu am mai continuat sa discut cu dansul, am platit, si am iesit din magazin, multumind inca odata vanzatorului pentru ajutor. Asta s-a intalmplat.
D B
D B2 ani în urmă
Am cumparat o bicicleta. Am primit-o asa cum trebuie: cu toate reglajele facute, pregatita pentru traseu (efectuat, de altfel - traseul - a doua zi). Asistenta la cumparare a fost impecabila. Baiatul de la service, bun si pasionat. Multumesc pentru tot. Revin!
Iulia-Maria Carpov
Iulia-Maria Carpov2 ani în urmă
Daca vrei sa-ti alegi o pereche de adidasi, e locul potrivit, ti se explica care i diferenta, ce fel sunt facuti, angajati super implicati si rabdatori, intr un final te alegi cu perechea potrivita!
Alexandra Marcu
Alexandra Marcu3 ani în urmă
Am achizitionat o pereche de bocanci de la acest magazin iar dupa prima purtare am descoperit ca unul din bocanci are un defect in interior. I-am dus inapoi in magazin spre reparatie/schimb , s-a constat defectul de catre personal dar am fost refuzata pe motiv ca nu am bon desi am prezentat extrasul de cont, plata fiind efectuata cu cardul. Tot personalul a fost amabil mai putin un domn care probabil este “sefu” de magazin care s-a purtat total neprofesionist si a refuzat returul bocancilor. Nu stiu nici acum motivul legal pt care a facut asta, dar vom lasa mai departe pe cei indreptati sa rezolve situatia. Nu recomand acest magazin.
Ianko Sandor
Ianko Sandor2 ani în urmă
Am cumpărat mai multe produse pentru iarna si un produs Salewa din Merino pe corp (425 ron) care la încercare in contact cu pielea este foarte dur si înțeapă. Am observat mai tarziu acest lucru după ce am îndepărtat eticheta si când am dus produsul nou înapoi in magazin la Cluj cu bonul aferent nici nu vor sa audă de înlocuire sau returnare produs deși eu vroiam sa înlocuiesc cu un produs similar chiar si daca exista un cost suplimentar!! Am fost trimis la ANCP. Atenție!! 0 toleranta la soluționarea problemelor
Bogdan Boca
Bogdan Boca2 ani în urmă
Super magazin, super personal ,care nu sare pe tine sa iți vândă ceva cu orice preț , consiliere excelenta in materie de pantofi de alergare.
Locații recomandate