/Cluj/Magazin de biciclete

Used Products Romania

Strada Aurel Vlaicu 4, Cluj-Napoca 400690, România

Used Products Romania
Magazin de biciclete
4.7
531 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH8+8P Cluj-Napoca, România
+40 748 873 377
usedproducts.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian andrei
Cristian andrei2 ani în urmă
Uimit de stadiul de nou al unui articol cumpărat ca și uzat, recomand suta la suta sa colaborați cu ei, coincid pozele și descrierea produsului cu realitatea, curierat foarte rapid avand în vedere distanta și aglomerația de dinainte de venirea sărbătorilor de iarna, profesionalism rar întâlnit în tara în aceste vremuri.
Speranta chirila
Speranta chirila2 ani în urmă
Buna seara, as dorii sa las o recenzie. Am achizitionat recent un telefon de la dumneavoastra prin programul de rate cu cardul de cumparaturi BRD. Agentul dumneavoastra Daniel cu care am vorbit a fost extrem de rabdator si profesionist. Fiinca am folosit BRD a fost putin dificil dar ratele le-am stabilit ulterior cu banca simplu printr-un simplu sms fara a fii nevoie sa ma prezint in banca sau fizic in magazinul dumneavoastra. Vreau sa multumesc magazinului cat si agentului dumneavoastra pentru profesionalism si devotare. Probabil multe magazine ar avea nevoie de sistemul dumneavoastra de vanzare cat si de angajati ca ai vostrii. Experienta mea cu voi a fost extraordinara si cu siguranta voi revenii caci am vazut ca aveti si aparate foto foarte ok la un pret decent la care ma gandeam demult dar avand in vedere situatia acum sunt convinsa ca o sa il achizitionez de la voi. Multumesc frumos pentru rabdare, promptitudine si profesionalism. Felicitari pentru ceea ce faceti si va doresc doar succes in dezvoltarea voastra ca magazin . O sa revin curand ❤️
Sebi baciu
Sebi baciu2 ani în urmă
Mi s-au oferit 1800 RON pentru un laptop, o trotineta electrica speedxman 8 și un videoproiector, estimarea lor pentru laptop a fost de 1100 RON. Din punctul lor de vedere trotineta pe care am cumpărat-o la prețul de 2750 RON și nu are vechime nici măcar de 2 luni valorează 700 de Ron +un videoproiector moca.
Fresh Lemon
Fresh Lemon2 ani în urmă
Un magazin unde iti poti vinde vechile colectii, telefoane, ceasuri, etc.
Dar unde poti si cumpara noi lucruri interesante.
Multumit de experienta avuta.
Radu Stoican
Radu Stoican2 ani în urmă
Servicii si produse de buna calitate, insa o mica problema la site, search engine-ul la momentul review ului nu prea functioneaza, imi da eroare de fiecare data cand incerc sa caut ceva, sau pur si simplu ma duce in pagina de home pe telefon.
Cristian Popa
Cristian Popa2 ani în urmă
Am achizitionat un ceas destul de scump de la ei, au fost foarte amabili, am putut si negocia. Am comandat si produsul a sosit chiar a doua zi, deci inca un punct in plus. Recomand!
Mihai Ștefănuți
Mihai Ștefănuți2 ani în urmă
Am cumpărat un laptop de la ei, și sunt foarte mulțumit de produs! Recomand cu căldură!
Ewe Ewelyn
Ewe Ewelyn2 ani în urmă
Am plasat comanda usor, iar apoi in mai putin de o zi am primit un apel de confirmare. Un magazin online de incredere! Produsul a ajuns în termenul mentionat, fara zgarieturi sau ambalaj deteriorat. Pe langa preturile super ok, am descoperit un serviciu de relatii cu clientii foarte bun, atat in ce priveste calitatea si promptitudinea comunicarii cu clientul cat si rapiditatea expedierii produselor.
Recomand cu incredere!!🏆
Locații recomandate