/Cluj/Magazin de biciclete

Maros Bike

Strada Aurel Vlaicu 25, Cluj-Napoca 400000, România

Maros Bike
Magazin de biciclete
3.8
402 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJG+76 Cluj-Napoca, România
+40 752 193 262
marosbike.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Serban
Gabriela Serban2 ani în urmă
Buna ziua
Suntem deja clienți cu vechime și dorim, la sfârșit de an, sa va felicităm și să vă urăm sănătate și succes in continuare.
La dumneavoastra am găsit întotdeauna produse de calitate, preturile sunt bune, oferiti lucruri pe care în alta parte fie nu le găsim, fie se livrează la preturi mai mari sau în condiții mai dezavantajoase. Și în ce privește relația cu personalul dv. lucrurile sunt de calitate.
Bunăvoința, promptitudine, seriozitate, apreciem
Va recomandam. Va dorim toate cele bune.
Gabriela și Liviu Șerban. Bucuresti
Tudor Vultureanu
Tudor Vultureanu2 ani în urmă
Cei mai mari repari! Am cumpărat ebike nou în aprilie 2021 ce a sosit cu maneta de frână defecta și după mai bine de jumătate de an de discuții și tergiversări primesc răspuns cum că producătorul mă exclude de la garanție pe motiv că au fost intervenții ulterioare neautorizate asupra acesteia!
Catalin Șuteu
Catalin Șuteu2 ani în urmă
Un magazin cu o diversitate foarte mare de piese și accesorii pentru bicicleta, personalul amabil și te ajuta cu sfaturi. Am făcut retur la doua produse și totul a decurs repede și fără probleme.
Sándor Kerekes
Sándor Kerekes2 ani în urmă
Am cumparat o bicicleta de la MarosBike. Dupa nici 5 luni am avut o problema cu suspensie. Fratele proprietarului (un arogant care nu stie sa vorbeasca frumos) a zis ca e normal. Dar totusi l-au luat. Pana la urma mia fost spus ca e o uzura de la fabrica. Deci tot nu era normal?? Dupa ce am luat de la ei furca era rigida, nici nu se misca. Bravo mai MarosBike. In loc sa trimiti inapoi. Ieri am primit raspuns de la Suntour Europe unde am trimis video cu jocul si au zis ca nu e ok deloc, trebuie trimis inapoi. Mersi MarosBike. Angajatii sunt foarte ok, dar fratele patronului. pfff. Nu meritati nici macar o stea sincer. Daca tot ce poti sa zici ca e normal.... Sa va fie rusine
Claudiu Mihailescu
Claudiu Mihailescu2 ani în urmă
Felicitari intregii echipe pentru munca lor de zi cu zi. Am primit suport tehnic pentru comanda mea online.La final am primit produsele ambalate cu grija, sa nu se zgarie sau strice in timpul transportului- am avut in colet o furca si o roata noua, care arata super!!
Dan Popovici
Dan Popovici2 ani în urmă
Nu ma pronunt asupra magazinului fizic, dar cel online este sub orice critica. Am facut doua comenzi, la intervale de timp diferite si nu au onorat niciuna dintre ele. Nici macar un telefon sau vreun raspuns pe mail, inafara celui generat automat dupa comanda. Pagina lor de net ar trebui raportata ca spam sau frauda, macar pentru stocarea datelor personale...daca nu pentru cele de mai sus mentionate.
Dan Prom
Dan Prom2 ani în urmă
Am simțit nevoia de a lăsa o recenzie după ce am văzut unele de o stea care reprezentau clar o situație excepțională, negativă...
Experiența personală a fost foarte pozitiva, am achiziționat două biciclete și câteva piese și accesorii de aici (online) și chiar am și returnat o a treia bicicletă după ce am găsit-o mai ieftina cu 300 de lei la alt furnizor, fără comentarii sau probleme din partea personalului în ceea ce a privit returul. Per total, recomand magazinul.
Am dat 4 stele datorită magazinului online, site-ului, care consider că ar trebui actualizat la standarde demne de anul 2022.
Alek
Alek2 ani în urmă
Relationare oribila cu clientii, daca nu vrei ceva super scump te ignora complet.
Locații recomandate