/Cluj/Magazin de biciclete

Umi Bike & Snow

Str. Grapei, nr.24 acces usor : pe langa blocul nr.4 de pe Splaiul Independentei intre sala Sportului si sala Polivalenta, Cluj-Napoca 400322, România

Umi Bike & Snow
Magazin de biciclete
4.6
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH88+JV Cluj-Napoca, România
+40 740 074 851
umibike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad s
Vlad s2 ani în urmă
6/5 stele daca puteam. Oameni foarte faini, care fac biciclete si mai faine :))
Gabriel Tofana
Gabriel Tofana3 ani în urmă
SUPER servicii. Baietii fac calitate fara vrăjeală inutila. Desi erau aglomerati mi-au schimbat un furtun de frana hidraulic de pe o zi pe alta. Nu e prima data cand am fost la ei si nu m-ai dezamăgi nici acum. Țineți-o tot asa baieti, va recomand la toata lumea.

Pretul e mai mult decat decent, dar daca esti omul care compara pretul pieselor de bicicleta cu ce al masinilor mai bine iti repari singur problema cu patentul.

Super mega multumit!
Paul Visuian
Paul Visuian4 ani în urmă
[RO] Este primul si singurul loc unde m-am dus in Cluj cu bicicleta pentru diferite lucrari de intretinere, reparatii, sau achizitii de piese si voi merge la UMI Bike in continuare. Sunt profesionisti care fac treaba de calitate, au piese bune si toate acestea la un pret bun. Recomand cu incredere!

[EN] It's the first and only place where I've taken my bicycle in Cluj for various maintenance work, repairs or for buying parts and I'll keep going to UMI Bike in the future too. They are professionals that provide high quality services with good parts and all of these at a good price. I recommend this place!
Adrian Șuţă
Adrian Șuţă4 ani în urmă
In ultima jumatate de an am fost pe la mai toate shop-urile/ service-urile din Cluj, ca sa intru din intamplare cu o problema minora la UMI. Unde surpriza de partea mea, pentru un pret pentru care altii nu ar fi pus bicicleta pe stand, omu de acolo mi-a reparat problema pe care o aveam plus inca vreo trei facute pe de mesterii de pe la alte magazine. Keep up with good work, cu siguranta ne mai vedem.
Ioan Pan
Ioan Pan5 ani în urmă
[RO]
Acest magazin/service de biciclete este destul de vechi in Cluj. Are printre cele mai bune preturi, atat pentru piesele de schimb cat si pentru service/manopera, iar oferta de produse este destul de variata. Personalul este amabil si de ajutor in caz de noie iar service-ul rapid, in caz ca prindeti o perioada mai libera.
~
[EN]
This bike shop is quite old and well known in Cluj. The prices are among the best in town, as for the spare parts and bikes, so for the service. Pretty good variety of products. The staff is nice and helpful and the service is pretty fast.
Stefan Badulescu
Stefan Badulescu6 ani în urmă
De-a lungul timpului am fost la mai multe shop-uri dar numai aici am gasit combinatia de seriozitate, modestie, pricepere, preturi foarte bune si pasiune. Am fost foarte multumit de service-ul onest (foarte rar in ziua de azi) si oferta variata din magazin. Recomand cu mare incredere!

I've been to many bike shops in Cluj but this is the only place where I found the perfect combination of honesty, modesty, knowledge, excellent prices and passion. I was very satisfied by the bike service (a rare thing these days) and with the comprehensive catalogue of parts on offer. Highly recommended!
Flaviu Nemes
Flaviu Nemes2 ani în urmă
Excelent service și preturi foarte bune. O sa apelez în continuare la umi bike. Recomand tuturor.
Norbert Dascalescu
Norbert Dascalescu2 ani în urmă
cel mai prost serviciu pentru clienți vreodată, foarte nepoliticos personal. agresiv și fără aranjamente, nu mă voi întoarce niciodată și nu te încurajez să mergi. Foarte scump pentru un serviciu mic.
Locații recomandate